Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie:Asa este. Eu ma refeream in general, la pescari. Ei trebuie sa-si aleaga liderii, exact cum romanii isi aleg presedintele prin vot....
corect. numai ca trebuie sa aiba si un sistem de organizare riguros si bine pus la punct.

altfel, pescarii isi aleg liderii propusi si in scurt timp se pisha pe ei, vezi cazul stanila c-tin... :(
The One Team

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Vladut Mateianu scrie:Asa este. Eu ma refeream in general, la pescari. Ei trebuie sa-si aleaga liderii, exact cum romanii isi aleg presedintele prin vot....
Unul singur le-a fost impus si a sfarsit impuscat....dar asta dupa ce devenise cel mai bogat roman ! :wink:
Păi ăștia te-au ales pe tine! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Și ai făcut o groază de bani după urma lor!
PS La federatie membre sunt cluburile, nu pescarii.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

andrei vladeanu scrie:
altfel, pescarii isi aleg liderii propusi si in scurt timp se pisha pe ei, vezi cazul stanila c-tin... :(
nu este bun exemplul. ala nu era lider, era doar o marioneta pusa la inaintare.... care a si disparut din peisaj dupa ce a fost prins cu matza-n sac ! nu mai vrem asemenea oameni, foamea te transforma din om cinstit in hot, mai ales cand nu stai bine cu coloana !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Stefan Popescu
pescar de competitie

Ia uite unde se ascundea liderul! Mamă ce modestie. Băi nene, tu ai condus vreodată ceva in afară de motocicletă?
Ultima oară modificat Mar Oct 29, 2013 14:49 de către Stefan Popescu, modificat 1 dată în total.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie:Am impresia că am devenit coșmarul tău!

trebuie ca ai mult zegras in cap daca-ti inchipui ca tu poti sa fii cosmarul meu , nu mai sunt implicat in fenomen si in cel mai rau caz maa poti servi de la jumate , in schimb eu stau de tine pe unde te misti

atentie . asta-i doar incalzirea , deacum incolo urmeaza sa fi luat la carne hard

i-l doare pe Matteoli fix sub preputz de citatele tale din legi si de tine in egala masura , in curtea lui face DOAR el legea

daca simti dulce-acrisor in gura sa nu te sperii , nu-i de la PH :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mi-au spus centuristele ca asta-i gustul muitzei :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Stefan Popescu scrie: Păi ăștia te-au ales pe tine! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Și ai făcut o groază de bani după urma lor!
Pe mine nu m-a ales nimeni, nu am nicio functie de conducere si nici nu-mi doresc asta. Imi place sa fiu liber si vagabont....
Banii ii fac din altceva, din concursuri fa tu bani daca asa ti se pare...

PS Din moment ce ai declarat public ca te pishi pe pescari, iar pescarii alcatuiesc cluburile, nu cumva se deduce ca te pishi si pe cluburi ? Nu cumva te intereseaza doar "banii lor" ? :roll:
CS SENZOR

Stefan Popescu
pescar de competitie

Tataie,
Mă doare în cot de tine. Chiar nu ai realizat? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pentru mine ești un zero, iar pentru pescuitul sportiv intri la capitolul foști! De morți numai de bine!

Stefan Popescu
pescar de competitie

Vladut Mateianu scrie:
Stefan Popescu scrie: Păi ăștia te-au ales pe tine! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Și ai făcut o groază de bani după urma lor!
Pe mine nu m-a ales nimeni, nu am nicio functie de conducere si nici nu-mi doresc asta. Imi place sa fiu liber si vagabont....
Banii ii fac din altceva, din concursuri fa tu bani daca asa ti se pare...

PS Din moment ce ai declarat public ca te pishi pe pescari, iar pescarii alcatuiesc cluburile, nu cumva se deduce ca te pishi si pe cluburi ? Nu cumva te intereseaza doar "banii lor" ? :roll:
Se pare că te-ai oprit doar la vagabond (după vocabular). Eu nu am declarat niciodată așa ceva (apropo de micționări). Este o invenție a ta. Deocamdată eu fac rost de bani pentru cluburi, nu invers!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

@popescutzule

Este un om care a reprezentat Romania la campionatele mondiale, campion national si vicecampion mondial ! Ce vrei mai mult ?
Tu ce tangenta ai cu pescuitul de-ti permiti sa jignesti atat ?
Simti ca ai pierdut si turbezi, nu ? Improsti in stanga si in dreapata cu noroi, nu va mai dura mult si o sa-l iei si pe Andrei la rost, un om ca tine nu poate avea prieteni sau aliati....
CS SENZOR

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie:Tataie,
Mă doare în cot de tine. Chiar nu ai realizat?
Pentru mine ești un zero,
pentru mine este important sa ma recunoasca prietenii si pescarii nu o prostituata masculina batrana

asa ca ma doare fix in p..la parerea ta despre mine

ti-a dat CIPS-ul clantzau !!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

zgarma repede o vagauna si umple-o cu apa sa ai unde sa-ti faci miutzele cu federalii tai vagabondule :lol: :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”