Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Mesaj de miyagi »

Marian Constantin scrie:Vladut , eu faceam referire la numele lui Orlando , dar el e prea inveninat si ataca de fiecare data cand are ocazia ...

asta e stilul si respectul lui ...
Si ciudat ca nu-l mai supara nici pe oskor!!!!!!
Urban culture.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Marian Constantin scrie:Vladut , eu faceam referire la numele lui Orlando , dar el e prea inveninat si ataca de fiecare data cand are ocazia ...

Stiu Mary, dar se plictiseste groaznic acasa ! Si la televizor este Singur acasa 3 ! :D

La varsta lui este f. greu : cocoselul nu mai salta creasta, la 10 somnica , pipilica la 2... :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

Vladut Mateianu scrie:

Stiu Mary, dar se plictiseste groaznic acasa ! Si la televizor este Singur acasa 3 ! :D

La varsta lui este f. greu : cocoselul nu mai salta creasta, la 10 somnica , pipilica la 2... :D

:lol: :lol: :lol: :lol:
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual
Powered by Shimano

oskar

Mesaj de oskar »

Nu sunt nici Vladeanu nici Popescu. Daca vrea, o sa va comunice Vladut cine sunt, maine. De ce va zic maine, o sa afle Vladut.

Ba da. Culmea este ca eu nu am gasit in persoana Popescu ranchiuna. Omul a muncit pentru federatie, s-a luptat cu un gigant si are sanse sa castige! Da, normal ca are si interese financiare, altfel nu o facea, dar asta nu e normal??? Insa sunt lucruri care se pot face transparent si la vedere. Exista controale, nu e nici prima federatie nici ultima.

Si da, are nevoie de pescari. Si e dispus sa NEGOCIEZE. Nu tot. De exemplu eu tin la notiuni ca fair play-ul si egalitatea de sansa. Si astea nu le va negocia. Nu va negocia nici debarcarea lui, si nici nu va pune conditii de acceptare (in afara de cele legale) ale vreunui sportiv. Dar nici nu isi poate depasi prerogativele.

Nu ii fac eu profilul psihologic si nici apologia faptelor si discursului lui. Insa va spun ca se poate discuta argumentat cu dansul si nu are o gandire obtuza.

In concluzie, putem discuta cu cartile pe masa, sau putem continua un razboi de uzura, din care cei care o sa iasa cel mai sifonati sunt pescarii!!! In situatia actuala, sunt foarte mari sanse ca ROMANIA sa fie exclusa de la CIPS (sau suspendata). Ne permitem asta??? Avem ani de dat??? EU NU CRED!

Remus Munteanu

Mesaj de Remus Munteanu »

Aoleu,Vladutz.. :shock: Acum am citit cateva postari un pic mai vechi..
Da.In carpfishing ,exista intr-adevar un personaj cu MULT stil si clasa ,incomparabil cu parlitu'..Daca el e oskar,i-mi cer scuze inca o data si promit ca voi studia goagalul dpdv gramatical inainte de a posta.
Dar el e baiat finutz,Vlade...

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Stefan Popescu scrie: Încetați să credeți că dacă vă afiliați, faceți o favoare federației. Federația va merge înainte cu sau fără voi.
---------

ce cautati pe acest forum atunci ???
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

oskar scrie:Nu sunt nici Vladeanu nici Popescu. Daca vrea, o sa va comunice Vladut cine sunt, maine. De ce va zic maine, o sa afle Vladut.

Ba da. Culmea este ca eu nu am gasit in persoana Popescu ranchiuna. Omul a muncit pentru federatie, s-a luptat cu un gigant si are sanse sa castige! Da, normal ca are si interese financiare, altfel nu o facea, dar asta nu e normal??? Insa sunt lucruri care se pot face transparent si la vedere. Exista controale, nu e nici prima federatie nici ultima.

Si da, are nevoie de pescari. Si e dispus sa NEGOCIEZE. Nu tot. De exemplu eu tin la notiuni ca fair play-ul si egalitatea de sansa. Si astea nu le va negocia. Nu va negocia nici debarcarea lui, si nici nu va pune conditii de acceptare (in afara de cele legale) ale vreunui sportiv. Dar nici nu isi poate depasi prerogativele.

Nu ii fac eu profilul psihologic si nici apologia faptelor si discursului lui. Insa va spun ca se poate discuta argumentat cu dansul si nu are o gandire obtuza.

In concluzie, putem discuta cu cartile pe masa, sau putem continua un razboi de uzura, din care cei care o sa iasa cel mai sifonati sunt pescarii!!! In situatia actuala, sunt foarte mari sanse ca ROMANIA sa fie exclusa de la CIPS (sau suspendata). Ne permitem asta??? Avem ani de dat??? EU NU CRED!
Eh trenul asta l-a pierdut Fane. Dupa cum i s-a mai spus nu deranja daca n-avea atitudinea asta de doi lei care face pe om sa-i ia tot ce mai are prin cotet. Nu interesa pe nimeni ce bani facea el atata timp cat era corect cu toata lumea, ceea ce nu prea a fost si nu implica pe nimeni in vreo afacere neoneroasa. Nu il injura nimeni daca el nu incepea sa insulte pescarii, sau mai direct publicul caruia i se adresa.
Acuma te arunca pe tine la inaintare pentru conciliere!!!! Cam stim de ce. :wink: Anul viitor va exista CN-u si CM-u in Romania fara FRPS. Aici e problema voastra.
Plus. Nici tu nu esti credibil cu tot stilul si clasa ta. Cum te astepti la un rezultat obiectiv cand tratezi partenerii de dialog din anonimat?!
Asta inseamna cu cartile pe masa. Nu din vorbe.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Daca nu esti AV-ul atunci cine esti Florentin?! pune totusi cartile pe masa cu franchete. Esti intre barbati aici cu pantaloni, nu in fuste.
Urban culture.

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

dupa scris e Val parca ...:wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Asta inseamna cu cartile pe masa. Nu din vorbe.
La disperare se joaca la cacealma, din vorbe....daca-i spui sa arate cartea ca-l platesti ii ingheata sangele in vene.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”