Aaaaah! Esti ieftinVladut Mateianu scrie:I-am facut deja o oferta. 20.000 euro sa predea federatia si sa dispara definitiv din lumea noastra. Oferta este publica, nu este nicio gluma.

- Tata socrule ............!,
Moderator: gor965
Aaaaah! Esti ieftinVladut Mateianu scrie:I-am facut deja o oferta. 20.000 euro sa predea federatia si sa dispara definitiv din lumea noastra. Oferta este publica, nu este nicio gluma.
M-am decis să te chem în instanță pentru a dovedi calomnia. Știi să găsești Alba Iulia? Vezi că o să primești o citație!Vladut Mateianu scrie:I-am facut deja o oferta. 20.000 euro sa predea federatia si sa dispara definitiv din lumea noastra. Oferta este publica, nu este nicio gluma.
Si ca sa-ti dau si eu citate din lege(de,aici sunt pe domeniul meu) uite ce inseamna calomnie...Stefan Popescu scrie:@ VM,
Nici tu nu faci parte din federație, și pescar sportiv ești doar în mintea ta.
PS S-ar putea ca rolul de măscărici să ți se potrivească de minune chiar ție, când vei constata în ce minciuni ai ținut pescarii sportivi.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Saracule, toata ziua stai pe forum, esti in prenatal sau postnatal ???Stefan Popescu scrie:Înseamnă că nu ai de ce să te temi! Ne vedem la Alba Iulia!
Si avocati de ce mai exista ? Crezi ca eu am timpul tau liber ?Stefan Popescu scrie:Înseamnă că nu ai de ce să te temi! Ne vedem la Alba Iulia!
Vezi sa nu chemi prea multi oameni la procese.O sa ai surpriza sa gasesca Alba si implicit pe tine .Atunci sa vedem de unde iei tu atata lubrifiant, sa nu te usture poponetza.Stefan Popescu scrie:M-am decis să te chem în instanță pentru a dovedi calomnia. Știi să găsești Alba Iulia? Vezi că o să primești o citație!Vladut Mateianu scrie:I-am facut deja o oferta. 20.000 euro sa predea federatia si sa dispara definitiv din lumea noastra. Oferta este publica, nu este nicio gluma.
PS daunele vor fi egale cu suma pe care ai vehiculat-o și vor intra în contul federației.
va luati cu toata lumea in cioc si cand va apuca mai dati pe cate unul in judecata.[M-am decis să te chem în instanță pentru a dovedi calomnia. Știi să găsești Alba Iulia? Vezi că o să primești o citație!
PS daunele vor fi egale cu suma pe care ai vehiculat-o și vor intra în contul federației.
In general, el ia m..e .De placere ,din obligatie,din obisnuinta,nu stie nimeni exact motivul.nicuB scrie:va luati cu toata lumea in cioc si cand va apuca mai dati pe cate unul in judecata.[M-am decis să te chem în instanță pentru a dovedi calomnia. Știi să găsești Alba Iulia? Vezi că o să primești o citație!
ce ar fi daca Mircea Sandu ar deschide procese tuturor persoanelor care l-au sau il injura?
ar fi de inteles demersul dvs doar daca ati fi avut un comportament exemplar si nu ati fi raspuns niciodata provocarilor. mistocariti si sunteti mistocarit la randul dvs. sunteti departe de a fi un exemplu de moralitate si/sau comportament civilizat. absolut penibil. ori suferiti de dedublarea personalitatii si unul vorbeste pe forum si cu totul altul la federatie, ori pur si simplu nu stiti ce faceti. incredibil, dupa sute de pagini de dat si luat la m..e v-ati trezit sa faceti pe lupul moralist.