Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Mesaj de miyagi »

Cristi Y scrie:
Stefan Popescu scrie:Pe cei din federație nu-i întreabă nimeni?
corect spus : pe CEL din federatie nu-l intreaba nimeni , restul sunt himere ...
Nu Cristi. A zis bine democraticul de Stinky. Ce rost mai are sa-i intrebe p-aia din federatie daca el a fost ales democratic de catre presedintii cluburilor cu care a infiintat el federatia.

Ia zi Fane! Cum e cu falsul si uzul de fals in democratia ta?!!!!!!!!!!!!!! 8)
Urban culture.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie:
cornel.s scrie:Eu la crap l-as vedea in continuare pe Vladeanu
cornel.s scrie:Subiectivismul nu conduce decat la discrepante sau intretine antagonismul.
Vladeanu este foarte bun ca antrenor dar ca si conducator de federatie nu , exact subiectivismul de care vorbesti nu-l recomanda
am mai spus-o si o repet. nu ma mai intereseaza functii de conducere in pescuitul la crap. nici postura de lider.
am esuat in ce mi-am propus sa fac (apcr 2010) si cu asta basta. inseamna ca nu am fost bun.

tataie, despre ce subiectivism vorbesti? dezvolta.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

...
The One Team

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Andrei ca ti-ai reconsiderat pozitia fata de evenimentele din ultima vreme si ca nu-ti mai doresti anumite lucruri in plan personal e una, dar despre subiectivismul tau se poate discuta. Daca s-au intamplat atatea asta nu inseamna ca trebuie produsa si o scindare definitiva. Zic eu! Nu are rost sa adancim "craterele" existente ci trebuie sa creem, sa dezvoltam, sa reparam daca vrem sa avem un bun al nostru si sa nu mai atarnam la mana altora.
Ce-ti doresti? Un fenomen cu sau fara experienta ta macar, daca e musai fara lidershipul tau?! Poftim o intrebare obiectiva :wink: .
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

cornel.s scrie:
Cristi Y scrie:
Stefan Popescu scrie:Pe cei din federație nu-i întreabă nimeni?
corect spus : pe CEL din federatie nu-l intreaba nimeni , restul sunt himere ...
Nu Cristi. A zis bine democraticul de Stinky. Ce rost mai are sa-i intrebe p-aia din federatie daca el a fost ales democratic de catre presedintii cluburilor cu care a infiintat el federatia.

Ia zi Fane! Cum e cu falsul si uzul de fals in democratia ta?!!!!!!!!!!!!!! 8)
Desi substanta acuma vad ca e aceeasi.
Urban culture.

andrei vladeanu
Veteran

cornel.s scrie:Andrei ca ti-ai reconsiderat pozitia fata de evenimentele din ultima vreme si ca nu-ti mai doresti anumite lucruri in plan personal e una, dar despre subiectivismul tau se poate discuta.
pai hai sa discutam. l-am invitat si pe tataie.

cornel.s scrie: Daca s-au intamplat atatea asta nu inseamna ca trebuie produsa si o scindare definitiva. Zic eu! Nu are rost sa adancim "craterele" existente ci trebuie sa creem, sa dezvoltam, sa reparam daca vrem sa avem un bun al nostru si sa nu mai atarnam la mana altora.
de acord. in teorie suna f. frumos.
cornel.s scrie: Ce-ti doresti? Un fenomen cu sau fara experienta ta macar, daca e musai fara lidershipul tau?! Poftim o intrebare obiectiva :wink: .
am spus de atatea ori ce-mi doresc. o federatie.

in trecutul apropiat
- am fost la intalnirea organizata de tibi m. la tancabesti
- am fost la constanta la intalnirea organizata de marius barbu.

nu s-a demarat nimic, nu s-a realizat nimic. :(
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Andrei, daca iti doresti o federatie, ia-o pe cea gata facuta de la saracia mustacioasa care uraste pescarii, te asigur ca te vor urma multe cluburi.... :wink:

Tu esti de-al nostru, ai zile petrecute pe balta cat nu are popescutzu de scoala, aptitudini de lider si inteligenta nativa... sunt convins ca vor lasa toti in urma trecutul si te vor urma, doar ca trebuie sa gasesti o metoda sa scapi de fomist ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Vladut Mateianu scrie:Andrei,
................................ Tu esti de-al nostru, ai zile petrecute pe balta cat nu are popescutzu de scoala, aptitudini de lider si inteligenta nativa... sunt convins ca vor lasa toti in urma trecutul si te vor urma, doar ca trebuie sa gasesti o metoda sa scapi de fomist ! :wink:
Si mai esti si "liber de contract" :wink:
Urban culture.

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

andrei vladeanu scrie:
marin laurentiu scrie: ... cam cine plm crezi vine sa munceasca si sa dea el bani asa moka unui grup de pescari,pe ochi frumosi si pe..pasiune :?::
cam Senzor, Carping, Energy, CCCorbu, Nexgen (Vulturul).
din pasiune, dar nu pe ochi frumosi.
vorbim de lucruri diferite Andrei...nu vorbeam mai sus de sponsorizari venite de la o firma de nada sau ajutoare pe "baza de prietenie" :wink: din partea unor persoane mai potente financiar ca nea carstocea,nea vali martoiu sau Val... ce propune nentu' fane este cu totul o alta dimensiune...citeste aici:

"Cluburile nu sunt alcătuite din pescari, ci din persoane care pun în comun și fără drept de restituire, contribuția lor în bani, muncă etc., pentru a constitui o structură sportivă. Pescarii sportivi sunt persoane aflate într-o relație contractuală (contract sportiv) cu o structură sportiva...
Cât privește cluburile existente, ele trebuie să facă dovada că au capacitatea, prin eforturi proprii, să susțină activitatea sportivă competițională. Cluburile afiliate FRPS, au dovedit că au această capacitate ,din analiza pe care am făcut-o, studiind bilanțurile contabile ale cluburilor sportive de pescuit..."

asta inseamna patroni de cluburi,pescari cu contract,cluburi care trebuie sa prezinte anticipat un plan financiar foarte bine pus la punct cu bugete corespunzatoare care sa acopere toate cheltuielile unui sezon de pescuit...nu are nici o legatura cu situatia in care te ajuta pe tine Val cu 3000 de euro...te ajuta ca... vrea si ca ...poate.nu poti veni la o astfel de propunere cu un plan financiar bazat pe "lasa mah ca stiu eu ca Val o sa imi dea si la anu' ca e baiat bun..." :wink:... dar daca nu..mai vrea sau nu mai poate?... ...nentu' fane zice ca sant cluburi in FRPS CARE FAC DOVADA unei astfel de organizari :wink: ...asa o fi? :roll: :roll: :roll: ...si marmota mai invelea la ciocolata sau se terminase staniolul?:wink:
andrei vladeanu scrie:
marin laurentiu scrie: pescuitul obligatoriu trebuie sa ramana la nivel de amatori...nu va fi niciodata profesionist. :wink:
si asa va ramane. la fel ca: aeronautica, bridge, go, modelism sau scrable.

sporturi care functioneaza cu federatii.
eu stiu asta,nu trebuie sa imi spui mie...nu am afirmat niciodata ca pescuitul nu poate functiona cu o federatie, am spus doar ca nu poate functiona cu o federatie la modul in care o propune nentu' fane...din 2 motive: 1.ca nu vor exista oameni dispusi sa investeasca atat de mult intr-un club sportiv la nivel profesionist si 2.ca trecerea la profesinism incalca statutul cips si chiar al federatiei :wink:
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@Andrei

ai ajuns carne de tun si unii isi permit cu tine niste chestii de ma doare mintea . Nu e vorba de Tatae ....voi doi discutati ce vreti , din pacate prea mult ...si fara spor . Dar va permiteti ..
Nu e normal sa discutam aici o chestie moarta .... pe termen scurt si mediu .
Daca imi permiti un sfat , scrie despre federatie si vorbeste despre ea , oriunde in alta parte decit aici . Din pacate , nu tu esti de vina , ci Popescu care si-a facut inclusiv rost de un topic dedicat ca sa fie scuipat si batjocorit . Eu unul nu stiu cat ficat si splina are omul asta ....
Nu e cazul tau ... nu te baga in mocirla ... stii bine ce se intimpla .
Nu ai cu cine si nimeni nu pricepe .

Cu drag ,

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”