cei care au avut nesansa sa fie langa tine au constatat olfactiv acest lucruStefan Popescu scrie:Întradevăr, am asudat serios

Moderator: gor965
cei care au avut nesansa sa fie langa tine au constatat olfactiv acest lucruStefan Popescu scrie:Întradevăr, am asudat serios
eu l-as vedea pe Vali Vesa , asta neluand in calcul ca exista si la spinning sau la stationar oameni foarte competentiandrei vladeanu scrie:cine?
perfect. sa dea drumu' la treaba!Cristi Y scrie:eu l-as vedea pe Vali Vesa , asta neluand in calcul ca exista si la spinning sau la stationar oameni foarte competentiandrei vladeanu scrie:cine?
un alt exemplu Lucian Constantin ( Gyorg )
Tu nu înțelegi un lucru elementar. Conducerea federației nu poate fi schimbată decât prin Hotărârea Adunării Generale. Ori, atâta timp cât nu ești în federație, poți să latri pe forumuri cât vrei. De ce nu vine nimeni să mă schimbe? Nimeni nu-i bătut în cuie. Chiar eu am lansat un chestionar pe tema asta și nu s-a găsit nimeni să-și dorească această funcție. Motivul? Vezi porcăriile care s-au spus despre cei care și-au asumat rolul de conducători al tuturor formelor de organizare a pescarilor sportivi de până acum. Singurii care au fost lăsați în pace au fost agvps-eii. Din ce motive? Pentru că Șelaru a spălat cu ei pe jos.Cristi Y scrie:in primul rand trebuie inlaturata neghina popescu care a invrajbit pescarii si nu face decat sa minta cu nerusinare , apoi cineva competent sa ia haturile in manaandrei vladeanu scrie:concret, te rog
conceptul federatie este foarte bun
pana una alta ia-ti campionul federal care scrie " sint campion " si inscrieti-va la un curs de gramatica elementaraStefan Popescu scrie:Întradevăr, am asudat serios pentru a constitui această federație sportivă.
nu te mai aventura in termeni academici ca-ti prinzi urechile ..Stefan Popescu scrie:De ce nu te faci exeget al limbii române?
Ma dezamagesti in continuare! De ce nu iti vezi tu de lucrurile la care teoretic te pricepi (impostura, minciuna)? Moderarea, sintaxa, morfologia, punctuatia si logica nu iti sunt cunoscute.Stefan Popescu scrie:De ce nu te faci exeget al limbii române?
![]()
![]()
![]()
![]()
Eu la crap l-as vedea in continuare pe Vladeanuandrei vladeanu scrie:cine?Cristi Y scrie: (...) cineva competent sa ia haturile in mana
conceptul federatie este foarte bun