Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Mesaj de Vladut Mateianu »

Pai ce trebuia sa intelegem mitomane ? Ca nu ti-a dat-o prin gura ? :D Da pe unde puishor ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie: dar de ce 4 ani ai evoluat sub umbrela lui " nea Nicu Selaru " ?? cat timp a dat APCR-ului exclusivitate a fost bun ?? apoi pentru ca nu a mai fost fan Vladeanu nu mai este bun.... :roll:
am "evoluat" intr-un raport (incordat) de parteneriat. nu de subordonare.
asta a fost si motivul pt care nea nicu nu a fost niciodata fanul meu sau al lui LV, D-zeu sa-l odihneasca.

am "evoluat" in conditiile in care competitia o organizau cluburile de pescuit, iar el dadea lista la CIPS. atat.

apoi si-a bagat coada in competitie, bentii, mugureii si orheii.

din acel moment nu mai e bun. din punctul meu de vedere.
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie:Asta ai înțeles tu?
daca intelegi engleza mai mult decat google translate realizezi ca ti-a dat-o in gusha cu diplomatie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

fa-ti din timp rezervare pe canalul de la Tg Jiu ca la anul se anunta an incarcat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:apoi si-a bagat coada in competitie, bentii, mugureii si orheii.

aici poate ai dreptate , dar o instalatie care functioneaza dar scartaie poate fi reglata si inlocuite piese in schimb una care din start are motorul calat nu prea ai ce-i face

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

nea fane , ia-ti campionii si du-i macar intr-o excursie ceva ( Africa canci ) sau mai bine du-i la muzeul Antipa , sa se obisnuiasca cu NATURA MOARTA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie:
andrei vladeanu scrie:apoi si-a bagat coada in competitie, bentii, mugureii si orheii.

aici poate ai dreptate , dar o instalatie care functioneaza dar scartaie poate fi reglata si inlocuite piese in schimb una care din start are motorul calat nu prea ai ce-i face

vezi tu, mai tataie, asta ne diferentiaza pe noi.

eu nu ma pricep ca tine la instalatii, motoare sau piese de schimb, prin urmare nu ma bag in subiect.

tu, la capitolul "organizarea competitiei de pescuit la crap" si "istoria ultimilor 10 ani (din birouri, nu de pe standuri, mare atentie!)" esti habarnist, dar te bagi.

:wink:
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

andrei vladeanu scrie:

Andrei, iti inteleg si-ti respect punctul de vedere. Dar crezi ca un om ca popescu este potrivit sa conduca o asociatie de pescari ? Crezi ca unul ca tine (care il urmeaza) ii poate fi subordonat ? Eu nu cred...
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

@ popica

lasa ca in noiembrie ajunge si memoriul semnat de cativa zeci de pescari ( crap spinning si stationar ) pe masa lui Matteoli ca sa-i fie unsa decizia luata
maine vin in tara , daca vrei iti aduc cadou o sticla de DRAMBUIE ( sa-ti ia greata ) :lol: :lol: :lol: direct din tara lui MacKinnon

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:tu, la capitolul "organizarea competitiei de pescuit la crap" si "istoria ultimilor 10 ani (din birouri, nu de pe standuri, mare atentie!)" esti habarnist, dar te bagi.
posibil sa ai dreptate , dar sigur nu sunt habarnist in ceea ce-l priveste pe jegul de popescu si pana nu-l vad la pamant nu ma las , macar cat sunt de ambitios ma stii

andrei vladeanu
Veteran

Vladut Mateianu scrie:
andrei vladeanu scrie:

Andrei, iti inteleg si-ti respect punctul de vedere. Dar crezi ca un om ca popescu este potrivit sa conduca o asociatie de pescari ? Crezi ca unul ca tine (care il urmeaza) ii poate fi subordonat ? Eu nu cred...
mai baiatule, lasa vrajelile astea de forum (gen otv) care dau bine la popor. nu merg cu mine. :evil:

pana una alta, tu esti subordonatu' lu orhei la agvps, chiar daca afirmi ca este doar un reportofon care reda la nea nicu doleantele cluburilor. iar curand isi va incheia "misiunea".

despre aceasta "misiune" ar mai fi cateva lucruri de spus, dar nu e momentul deocamdata.

fac din nou precizarea ca popescu a aparut si a dezvoltat federatia pe fondul dezbinarii si dezorganizarii noastre. si lipsei acute de lideri. pentru ca cine a incercat ceva a fost umplut rapid de cacat, vorba lui val.

ma intrebi daca popescu e potrivit. dar cine sa fie???

l-am intrebat si pe tataie si mi-a dat 2-3 nume la misto, apoi a spus ca respectivii nu se baga.

prin urmare, cine si sub ce forma?!?!?!

lucrurile astea nu le vedeti?!?!
The One Team

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”