Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Mesaj de Vladut Mateianu »

oskar scrie:Iar puneti carul inaintea boilor. Voi vreti actiuni concrete sau identitatea unui personaj???

Mai detaliat, Vladut, acum e seara, maine dimineata o sa iti trimit un mail (poti sa imi dai adresa aici) cu numarul meu de telefon, numele si o sa incerc sa schitez un draft de inceput de proiect, pe care insa va trebuie sa il faci tu. Eu nu o sa il corectez, doar iti propun modificari si idei. Cand terminam aceasta schita, ma ofer sa il discutam, serios, cu Popescu. Nu sunt nici sluga lui, nici a voastra, nici nu traiesc din pescuit.

Am, in schimb, o scoala similara cu a ta, si o experienta indelungata in management si proiecte. Si pasiune pentru pescuit.
Eu sunt sigur ca ne si cunoastem.... :D

vladutmateianu@yahoo.com
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

oskar scrie:Mai, oameni buni, eu, Oskar, va invit sa nominalizati pe cine vreti voi, sa putem rezolva o discutie constructiva (discutie, nu v-am cerut sa semnati acte) impreuna cu partile implicate interesate de rezolvarea problemei.

Ceea ce va rog sa aveti in vedere este ca persoana respectiva sa VREA sa rezolve CM 2014 in Romania si sa fie un abil diplomat. Atat. In rest, pe cine puneti voi, e treaba voastra.

Dl. Popescu a spus un nume, insa mingea e la voi. Va rog sa analizati serios propunerea.

ROG moderatorii sa elimine cartitele. E vorba de o discutie, iar fanaticii sa se abtina sa mai strice topicul, daca se vrea a se rezolva ceva!
Bine mah ( Vladene sau cine oi fi )! Merg eu ca sa nu aveti cum s-o dati nici voi cotita. E bine asa?!
Si nu mai vorbi din anonimat despre moderare ca primele care trebuiesc eliminate sunt "cauzele".
Urban culture.

Remus Munteanu

Mesaj de Remus Munteanu »

Oricum Popescu nu va reusi niciodata in viata vietilor lui sa adune pescarii de crap(asa cum ne face el in toate felurile )in curtea lui.El are razboiul lui cu AGVPS..E razboiul unui om nebun si care pe mine nu ma intereseaza ..

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

Stefan Popescu scrie: ... dacă clubul tău are trei membri fondatori, tu, Sandu Podaru și Șarpe, iar dintre cei trei doi au părăsit clubul, acesta mai există? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Clubul , vreau să zic!
da

membrii fondatori au fost schimbati , nu vreau sa iti spun cine sunt ca sa nu ii stresezi si pe ei in timpul sarbatorilor de iarna ...
Ultima oară modificat Vin Dec 20, 2013 22:45 de către Marian Constantin, modificat 1 dată în total.
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual
Powered by Shimano

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Remus Munteanu scrie:Fara sa se supere domnu' presedinte de federatie Popescu sau domnul oskar ,
Eu cred ca sunt una si aceeasi persoana,dupa felul in care dau raspunsuri doar cand vrea culetzul lor...Sau pasarica,Popescule.
Daca gresesc,mii de scuze si nu vreau ,oskar ,sa incepem lectiile de gramatica pt. clasele 1-4..
Nu e Remus.... :D Oskar are stil si clasa, chiar cred ca este o placere sa discuti cu el. Plus ca nu a facut rau nimanui, doar a venit cu niste propuneri concrete ! :wink:
CS SENZOR

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Remus Munteanu scrie:Oricum Popescu nu va reusi niciodata in viata vietilor,..........ca are razboiul lui cu AGVPS..E razboiul unui om nebun si care pe mine nu ma intereseaza ..
Un razboi in care spune din cand in cand "PIUA". O conciliere nu va intereseaza? De dragul carpfishingului autohton, stiti!!!
Urban culture.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Stefan Popescu scrie:
Ce frumos e Numele lui .......,
Ce plãcut este El!
Nu-i în lume mai pretios
Ca si numele lui ............!
Numele lui ........ e un nume Sfânt,
E cel mai de pret în cer si pe pãmânt! :P
El e poetul! Gustul puternic și amărui! Cum îi place poetului!
Mary Poppins, dacă clubul tău are trei membri fondatori, tu, Sandu Podaru și Șarpe, iar dintre cei trei doi au părăsit clubul, acesta mai există? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Clubul , vreau să zic!
Ce frumos era sa continui pe caterinca si sa lasi rautatile deoparte ! Ti-am zis ca apreciez la tine ca ai uneori simtul umorului si ca ti la tavaleala, doar ca uneori te ia capu' de la mirosul de sange.... :D

PS mary Poppins se numeste salupa mea din Delta, nu o mai pomeni ca ma apuca dorul de ea...de apa...de nuferi...de stuf... :(
CS SENZOR

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Marian Constantin scrie:
Stefan Popescu scrie: ... dacă clubul tău are trei membri fondatori, tu, Sandu Podaru și Șarpe, iar dintre cei trei doi au părăsit clubul, acesta mai există? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Clubul , vreau să zic!
da

membrii fondatori au fost schimbati , nu vreau sa iti spun cine sunt ca sa nu ii stresezi si pe ei in timpul sarbatorilor de iarna ...
Stai liniștit, că la câtă legislația stii, sigur nu ai făcut modificările corespunzătoare ale actului constitutiv și statutului. Știi că in termen de 90 de zile trebuie să faci aceste modificări sub sancțiunea dizolvării? Stai să-ți arăt:
OG 26/2000
Art. 55.
(1) Asociatia se dizolva de drept prin:
...........................................................
d) reducerea numarului de asociati sub limita fixata de lege, daca acesta nu a fost complinit timp de 3 luni.

Înțelegi toți termenii? Nu de alta, dar să nu vinzi iluzii la băieții ăia la care le papi banii. S-ar putea ca vreunul să fie curios!
Nu-ți cer onorariu pentru consultația juridică! E gratuit pentru tine, că iarna bilele se vând mai greu la „negru”!
Ultima oară modificat Vin Dec 20, 2013 22:52 de către Stefan Popescu, modificat de 2 ori în total.

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

Vladut , eu faceam referire la numele lui Orlando , dar el e prea inveninat si ataca de fiecare data cand are ocazia ...

asta e stilul si respectul lui ...
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual