Si ciudat ca nu-l mai supara nici pe oskor!!!!!!Marian Constantin scrie:Vladut , eu faceam referire la numele lui Orlando , dar el e prea inveninat si ataca de fiecare data cand are ocazia ...
asta e stilul si respectul lui ...

Moderator: gor965
Si ciudat ca nu-l mai supara nici pe oskor!!!!!!Marian Constantin scrie:Vladut , eu faceam referire la numele lui Orlando , dar el e prea inveninat si ataca de fiecare data cand are ocazia ...
Stiu Mary, dar se plictiseste groaznic acasa ! Si la televizor este Singur acasa 3 !Marian Constantin scrie:Vladut , eu faceam referire la numele lui Orlando , dar el e prea inveninat si ataca de fiecare data cand are ocazia ...
Vladut Mateianu scrie:Stiu Mary, dar se plictiseste groaznic acasa ! Si la televizor este Singur acasa 3 !Marian Constantin scrie:Vladut , eu faceam referire la numele lui Orlando , dar el e prea inveninat si ataca de fiecare data cand are ocazia ...
asta e stilul si respectul lui ...![]()
La varsta lui este f. greu : cocoselul nu mai salta creasta, la 10 somnica , pipilica la 2...
---------Stefan Popescu scrie: Încetați să credeți că dacă vă afiliați, faceți o favoare federației. Federația va merge înainte cu sau fără voi.
Eh trenul asta l-a pierdut Fane. Dupa cum i s-a mai spus nu deranja daca n-avea atitudinea asta de doi lei care face pe om sa-i ia tot ce mai are prin cotet. Nu interesa pe nimeni ce bani facea el atata timp cat era corect cu toata lumea, ceea ce nu prea a fost si nu implica pe nimeni in vreo afacere neoneroasa. Nu il injura nimeni daca el nu incepea sa insulte pescarii, sau mai direct publicul caruia i se adresa.oskar scrie:Nu sunt nici Vladeanu nici Popescu. Daca vrea, o sa va comunice Vladut cine sunt, maine. De ce va zic maine, o sa afle Vladut.
Ba da. Culmea este ca eu nu am gasit in persoana Popescu ranchiuna. Omul a muncit pentru federatie, s-a luptat cu un gigant si are sanse sa castige! Da, normal ca are si interese financiare, altfel nu o facea, dar asta nu e normal??? Insa sunt lucruri care se pot face transparent si la vedere. Exista controale, nu e nici prima federatie nici ultima.
Si da, are nevoie de pescari. Si e dispus sa NEGOCIEZE. Nu tot. De exemplu eu tin la notiuni ca fair play-ul si egalitatea de sansa. Si astea nu le va negocia. Nu va negocia nici debarcarea lui, si nici nu va pune conditii de acceptare (in afara de cele legale) ale vreunui sportiv. Dar nici nu isi poate depasi prerogativele.
Nu ii fac eu profilul psihologic si nici apologia faptelor si discursului lui. Insa va spun ca se poate discuta argumentat cu dansul si nu are o gandire obtuza.
In concluzie, putem discuta cu cartile pe masa, sau putem continua un razboi de uzura, din care cei care o sa iasa cel mai sifonati sunt pescarii!!! In situatia actuala, sunt foarte mari sanse ca ROMANIA sa fie exclusa de la CIPS (sau suspendata). Ne permitem asta??? Avem ani de dat??? EU NU CRED!
La disperare se joaca la cacealma, din vorbe....daca-i spui sa arate cartea ca-l platesti ii ingheata sangele in vene.Asta inseamna cu cartile pe masa. Nu din vorbe.