Moderator: gor965
si tarfele alea de pe centura daca le intrebi,au principii...sanatatea inainte de toate: nu sug p... decat cu prezervativ...Stefan Popescu scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eu am ceva principii mai pamantene, cum ar fi, de exemplu, verba volant scripta manent.
bine ca ai tu habar...zici ca toata viata ta ai manageriat federatii de pescuit...tu nu ai fost in stare sa organizezi un banal concurs de pescuit fara sa te alerge lumea si sa te caute prin tribunale,dar sa mai organizezi o federatie...sa organizezi tu, care n-ai nici o legatura cu fenomenul , pescuitul de competitie la nivel national, e ca si cum i-ai cere unuia care nu s-a urcat in viata lui intr-o masina , sa conduca un bolid de formula 1...Stefan Popescu scrie: Un om fara informatie si fara sa aiba echipa, se poate duce la culcare. Comisiile alea pe care le minimalizezi tu, sunt ca rotitele intr-un ceasornic. Se vede ca habar nu ai cum se manageriaza o federatie sportiva.
stai jos,ai 4...nu ai inteles nimic...Stefan Popescu scrie:PS Fiecare are un anumit nivel la care isi atinge propria incompetenta. In ceea ce priveste constituirea unei federatii de pescuit sportiv, se pare ca am ajuns cel mai departe. Nu crezi?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lasa ca-l vegheaza Vladeanu , i-l asteapta ca uliu la cotitura , cum s-a dezechilibrat un pic i-l imbranceste sa cada-n capmarin laurentiu scrie:...ai reusit sa infiintezi din punct de vedere legislativ o federatie...asta este apanajul tau...meriti felicitari...dar asta nu inseamna ca te pricepi sa o si conduci
marin laurentiu scrie:ar fi prea frumos...dar nu poti scapa de "nea fane" decat in momentul in care o sa isi dea singur seama ca este incompatibil cu pozitia pe care o detine cu japcaVladut Mateianu scrie:Andrei, daca iti doresti o federatie, ia-o pe cea gata facuta de la saracia mustacioasa care uraste pescarii, te asigur ca te vor urma multe cluburi....![]()
Tu esti de-al nostru, ai zile petrecute pe balta cat nu are popescutzu de scoala, aptitudini de lider si inteligenta nativa... sunt convins ca vor lasa toti in urma trecutul si te vor urma, doar ca trebuie sa gasesti o metoda sa scapi de fomist !in organigrama federatiei...cand o sa isi dea seama ca este incompetent cand vine vorba de organizarea pescuitului in aceasta tara si ca ar fi mai bine sa se rezume la partea legislativa ca acolo se pricepe cel mai bine...
"nea fane" nu stiu daca iti spune ceva acest nume: Laurence J. Peter...
acest nene a emis o teorie , numita principiul lui peter...acest principiu zice cam asa:
"intr-o ierarhie fiecare tinde sa avanseze pana cand atinge propriul prag de incompetenta"
daca vrei sa aprofondezi acest principiu iti recomand cartea pe care acesta a publicat-o sub acelasi titlu :Principiul lui Peter-de ce lucrurile merg intotdeauna prost"
preventiv,ptr cazul in care consideri aceasta lectura inutila iti spicuiesc cam care ar fi consecintele promovarii unei persoane incompetente intr-o pozitie de conducere:
Consecinte ale manifestarii Principiului lui Peter intr-o organizatie ar putea fi:
•fonofilia – managerul respectiv isi ascunde incompetenta ocupandu-se cu telefoane si emailuri inutile, dar care ii ocupa timp;...aici as adauga eu :postari pe forumuri![]()
![]()
![]()
•papiromania - managerul respectiv isi ascunde incompetenta de a nu putea face ceva cuantificabil si practic facand rapoarte si documente, proceduri pentru absolut orice, crescand birocratia interna a firmei;
•arhivofilia – este tot o forma de papiromanie exagerata, care nu rezulta doar in documente si rapoarte, ci chiar in arhive si dosare organizate de fisiere, documente si rapoarte;
•ierarhofilia - managerul respectiv isi ascunde incompetenta prin angajarea excesiva de personal in propria echipa, cresterea echipei managerului respectiv....vezi cate comisii si comitete a anuntat pana acum "nea fane "![]()
si ca o lectura paralela ti-as recomanda si volumul lui David McRaney- „You Are Not So Smart”...chiar daca titlul pare o gluma...e pe bune...spor la lecturat.
Eu vreau să trimit echipa, nu să plec eu. În acest sens am cerut acordul CIPS/FIPS și am solicitat autorizatia de la MTS. Până acum nu am primit răspuns, dar suma de bani pentru deplasare dacă se eliberează autorizațiile respective există pusă deoparte special pentru acest eveniment.Cristi Y scrie:pe bune acuma , pleci sau nu in Africa de Sud ??
Interesant. Dar avea si Benjamin Franklin o vorba : " Time is money !"andrei vladeanu scrie:
Înainte de a muri, Alexandru cel Mare și-a chemat generalii şi și-a spus ultimele trei dorințe.
1) Sicriul să fie dus pe umerii celor mai buni medici ai vremii.
2) Comorile dobândite (argint, aur, pietre preţioase), să fie risipite pe tot drumul până la mormânt.
3) Mâinile sale să atârne în afara sicriului, să poată fi văzute de toți.
Unul dintre generalii săi, surprins de aceste dorinţe neobişnuite l-a întrebat pe Alexandru care sunt motivele.
Alexandru a explicat:
1) Vreau ca medicii cei mai eminenţi ai vremii să-mi ducă sicriul, pentru ca în felul acesta să arate tuturor cât de neputincioși sunt în fața morții.
2) Vreau ca pământul să fie acoperit de comorile mele, pentru ca toată lumea să poată vedea că toate comorile pe care le câștigăm aici, pe Pământ, aici rămân.
3) Vreau ca mâinile mele să atârne în aer, goale, pentru a le permite oamenilor să vadă că vom pleca cu mâinile goale, așa cum am venit, atunci când se termină tezaurul cel mai de preț – Timpul.
Timpul este viața noastră.
Cel mai bun cadou pe care il poți da cuiva este timpul tău! Şi tu, prietene, dacă ai intuiție, vei înțelege de ce ai primit acest TEZAUR.
Insista, insistenta este apanajul prostului.....Stefan Popescu scrie:
PS Uite că m-am grăbit. Acum am deschis corespondența si am găsit răspunsul d.lui Matteoli. Zice că anul acesta figurează ca federatie AGVPSR si că după Congresul din 2014 se va lămuri situația. Eu insist și îi voi trimite punctul de vederea al Guvernului cu privire la AGVPSR.
Stefan Popescu scrie:Acum am deschis corespondența si am găsit răspunsul d.lui Matteoli
zice ca nea nicu iubeste pescarii?Vladut Mateianu scrie: PS Interesant ar fi sa afli si ce scrie in ultimul mail trimis de CIPS catre Agvpsr
Macar nu ii jigneste si nici nu ii injura...diferenta de clasa si de educatie !andrei vladeanu scrie:zice ca nea nicu iubeste pescarii?Vladut Mateianu scrie: PS Interesant ar fi sa afli si ce scrie in ultimul mail trimis de CIPS catre Agvpsr