Moderator: gor965
am "evoluat" intr-un raport (incordat) de parteneriat. nu de subordonare.Cristi Y scrie: dar de ce 4 ani ai evoluat sub umbrela lui " nea Nicu Selaru " ?? cat timp a dat APCR-ului exclusivitate a fost bun ?? apoi pentru ca nu a mai fost fan Vladeanu nu mai este bun....
daca intelegi engleza mai mult decat google translate realizezi ca ti-a dat-o in gusha cu diplomatieStefan Popescu scrie:Asta ai înțeles tu?
aici poate ai dreptate , dar o instalatie care functioneaza dar scartaie poate fi reglata si inlocuite piese in schimb una care din start are motorul calat nu prea ai ce-i faceandrei vladeanu scrie:apoi si-a bagat coada in competitie, bentii, mugureii si orheii.
din acel moment nu mai e bun. din punctul meu de vedere.
Cristi Y scrie:aici poate ai dreptate , dar o instalatie care functioneaza dar scartaie poate fi reglata si inlocuite piese in schimb una care din start are motorul calat nu prea ai ce-i faceandrei vladeanu scrie:apoi si-a bagat coada in competitie, bentii, mugureii si orheii.
Andrei, iti inteleg si-ti respect punctul de vedere. Dar crezi ca un om ca popescu este potrivit sa conduca o asociatie de pescari ? Crezi ca unul ca tine (care il urmeaza) ii poate fi subordonat ? Eu nu cred...andrei vladeanu scrie:
apoi si-a bagat coada in competitie, bentii, mugureii si orheii.
posibil sa ai dreptate , dar sigur nu sunt habarnist in ceea ce-l priveste pe jegul de popescu si pana nu-l vad la pamant nu ma las , macar cat sunt de ambitios ma stiiandrei vladeanu scrie:tu, la capitolul "organizarea competitiei de pescuit la crap" si "istoria ultimilor 10 ani (din birouri, nu de pe standuri, mare atentie!)" esti habarnist, dar te bagi.
mai baiatule, lasa vrajelile astea de forum (gen otv) care dau bine la popor. nu merg cu mine.Vladut Mateianu scrie:Andrei, iti inteleg si-ti respect punctul de vedere. Dar crezi ca un om ca popescu este potrivit sa conduca o asociatie de pescari ? Crezi ca unul ca tine (care il urmeaza) ii poate fi subordonat ? Eu nu cred...andrei vladeanu scrie:
apoi si-a bagat coada in competitie, bentii, mugureii si orheii.