Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
Val
Pescar de competitie

Re: Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:Dear President,
Following up your letters dated October the 2nd 2013 and October the 11th 2013, we inform you that for the year 2013, the Federation recognized by CIPS, thus by FIPSed as well, is the AGVPS, Asociatia Generala a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din Romania - Calea Mosilor 128 - 020882 - Bucuresti - Sector 2 (Romania). This Federation regularly paid its membership fee for the current year. Thus, it is not possible for us to accept your bid of participation at the Feeder Fishing World Championship, programmed to be held in South Africa next November.
As far as the organization of the Carp Fishing World Championship 2014 is concerned, which is already officially devoted to the AGVPS,we could take a final resolution only after that the CIPS Congress, convened to be held on April the 5th 2014 in San Marino, decides which among the two associations, actually established in Romania, might continue to be entitled to be admitted to CIPS.
President of FIPSed
Ugo Matteoli
Il Presidente
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mai Cristi , zau citeste si ce scrie mai departe ! Ca nu e gluma ...si eu nu traduc cu Google translate ...

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Stefan Popescu scrie:
Cezar Bibu scrie:Domnule Popescu,
PS Actuala generatie a aratat ce a putut. Nu cred ca mai este capabila de alte performante la fel de bune.
Ca sa fiti lamurit pe deplin d-le Popescu , actuala generatie este scarbita de ce propuneti ca dialog , este scarbita de ceea ce exista ...este scarbita de multi ca voi ... Si nu vorbiti de actuala geneartie , chiar daca unii sunt mai in varsta ....gen Bibu , Vladeanu , Yamaha , Piticu , Vesa , Martoiu , Iacob , Oana , samd ....samd ... pentru ca fara ei fenomenul nu exista ! Este o Spartachiada populara ... si atit ... fara legatura cu ceea ce inseamna un concurs sportiv ...Sunt foarte putini oameni care tin cluburi , doar de dragul de a le tine in viata ... Restul e comercial , parandarat si e vinzare de bile ....si multa vrajeala ...

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

Val te contrazic nu sunt doar 20 - 30 de pescari sportivi chiar week end-ul trecut au fost 3 concursuri diferite care au adunat nu mai putin de 70 de echipe la start a cate 3 pescari la start adica vreo 210 sportivi!
Si din aste 70 de echipe din sudul tarii lipseau vreo 20 de echipe care le cunosc eu nu mai vorbesc de Moldova sau Ardeal unde sigur mai gasesti tot cam atatia spotivi!

Radu Badica

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:Mai Cristi , zau citeste si ce scrie mai departe ! Ca nu e gluma ...
cu toate ca nu este scris intr-o engleza foarte british inteleg foarte clar diplomatia cu care-l pisha Matteoli pe popescu

oare de ce inaintea pasajului la care faci referire a tinut sa specifice , foarte punctat , faptul ca organizarea CM pentru anul 2014 a fost atribuita irevocabil AGVPS ??????

si ar mai fi ceva , care are aceiasi subtilitate ca si aspectul expus de mine mai sus :

Following up your letters dated October the 2nd 2013 and October the 11th 2013, we inform you that for the year 2013, the Federation recognized by CIPS, thus by FIPSed as well, is the AGVPS, Asociatia Generala a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din Romania - Calea Mosilor 128 - 020882 - Bucuresti - Sector 2 (Romania). This Federation regularly paid its membership fee for the current year.

peste toate astea , in noiembrie va ajunge si memoriul meu , sustinut pana acum de 27 de pescari ( crap , spinning si stationar ) care au in palmares rezultate nationale , multi dintre ei au si rezultate la competitiile organizate de CIPS , pe masa d-lui Matteoli . poate contribuie intr-un mod la decizia care va fi luata de CIPS
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:Cezarica nu te enerva , mai avem doua zile si degustam whisky-ul scotish in salupa !! :wink: :wink:
Eu merg pe Tezaur de Jidvei ... cind plecam ? Ora 7.00 e Ok ?

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:Eu merg pe Tezaur de Jidvei ... cind plecam ? Ora 7.00 e Ok ?
jonctiune la 7 ...7 si ceva :wink:

p.s.

eu merg pe scotch .. eventual stins cu bere :wink:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

body scrie:Val te contrazic nu sunt doar 20 - 30 de pescari sportivi chiar week end-ul trecut au fost 3 concursuri diferite care au adunat nu mai putin de 70 de echipe la start a cate 3 pescari la start adica vreo 210 sportivi!
Si din aste 70 de echipe din sudul tarii lipseau vreo 20 de echipe care le cunosc eu nu mai vorbesc de Moldova sau Ardeal unde sigur mai gasesti tot cam atatia spotivi!

Radu Badica
Radule , nu te supara dar si tu ai luat drumul lui Vladut . Esti un pescar de exceptie .... dar nu esti foarte critic in selectarea clientelei ... Vladut permanent a inventat pescari - de la unul Terente ( sa ma ierte D-zeu ! ca avea un handicap ) la altii de care ai auzit fix 2 zile ....
Cind e comertz da-l dracu ca trebuie fiecare sa isi faca rost de un banutz , dar la voi comertzul inseamna sa ridici mingea la fileu unuia care pescuieste de 2 saptamini si ia un loc 5 la un concurs mediu , pescuind pe cel mai bun loc din garla ! , pentru ca a dat cu bilele X ...
Tu esti un baiat prea destept ca sa nu intelegi ca e haos , nimeni nu are nici o autoritate macar morala . E bataie pe bani si folositi orice canal ...
Chiar si tu patesti asa ceva .... , despre ce viitor vorbim ? Conteaza AGVPS sau Federatie ? La ce ?

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie: peste toate astea , in noiembrie va ajunge si memoriul meu
si al meu.
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:
Val scrie:Mai Cristi , zau citeste si ce scrie mai departe ! Ca nu e gluma ...
cu toate ca nu este scris intr-o engleza foarte british inteleg foarte clar diplomatia cu care-l pisha Matteoli pe popescu

oare de ce inaintea pasajului la care faci referire a tinut sa specifice , foarte punctat , faptul ca organizarea CM pentru anul 2014 a fost atribuita irevocabil AGVPS ??????

si ar mai fi ceva , care are aceiasi subtilitate ca si aspectul expus de mine mai sus :

Following up your letters dated October the 2nd 2013 and October the 11th 2013, we inform you that for the year 2013, the Federation recognized by CIPS, thus by FIPSed as well, is the AGVPS, Asociatia Generala a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din Romania - Calea Mosilor 128 - 020882 - Bucuresti - Sector 2 (Romania). This Federation regularly paid its membership fee for the current year.

peste toate astea , in noiembrie va ajunge si memoriul meu , sustinut pana acum de 27 de pescari ( crap , spinning si stationar ) care au in palmares rezultate nationale , multi dintre ei au si rezultate la competitiile organizate de CIPS , pe masa d-lui Matteoli . poate contribuie intr-un mod la decizia care va fi luata de CIPS
Nu miza pe nuante ... poti miza pe faptul ca CIPS-ul va dori Mamaia la anul , in loc de Ocna Sibiului .... dar asta nu inseamna ca legal nu vor trebui sa aleaga la un moment dat ceva concret . Important este ca atunci , pescarii sa fie pragatiti pentru aceasta ruptura .... pentru ca vrem nu vrem legea e lege ...

oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de oanavictor »

Val scrie:
Cristi Y scrie:Cezarica nu te enerva , mai avem doua zile si degustam whisky-ul scotish in salupa !! :wink: :wink:
SA IAU SI TABLELE LA MINE .........SPECIAL PT CEZAR ?

Eu merg pe Tezaur de Jidvei ... cind plecam ? Ora 7.00 e Ok ?
VAL ,NU TE ZGARCI LA TARATE ........CRAMELE OPRISOR ROZE CALOIAN SAU 3 HECTARE ROZE MURFATLAR ........!
BARCA VINE LA ORA 13 .........
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”