Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
florinw
Puncte: 0

Re: Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Mesaj de florinw »

eu am vazut ceva treninguri pe care scria Romania.trebuie predate si alea? :roll:

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

florinw scrie:eu am vazut ceva treninguri pe care scria Romania.trebuie predate si alea? :roll:
Păi aici este schepsisul. Băieții au mers în numele României, fără ca România să-i fi trimis acolo. Când mergi în numele țării, trebuie să fi trimis de țara ta. Iar autorizarea participării la competiții oficiale internaționale o dă Ministerul Tineretului și Sportului. Acești viteji de tastatură dau din gură pe forumuri, dar nu au fost în stare să demonstreze impostura AGVPSR, care și-a însușit ilicit dreptul de reprezentare al României, fără a fi recunoscută și autorizată în acest sens. Ce nu pricepe Tataie, este un lucru elementar. Medaliile poartă însemnele organizatorului, dar el nu s-a dus acolo ca persoană privată, ci în numele României. Iar România nu l-a autorizat să o reprezinte.
Dar sunt optimist că, încet, încet veți realiza cu toții ce înseamnă pescuitul sportiv de competiție și veți ieși din mizeria în care a adus AGVPSR pescuitul sportiv din România.
Și acum să vă dau ca o știre (pentru că nu cred că știți). Bentu, marele reprezentant al pescuitului sportiv din România, se plângea unui prieten al meu că nu-i las în pace tocmai acum când obținuse și el carnetul de arbitru internațional de pescuit sportiv.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Stefan Popescu scrie:
florinw scrie:eu am vazut ceva treninguri pe care scria Romania.trebuie predate si alea? :roll:
Păi aici este schepsisul. Băieții au mers în numele României, fără ca România să-i fi trimis acolo. Când mergi în numele țării, trebuie să fi trimis de țara ta. Iar autorizarea participării la competiții oficiale internaționale o dă Ministerul Tineretului și Sportului. Acești viteji de tastatură dau din gură pe forumuri, dar nu au fost în stare să demonstreze impostura AGVPSR, care și-a însușit ilicit dreptul de reprezentare al României, fără a fi recunoscută și autorizată în acest sens. Ce nu pricepe Tataie, este un lucru elementar. Medaliile poartă însemnele organizatorului, dar el nu s-a dus acolo ca persoană privată, ci în numele României. Iar România nu l-a autorizat să o reprezinte.
Dar sunt optimist că, încet, încet veți realiza cu toții ce înseamnă pescuitul sportiv de competiție și veți ieși din mizeria în care a adus AGVPSR pescuitul sportiv din România.
Și acum să vă dau ca o știre (pentru că nu cred că știți). Bentu, marele reprezentant al pescuitului sportiv din România, se plângea unui prieten al meu că nu-i las în pace tocmai acum când obținuse și el carnetul de arbitru internațional de pescuit sportiv.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vacarule care esti obisnuit sa tocesti treptele tribunalelor, treci la "arestari". :lol: :lol: :lol: :lol:
Art. 240

Uzurparea de calităţi oficiale

Folosirea fără drept a unei calităţi oficiale, însoţită sau urmată de îndeplinirea vreunui act legat de acea calitate, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.
:lol: :lol: :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

hopaa !!!!! federalul incepe sa dea din el !!! :lol: :lol: :lol: :lol:

" Da, am fost sportiv de performanță. Am jucat in divia B la Handbal și în facultate am fost în echipa de judo a Politehnicii din București (divizia A). Plus portarul echipei de fotbal a IPB, din anul I până am terminat facultatea! "

numai ca nu prea stie exact pe unde a carat mingiile :lol: :lol: :lol: :lol: si zice asa :

" Mare prost ești tataie. Sportul studențesc nu a fost niciodată echipa Politehnicii "

in schimb , wikipedia spune asa :

............. După atât timp petrecut în diviziile inferioare, echipa (denumită din 1967 Politehnica iar din 1969 Sportul Studențesc) vizează promovarea în primul eșalon, performanță reușită în 1971-'72 sub îndrumarea antrenorilor Ion Motroc și M. Maksai.............

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mare papagal esti bai agariciule :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

:D La Sportul am jucat eu... :D Normal ca este echipa Politehnicii, cred ca stiu si copiii asta !
Pescuit, fotbal, oare ce domeniu urmeaza unde sa se bage "priceputul" ? :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Eu știu că este alui Șiman. Echipa Politehnicii joacă în campionatul studențesc. Și pe vremea mea, era în subordinea UASCR - Centrul Universitar București. Cine stie statistici, găsește că în anul 1975 echipa Politehnicii a dat baraj pentru Divizia C, cu Abatorul București. Abatorul era o echipă ca a jucat mult timp în Divizia C! Așa că mai ușor! A câștigat Abatorul după prelungiri, când antrenorii noștri au scos mijlocașii că să câștige parlagii!
În campionatul studențesc, ne băteam la locul I cu echipa ASE, antrenată vreo câțiva ani de Ilie Oană.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Stefan Popescu scrie:Eu știu că este alui Șiman. Echipa Politehnicii joacă în campionatul studențesc. Și pe vremea mea, era în subordinea UASCR - Centrul Universitar București. Cine stie statistici, găsește că în anul 1975 echipa Politehnicii a dat baraj pentru Divizia C, cu Abatorul București. Abatorul era o echipă ca a jucat mult timp în Divizia C! Așa că mai ușor! A câștigat Abatorul după prelungiri, când antrenorii noștri au scos mijlocașii că să câștige parlagii!
În campionatul studențesc, ne băteam la locul I cu echipa ASE, antrenată vreo câțiva ani de Ilie Oană.
Atipel, de Stiinta Bucuresti ai auzit ??
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Lucian Mustățea

Mesaj de Lucian Mustățea »

Dl. Cristi, apreciez rezultatele sportive și poziția fermă a dumneavoastră legată de subiect!!! Nu pot rămâne impasibil, datorită faptului că mai multe cluburi de pescuit la crap precum și Energy și-au cheltuit sume foarte mari de bani pentru rezultatele meritorii, făcând cinste țării, drapelul fiind arborat pe cea mai înaltă treaptă și a fost intonat și imnul de stat!!! Sportivii clubului Energy și-au sacrificat familiile, banii, timpul liber, au depus multă muncă, chiar până la epuizare, sudoare pentru aceste rezultate și nu este normal ca președintele(federației) să-i trateze cu nonșlalanță, indiferență (predarea medaliilor, cazul dvs.), ba mai mult să-i jignescă, blamaze. De neînțeles!!!. A subliniat dintr-o postare de-a mea anterioară, CLUBURI PUTERNICE ȘI SUME SUBSTANȚIALE, a răspuns cu o aroganță debordantă și necredibilă, mi-am dat seama că nu a înțeles mare lucru, fapt care m-a intrigat și nu am putut digera lipsa de bun simț a domniei sale. Pentru a fi credibil, cred că era normal să publice bilanțul contabil, argumentatea sumelor de bani cheltuită, etc. și cu siguranță schimba părerile negative ale crăparilor. În final de an vă doresc dvs. și tuturor crăparilor, sănătate, sărbători fericite și un călduros LA MULȚI ANI!!!
Nume utilizator schimbat din lucfish

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

lucfish scrie: Sportivii clubului Energy și-au sacrificat familiile, banii, timpul liber, au depus multă muncă, chiar până la epuizare, sudoare pentru aceste rezultate și nu este normal ca președintele(federației) să-i trateze cu nonșlalanță, indiferență (predarea medaliilor, cazul dvs.), ba mai mult să-i jignescă, blamaze.

clubul Energy Brasov este si va ramane cea care a adus titlul mondial in Romania , pe balta !!!!!!! nu in sali de tribunale sau pe forumuri si indiferent de cate spume face popescu la gura , nimeni nu le poate păta rezultatul

respect Vali Martoiu si echipa !!!!
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

...nu vad legatura intre fotbal si carpfishing...poi :roll: , daca in carpfishing am fost CAMPIONI MONDIALI, in fotbal suntem "neica nimeni" ...de ce tot timpul trebuie sa "traim" din...amintiri :mrgreen: ...vreti, puteti sa facetyi ceva...faceti...daca nu... "legati-va" de cei ce au realizat ceva...restul...caterina de doi lei :lol: ...

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”