Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
Cristi Y
pescar de competitie

Re: Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie: iata unul din motivele serioase pentru care a esuat proiectul din 2008. pentru ca nu a mai vrut selaru. am spus mereu treaba asta, dar nu m-a ascultat nimeni.

esti un fel de Balcescu contemporan :roll: :roll: :roll:

numai ca Balcescu a sustinut ca adevarata revolutie trebuie sa se sprijine pe forta poporului , sa-i exprime dorintele si a avut langa el pe Romanescu si Magheru , tu in schimb ai inlaturat restul liderilor , ai pastrat un Sancho Panza ( pokerul se face-n minim doi ) si ai actionat strict in virtutea intereselor personale
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:as avea si eu o intrebare la cei care semneaza tabele si sprijina o noua structura "independenta", care sa diriguiasca pescuitul.

stiati ca selaru pregatea modificarea legii sportului si transformarea agvps in structura sportiva, alaturi de celelalte federatii?

nu am auzit pe nimeni sa fie, la nivel declarativ, impotriva conceptului de federatie de pescuit. insa v-am auzit pe toti impotriva lui popescu.

totusi, voi puneati (in stil hei-rupist, desigur) umarul la schimbarea la fata a agvps, cu selarii, bentii, mugureii, orheii si pasarile sale...

pentru moment, guvernul si senatul au spus pas parol.

si inca ceva.

v-ati gandit vreodata ca selaru putea sa faca treaba asta de mult si sa modifice legea sportului? pe vremea in care nu-l ameninta nimeni.

de ce nu a facut-o?

va raspund tot eu. pentru ca apoi trebuia sa se ocupe (cu agvps-ul) cu adevarat de competitie. s-o organizeze pe toate ramurile sale. sa faca campionate sa se ocupe de loturile nationale. sa faca ce trebuie sa faca o federatie sportiva.

pe banii ei.

iata unul din motivele serioase pentru care a esuat proiectul din 2008. pentru ca nu a mai vrut selaru. am spus mereu treaba asta, dar nu m-a ascultat nimeni.

cineva imi reprosa mie asta. ca am facut ce-a vrut selaru. desi eram neputincios.

eu va mai intreb o data. voi acum ce faceti cu tabelul ala?!!?
dar oare pe tine te interesau chestiile astea pana in 2012 cand ti-a luat agvps-ul jucaria si a dat-o la corbu pentru "generatia urmatoare"? :D
mie mi se pare putin ipocrita atitudinea ta, dar...faci cum vrei, nu toata lumea stie istoria pescuitului la crap si niciunul din pustii pe care-i pastoresti (cu mult profesionalism as zice) nu-ti va spune ca semeni cu caiafa.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

cornelserbu scrie: dar oare pe tine te interesau chestiile astea pana in 2012 cand ti-a luat agvps-ul jucaria si a dat-o la corbu pentru "generatia urmatoare"? :D
mie mi se pare putin ipocrita atitudinea ta, dar...faci cum vrei, nu toata lumea stie istoria pescuitului la crap si niciunul din pustii pe care-i pastoresti (cu mult profesionalism as zice) nu-ti va spune ca semeni cu caiafa.
Unde-i butonul ala pentru...LIKE! :D
"Keep it simple!"

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Haideti sa nu denaturam lucrurile . Ce inteleg eu din hartia postata ?

1. exista o initiativa legislativa pentru modificarea unei legi , astfel incit AGVPS sa fie asimilata unei federatii sportive .
2. aceasta initiativa legislativa a trecut prin mai multe comisii parlamentare , dintre care unele avizeaza favorabil ( Consiliul Legislativ cu modificari si propuneri , Comisia juridica de numiri , disciplina imunitati si validari )
3. Guvernul nu o sprijina
4. Avizul Comisiei de sport , tineret , etc este negativ
5. Legea intra in dezbatare parlamentara , prima camera legiuitoare fiind Senatul Romaniei

Altceva mai scrie ? De unde atita optimisim sau pesimism pentru unii sau altii ? Pentru ca avizele Comisiilor sunt doar consultative !!! , plenul hotaraste forma finala .

Scuze de interventie .

Aschioape Florin

Mesaj de Aschioape Florin »

http://www.senat.ro/Legis%5CPDF%5C2013%5C13L386PV.pdf

mai clar de cit recunoasterea asta nu vad

cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de cornelserbu »

Aschioape Florin scrie:http://www.senat.ro/Legis%5CPDF%5C2013%5C13L386PV.pdf

domnul aschioape, pentru multi dintre noi e mai important mateolli decat ponta :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

sunteti noul campion national federal la stationar ??

Aschioape Florin

Mesaj de Aschioape Florin »

Cristi Y scrie:

sunteti noul campion national federal la stationar ??
da, dar nu cred ca e relevant daca sint sau nu , sint obisnuit cu podiumurile si la AGV si in private
Ultima oară modificat Mar Oct 22, 2013 23:21 de către Aschioape Florin, modificat 1 dată în total.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

ne puteti preciza , campionatul national organizat de frpsc cate etape a avut si cati sportivi s-au intrecut in aceasta competitie ??

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

ne puteti preciza , campionatul national organizat de frpsc cate etape a avut , cate cluburi si cati sportivi s-au intrecut in aceasta competitie ??

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”