Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
ANTIFANE

Re: Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Mesaj de ANTIFANE »

Stefan Popescu scrie:
florinw scrie:eu am vazut ceva treninguri pe care scria Romania.trebuie predate si alea? :roll:
Păi aici este schepsisul. Băieții au mers în numele României, fără ca România să-i fi trimis acolo. Când mergi în numele țării, trebuie să fi trimis de țara ta. Iar autorizarea participării la competiții oficiale internaționale o dă Ministerul Tineretului și Sportului. Acești viteji de tastatură dau din gură pe forumuri, dar nu au fost în stare să demonstreze impostura AGVPSR, care și-a însușit ilicit dreptul de reprezentare al României, fără a fi recunoscută și autorizată în acest sens. Ce nu pricepe Tataie, este un lucru elementar. Medaliile poartă însemnele organizatorului, dar el nu s-a dus acolo ca persoană privată, ci în numele României. Iar România nu l-a autorizat să o reprezinte.
Dar sunt optimist că, încet, încet veți realiza cu toții ce înseamnă pescuitul sportiv de competiție și veți ieși din mizeria în care a adus AGVPSR pescuitul sportiv din România.
Și acum să vă dau ca o știre (pentru că nu cred că știți). Bentu, marele reprezentant al pescuitului sportiv din România, se plângea unui prieten al meu că nu-i las în pace tocmai acum când obținuse și el carnetul de arbitru internațional de pescuit sportiv.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Eu credeam ca atotputernicul a creat omul dar cum vad postarile tale imi dau seama ca teoria darwinista e un adevar dovedit si de necontestat!Dute si mancati banana! :lol: :lol: :lol:

viorel dulamita
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de viorel dulamita »

gabi1 scrie:...Atipel, de Stiinta Bucuresti ai auzit ??
...mai multe relatii de la nea Mircea Lucescu, singurul jucator din divizia B selectionat in lotul national...

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

viorel dulamita scrie:
...mai multe relatii de la nea Mircea Lucescu, singurul jucator din divizia B selectionat in lotul national...
Cine stie cunoaste... :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

gabi1 scrie:
viorel dulamita scrie:
Cine stie cunoaste... :wink:
CIORNOAVA ,PAIS .....
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

viorel dulamita
pescar de competitie

oanavictor scrie:...CIORNOAVA ,PAIS .....
...nea Victore, ai devenit...rebusist...scrie pe intzelesul...general :wink: :D ...

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Mircea Lucescu, Vasile Suciu, etc.!

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Mircea Sandu ,Gino Iorgulescu [inainte de progresul ]Krauss[inainte de rapid ]Jamaiski [inainte de rapid ]Aurica Radulescu [antrenor federal ]Marcel Coras .............
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Stefan Popescu scrie:Mircea Lucescu, Vasile Suciu, etc.!
Nu ai de unde sa stii tu d'astea, zi-mi de Aurica Radulescu, Munteanu Ion (Aschie) Tom Cristea(junior Steaua) etc d'astia mai de mintea ta...daca poti.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

viorel dulamita
pescar de competitie

...nea Fane, aici e "vorba" de fotbal, nu de...legislatie...cind eu umblam cu steagul lui DINAMO(toamna lui 69 sau 70) sa obtin autografe de la nea:Mircea, Cornel, Nelu, Dumitrache....la hotel Jiul(fiind legitimat la juniori la un club din Banie :wink: ), muuuulti....tzinind cont ca e topicul d-voastra, putem posta orice :D ...

viorel dulamita
pescar de competitie

...hopa, batrinilor, a-ti dat-o pe...fotbal(de buzunar) :wink: :lol: :lol: :lol: ...oare cit costa o pereche de ghete(pantofi) de fotbal ADIDAS sau PUMMA prin 69-70...

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”