Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Mesaj de Vladut Mateianu »

Vladut Mateianu scrie:
ce zici popescutzule, ce parere are omul tau din umbra (seful tau) dl.grasu, despre comportamentul tau fata de pescari ? poti sa raspunzi la subiect sau sa dau scrisul mai mare ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Vladut Mateianu scrie:
Vladut Mateianu scrie:
ce zici popescutzule, ce parere are omul tau din umbra (seful tau) dl.grasu, despre comportamentul tau fata de pescari ? poti sa raspunzi la subiect sau sa dau scrisul mai mare ?
De ce nu-l întrebi?
PS Poți să-l întrebi și dacă este șeful meu! Și nu este în umbră. Este foarte vizibil!
http://mts.ro/sport/federatii-sportive/ ... t-sportiv/
Nu ți se pare și ție?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Îți fac o sugestie. Nu-mi mai duce grija. Știu să am singur grijă de mine. Dacă ți-e dor de mine, urmărește stirile pe televiziunile centrale de stiri de mâine seară. Mâine între orele 13-14, va avea loc conferința de presă a FRPS prilejuită de Campionatul Național de Pescuit Sportiv - proba Staționar, de la Tg Jiu.

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

L-am intrebat. Nu este mandru de comportamentul tau fata de pescari.... mai ales ca te joci pe banii lui.... :oops:

Te-ai gandit ca poti sa sari din schema ? :mrgreen:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Stefan Popescu
pescar de competitie

Spune-i că a uitat să plătească cotizația clubului la care este președinte! Asta așa, că te referi la bani! :lol: :lol: :lol: :lol: Și nu a reușit să-i schimbe sediul la club, iar ăla care stătea acolo a vândut apartamentul! Și n-am unde să-i trimit corespondența oficială!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PS Nu te-a convins să-ți afiliezi cluburile la federație?

PPS Cânele moare de drumul lung și prostul de grija altuia!

Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: Campionatul AGVPS - Editia 2014

Iar s-a ales praful de un nou inceput. :lol: :lol: :lol:
Florentin, unde are sediul Asociatia Liga Romana de Crap? Ca aia pe care o are declarata la Dobroiesti a fost luata de camatari. Nu intreb de situatia financiara pentru ce de cand s-a infiintat, nu a depus niciun bilant contabile la finantele publice. A, mi-am dat seama. In mintea d.lui Oana! :lol: :lol: :lol: :lol:
PS Dreptul la libera asociere este liber! (Constitutia Romaniei) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

val,

Citeste Decizia Curtii Constitutionale nr. 156/1999. Si, tu care esti mobilat la cap, spunemi si mie cum poate o asociatie sa se transforme intr-o federatie prin modificarea statutului? A, dupamintea unora din calea Mosilor, la o asociatie se poate afilia si o federatie.
Iti dau un indiciu; exista o federatie cu numele Asociatia Generala a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi, cu sediul la Bacau.
Si mai exista una: Federatia Generala a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi din Romania, cu sediul la Buzau!

Stefan Popescu
pescar de competitie

Dan M scrie:Afla ce s-a hotarat la sedinta AGVPS, de astazi.

http://www.crapmania.ro/articole/compet ... gvps-21458
Am si eu o intrebare: Care este hotararea definitiva si irevocabila prin care s-a anulat Avizul de conformitate al Federatiei Romane de Pescuit Sportiv? Cu numar si dosar! :lol: :lol: :lol:

Aceasta decizie nu exista. In stil comunist, se incearca o noua manipulare. Atentie, Crapmania, difuzarea de informatii false se pedepseste!
Ia cititi aici:
http://portal.just.ro/107/SitePages/Dos ... d_inst=107

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@Popescu

nu te mai da legal si nici nu ma lua la modul prietenos . Ti-am mai spus si iti mai spun ..... cu tine este haos ...ai injurat tot ce era de injurat si nu respecti nimic , decit nebunia Ok a ta de a face o Federatie , culmea certificata prin acte !
Din pacate , ulterior , pesemne stressului , ai inceput sa ne iei la mina pe toti , sa indepartazi subiectii federatiei tale de orice fel de dorinta de asociere , samd . Nu repet ce s-a mai spus . Nu suntem prieteni si voi incerca din toata fiinta mea sa te combat , astfel incit Federatia ta sa devina un exemplu despre cum nu se face ceva serios la modul obligatoriu , dar am sa te dau mereu exemplu despre cum cineva care se pricepe si isi aloca timp si resurse poate face ceva impotriva sistemului existent .
Din pacate erai la o mustata de a coagula ceva forte , dar cu dialogul cu care te-am vazut si cu atitudinea aroganta , prefer sa joc cu ai mei ...pe care ii mai si cunosc . Nu cred ca esti o solutie a acest moment ...asa cum nu cred ca si ce s-a postat astazi e o varianta serioasa . Poate un inceput ...

Cu stima ,

Stefan Popescu
pescar de competitie

Val,
Poti sa urmaresti emisiunile de stiri, maine seara, la televiziunile nationale. Vor transmite conferinta de presa a Federatiei Romane de Pescuit Sportiv, cu ocazia Campionatului National de Pescuit Sportiv - proba Pescuit stationar, ce se va desfasura la Targu Jiu. Tu chiar crezi ca daca mai postez pe aici stau degeaba?

PS Este a doua competitie la care se decerneaza titlul de Campion National la o proba sportiva de pescuit si la care pescarii sportivi nu platesc taxe de inscriere! O sa ai ocazia sa o vezi si pe Campiona AGVPSR Catalina Kiss, care, dupa ce a castigat anul acesta Campionatul AGVPSR, s-a legitimat la CSP Arad si participa deja in competitiile oficiale ale Romaniei, organizate de FRPS!. Oare de ce?
PS Este dreptul vostru sa va contraziceti pe forum. Chiar nu vedeti ca nu se leaga nimic?

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@Popescu

te rog respecta-mi inteligenta , pe care cred ca o mai am . Nu e bun exemplul tau ....adica e pe linga ....esenta fenomenului . Daca fac 2 concursuri pe scara de bloc cu vecinii , nu inseamna ca am o federatie . Cu scuzele de rigoare , ma refer STRICT la crap , pentru ca nu vreau sa jignesc pe nici un concurent care a participat la concursurile tale . Repet ....ai gresit mult si frecvent .... e greu sa mai intorci mortii de la groapa ....

Stefan Popescu
pescar de competitie

Federatia a fost autorizata in august. In 2 luni a facut 2 finale nationale. E mult, e putin? Nu stiu. Cert este ca vom face una si la iarna la pescuit la copca! :lol: :lol: :lol: :lol:
Crapul, cand i-o veni randul!

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”