Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
popa viorel

Re: Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Mesaj de popa viorel »

[quote="CimpoeruM"][quote="Remus Munteanu"]Popescu' fereralu',
Ai pus-o.
Cunosc foarte bine un deputat din comisia de agricultura (ai fost tu pe la el in birou) si vorbesc cu el sa ti-o traga si tie :?: si panaramei tale de federatie.
Dar daca esti baiat finut si cand vei comanda echipamentul pt . marele tau lot national i-mi aduci ''plocon'' 4 hi-s-uri 220 si 4 shimano Magnesium c14 ,ma mai gandesc.. :lol: :lol: :lol:[/quote]
iti place pinca ,ASA fara teama de consecinte :?: :?:[/quote]

Esti clona de Popescu ? Sau cum poti sa nu observi ca oferta este la misto ? :oops:

Remus Munteanu

Mesaj de Remus Munteanu »

Te referi la spaga sau la trisca... instrumentul ala de suflat?
Stai linistit nu-mi place nici-una nici-alta de la marele presedinte popescu.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Remus Munteanu scrie:Mare ........ mai esti,federalule..Pui botul la tot ce auzi.Daca vrei sa stii in ultimii doi ani l-am cam ars pe dl. Munteanu si daca nu eram eu se putea sa se-ntample ceva ce-ti facea tie o bucurie.
Mai disperat ca tine nu-i nimeni ,Popescu.
PS.Daca nu rezolv cu domn' deputat vorbim cu Orlando,dl.presedinte. :lol:
A, acum îmi dau seama. Tu ești nepotul, ăla care a fost aruncat în față. Tu de fapt le iei banii la ..........ăia de la Planet Carp!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Remus Munteanu

Orlando,
Daca i-mi da asta ceva ,nu mai prind nici macar un ciortanel..Asa mai bine merg pe vechiturile mele :lol: ..
Vezi ca te-am invitat pe un form in Moldova unde s-a logat recent si domnu'presedinte cutzu..
Mai glumim si noi,bre,iarna-i lunga. :lol: :lol: :lol:

Remus Munteanu

Nu,bai gasca batrana..
Eu sunt fiul ,ala cu care a-i aberat in 2008 la Lates,ramolitule care vrei sa conduci cluburile de pescari...Si vezi ca nu i-au eu bani de la Planet Crap.
Esti praf... :oops:

oskar

Mesaj de oskar »

Remus, incearca sa revii la macar cateva lectii de gramatica. Daca treci de clasa a IV-a, poti sa injuri pe cine vrei tu, minune, in limba romana!

Remus Munteanu

Scuze,dl. oskar..Ai dreptate ,am terminat scoala de ceva timp .
I-mi se scrie legat si a-i tot la fel ..Aici nu e forum la facultate de litere ci un forum de oameni ce stau pe balta..Scuze inca o data pt.ca ti-am deranjat pupilele.Poti discuta cu popete ca el scrie corect..Alte probleme,domnule?

Albert
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Albert »

oskar scrie:Remus, incearca sa revii la macar cateva lectii de gramatica. Daca treci de clasa a IV-a, poti sa injuri pe cine vrei tu, minune, in limba romana!
Hai scitir. Omu' scrie pe limba voastra, sa intelegeti si voi, federalii din fundu' curtii de la Alba, ce si cum se vorbeste. Ca daca se scrie corect nu raspundeti la intrebarile punctuale care vi se pun. AM zis ca sunteti chiori dar, de fapt, sunteti pros..a...agramati.

Auz' la el....gramatica va f*te pe voi acum, in rest v-au f*tut toti si toate.

oskar

Mesaj de oskar »

Ce are limba romana cu Fane si Federatia??? Am adresat o rugaminte. Puteti, inainte de aposta ceva, sa cautati cum se scrie corect pe google.

Inca maxim 30 sec. din timpul vostru pretios, care va poate aduce un plus de calitate. E mult?

Albert
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Albert »

oskar scrie: Inca maxim 30 sec. din timpul vostru pretios, care va poate aduce un plus de calitate. E mult?
E mult deoarece timpul nostru chiar e pretios pe cand voi...la cat o ardeti pe forumuri evitand raspunsuri si supurand aiurea chiar ar trebui sa va fie rusine sa va cramponati de "greseli" gramaticale.

P.S. daca nu intelegi tot ce-am scris dexonline si te luminezi. Macar inveti ceva si ti se mai subtiaza obrazu'.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”