AM DAT MTS-UL IN JUDECATA
AM DAT APCR-UL IN JUDECATA
VOI DA CIPS-UL IN JUDECATA
I-L VOI DA PE MATTEOLI IN JUDECATA
VA DAU PE TOTI IN JUDECATA SI I-I RUP DINTII LUI TATAE !!!!!!!!!!!!!!

Moderator: gor965
Cezar Bibu scrie:Domnule Popescu,
Va rog sa-mi raspundeti la o intrebare cu da sau nu .Din afirmatia dumneavoastra publica, eu inteleg ca actuala generatie din pescuitul sportiv este o adunatura de ghiolbani ? Este corect ?
Uite-i punctul de vedere....Stefan Popescu scrie:Tataie,
Mă doare în cot de tine. Chiar nu ai realizat?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pentru mine ești un zero, iar pentru pescuitul sportiv intri la capitolul foști! De morți numai de bine!
Nu, domnule Bibu, ati inteles gresit. Am spus ca pescuitul sportiv trebuie sa fie curatat de ghiolbani. Secretul performantei sportive consta in primul rand in seriozitatea celor care isi dedica timpul pentru a face performanta. Este inacceptabil ca un sportiv de performanta sa se comporte ca un marlan. De altfel, in alte sporturi acesti marlani sunt indepartati de propriile cluburi, intrucat ei sunt ca merele stricate dintr-un cos; le strica si pe celelalte. Ce ar putea sa invete un tanar pescar sportiv de la niste indivizi care scot pe gura asemenea epitete?Cezar Bibu scrie:Domnule Popescu,
Va rog sa-mi raspundeti la o intrebare cu da sau nu .Din afirmatia dumneavoastra publica, eu inteleg ca actuala generatie din pescuitul sportiv este o adunatura de ghiolbani ? Este corect ?
Big like ! Si asta saracu si-a taiat venele ... intr-un tarziu ....andrei vladeanu scrie:Nu trebuie să ajungem la ceartă sau la conflict. Paşii să ne poarte departe şi, orice ne-or face oamenii fără judecată (numai cei lipsiţi de judecată le pot face), să nu îi dăm importanţă şi să punem laolaltă şi cinstirile şi nedreptăţile pe care ni le face vulgul. Nu trebuie nici să suferim din cauza lor, nici să ne bucurăm.
Altminteri, din teama de insulte sau din dezgust, vom renunţa la îndatoririle publice şi private – care sînt necesare; vom ajunge să nu ne mai îngrijim nici măcar de binefaceri noastre, cîtă vreme inima ni se strînge de frica asta de a nu auzi ceva împotrivă-ne. Alteori, orbiţi de mînie, şi cu vorbe prea libere, ne vom dezvălui patima aceasta în faţa celor puternici.
Libertatea însă nu înseamnă să fii intolerant, în această privinţă ne înşelăm; libertatea înseamnă să-ţi înalţi sufletul deasupra nedreptăţilor şi să-l modelezi astfel ca toate cele care îi pot aduce bucurie să izvorască din el, cele exterioare să le ţină departe de sine, ca să nu ducă viaţa neliniştită a celui care se teme de rîsul şi de vorba oricui. De fapt, cine nu poate să aducă o insultă, dacă un oarecare este în stare?
Înţeleptul şi cel care aspiră la înţelepciune vor folosi remedii diferite. Pentru cei care nu au atins înţelepciunea ,care încă se călăuzesc după judecata publică le propun următorul leac: ar trebui să se expună nedreptăţilor şi insultelor, căci toate acestea sînt mai uşoare pentru cei care se aşteaptă la ele.
Cu cît este mai respectabil cineva – prin origine, reputaţie sau avere –, cu atît mai curajos să se comporte, amintindu-şi că în prima linie ,într-o batalie, stau cei din clasele nobile. Să îndure insultele, calomniile, vorbele de ruşine şi orice terfelire de parcă ar îndura strigătul de luptă al duşmanilor, suliţele lor lungi şi pietrele ce vîjîie pe lîngă coifuri fără să îi atingă. Să ţină piept nedreptăţilor ca unor lovituri – unele împlîntate în arme, altele în piept – fără să se clatine, fără să se mişte cu un pas din locul său.
Chiar dacă eşti urmărit cu înverşunare şi strîns de-aproape, tot este o ruşine să cedezi. Păzeşte-ţi locul pe care natura ţi l-a sortit. Vrei să ştii care este? Este locul adevăratului om. Faptul că există ceva de neînvins şi că există cineva, asupra căruia soarta nu are nici o putere, face parte din rînduiala neamului omenesc.
Ramîi cu bine.
Seneca.
Mai Vladut dar tie nu iti pare ca esti cam vocal .... pina la urma faci afaceri pe privat cu organizarea , ai un site care este Can - Can-ul pescuitului la crap .... pina la urma ce ii doresti tu dragul meu ? Care e ala care nu va avea 50 mii de defecte in clipa in care iti spune ca nu ai dreptate ? Carstocea ? La cum te stiu ii gasesti ceva si acestui om !Vladut Mateianu scrie:nu este bun exemplul. ala nu era lider, era doar o marioneta pusa la inaintare.... care a si disparut din peisaj dupa ce a fost prins cu matza-n sac ! nu mai vrem asemenea oameni, foamea te transforma din om cinstit in hot, mai ales cand nu stai bine cu coloana !andrei vladeanu scrie:
altfel, pescarii isi aleg liderii propusi si in scurt timp se pisha pe ei, vezi cazul stanila c-tin...