Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Mesaj de Vladut Mateianu »

Uite, eu nu am de gand sa te jignesc, asa ca poti sa-mi dai un PM... si ramane intre noi. :wink:
Apoi le confirm eu baietilor ca nu esti clona.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

the mover

Mesaj de the mover »

Vladut Mateianu scrie:Uite, eu nu am de gand sa te jignesc, asa ca poti sa-mi dai un PM... si ramane intre noi. :wink:
Apoi le confirm eu baietilor ca nu esti clona.
:lol: :lol: :lol: Vladut, ma gandeam, ce-ai sa faci daca te trezesti cu un pm.-sunt Ponta s-au Basescu :lol: :lol:
Dan Stoica
CLUBUL GREEN LAKE
4Carphttp://www.crapmania.ro/forum/marele-bazar-f8/ ... 25664.html
Dacă vrei să ştii cine este un om, dă-i o funcţie de conducere.

oskar

Mesaj de oskar »

Vladut, nu e problema ca o fac publica. Problema este ca pe aici s-au facut injuraturi si de mama si familie, ori, sunt convins ca si tu daca ai primi asa ceva de la o persoana cunoscuta, i-ai da foc! Eu cu astea nu ma joc, ca avem ceva unul cu celalalt, barbateste, nu am nimic, insa cand apar injuraturi cu familia, nu le pot lasa nepedepsite. Din punctul meu de vedere, ce au tolerat adminul si moderatorii pe aici e inadmisibil. De aceea am folosit un nick, pentru ca daca foloseam numele meu real, eram nevoit sa recurg la represalii dure, in cazul injurilor.

Popescu, de exemplu, stie asta si mai stie ca nu las nepedepsite injuraturile de familie. Nu prin vorba, prin actiuni! Nu le tolerez, mamele noastre, copii nostrii, sotiile noastre nu au ce cauta subiect de injurii pe aici sau in alta parte. Daca avem un razboi de dus, il ducem noi, barbatii! Cei ce folosesc astfel de injurii pentru mine ar trebuie exclusi nelimitat de oriunde!!!

In concluzie, o sa imi fac publica identitatea si ma ofer sa mediez, imi place competitia si imi plac cei ce cu pasiune sunt implicati in competitie!

Apropo, hai sa teminam cu ironiile si sa trecem la lucruri serioase, chiar daca sunt despre pescuit :wink:

Orlando

Mesaj de Orlando »

Simt,intr-un fel sau altul ca si despre mine se face referire la modul si la personajele din anturajul familiei d-nului Popescu,l-a care am facut referire in amplele mele postari.Eu imi asum aceste lucruri si cum bine ma stie lumea,pot sa si cer scuze.
Ptr binele carpfishing-ului Romanesc,ma rezum sa privesc,citesc si sa intervin numai intr-un mod civilizat.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@ "oscar"

Ok.
Apropo, cum i-ar sta unui negocitor (mediator) din cadrul politiei sa incerce sa faca un om sa renunte la sinucidere cu cagula pe fata ? :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Orlando scrie:Simt,intr-un fel sau altul ca si despre mine se face referire la modul si la personajele din anturajul familiei d-nului Popescu,l-a care am facut referire in amplele mele postari.Eu imi asum aceste lucruri si cum bine ma stie lumea,pot sa si cer scuze.
Ptr binele carpfishing-ului Romanesc,ma rezum sa privesc,citesc si sa intervin numai intr-un mod civilizat.
mi tu :wink:
Urban culture.

Orlando

Mesaj de Orlando »

Asteptam identitatea dumneavoastra.
Stima!

oskar

Mesaj de oskar »

Iar puneti carul inaintea boilor. Voi vreti actiuni concrete sau identitatea unui personaj???

Mai detaliat, Vladut, acum e seara, maine dimineata o sa iti trimit un mail (poti sa imi dai adresa aici) cu numarul meu de telefon, numele si o sa incerc sa schitez un draft de inceput de proiect, pe care insa va trebuie sa il faci tu. Eu nu o sa il corectez, doar iti propun modificari si idei. Cand terminam aceasta schita, ma ofer sa il discutam, serios, cu Popescu. Nu sunt nici sluga lui, nici a voastra, nici nu traiesc din pescuit.

Am, in schimb, o scoala similara cu a ta, si o experienta indelungata in management si proiecte. Si pasiune pentru pescuit.

Orlando

Mesaj de Orlando »

oskar scrie:Iar puneti carul inaintea boilor. Voi vreti actiuni concrete sau identitatea unui personaj???

Mai detaliat, Vladut, acum e seara, maine dimineata o sa iti trimit un mail (poti sa imi dai adresa aici) cu numarul meu de telefon, numele si o sa incerc sa schitez un draft de inceput de proiect, pe care insa va trebuie sa il faci tu. Eu nu o sa il corectez, doar iti propun modificari si idei. Cand terminam aceasta schita, ma ofer sa il discutam, serios, cu Popescu. Nu sunt nici sluga lui, nici a voastra, nici nu traiesc din pescuit.

Am, in schimb, o scoala similara cu a ta, si o experienta indelungata in management si proiecte. Si pasiune pentru pescuit.
Cu tot respectul,un nume se putea da si in seara aceasta si nu o spun intr-o nota ironica sau la caterinca.S-au spus ca se vor face o gramada de lucruri si nu s-au facut.S-a spus ca se vor da date,extrase,programe s.a.m.d si nu s-au dat nici a doua zi si nici a treia.Ma gandesc ca era mult mai ok din partea dvs sa va dezvaluiti identitatea si sa plecam la drum.Acum sa-mi fie iertare ca zic" sa plecam'' nu am de gand sa introduc in sistem decat ca pescar,nimic mai mult.

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

...sa fie intr-un ceas bun...sa nu "pice" ca alte "momente" :mrgreen: ...

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”