Stefan Popescu scrie:Încercați să fiți logic în postări. Eu, personal nu pot să cedez nimic, întrucât drepturile sunt ale federației, nu ale unei persoane. Decidentul federației este Adunarea generală, nu președintele. Și Adunarea generală este formată din reprezentanții cluburilor afiliate. Lor trebuie să vă adresați, fiind sigurele care, prin vot, decid afilierea. Am tot încercat să vă fac să înțelegeți ce este federație si nu ați făcut altceva decât să confundați federația cu o persoană. Mare greșeală.petre iulian scrie:Cedeaza ramura de pescuit la crap si ne descurcam noi![]()
Numai asa o sa ne intalnim toti sub umbrela Federatiei si toti au de castigat
Încă odată vă spun un lucru pe care l-am repetat continuu și cluburilor afiliate; citiți legile și statutul federației. Și încetați să comparați federația cu o tarabă la care vii să te târguiești.
Încetați să credeți că dacă vă afiliați, faceți o favoare federației. Federația va merge înainte cu sau fără voi. Mă așteptam să vă afiliați atunci când constituirea federației era iminentă și voi vă prostituați cu AGVPSR-ul. De ce credeți că puteți invoca statutul de „fată mare”?
PS Să nu credeți că dacă m-ați porcăit pe mine v-ați făcut un serviciu. O să constatați contrariul, întrucât cei care sunt membri fondatori ai federației, deși nu apar pe forumuri, sunt la curent cu ce se întâmplă pe aici. Nu spun ce părere au despre voi, pentru că sunteți destul de inteligenți ca să vă dați seama singuri!
Care VOI