Moderator: gor965
Păi aici este schepsisul. Băieții au mers în numele României, fără ca România să-i fi trimis acolo. Când mergi în numele țării, trebuie să fi trimis de țara ta. Iar autorizarea participării la competiții oficiale internaționale o dă Ministerul Tineretului și Sportului. Acești viteji de tastatură dau din gură pe forumuri, dar nu au fost în stare să demonstreze impostura AGVPSR, care și-a însușit ilicit dreptul de reprezentare al României, fără a fi recunoscută și autorizată în acest sens. Ce nu pricepe Tataie, este un lucru elementar. Medaliile poartă însemnele organizatorului, dar el nu s-a dus acolo ca persoană privată, ci în numele României. Iar România nu l-a autorizat să o reprezinte.florinw scrie:eu am vazut ceva treninguri pe care scria Romania.trebuie predate si alea?
Vacarule care esti obisnuit sa tocesti treptele tribunalelor, treci la "arestari".Stefan Popescu scrie:Păi aici este schepsisul. Băieții au mers în numele României, fără ca România să-i fi trimis acolo. Când mergi în numele țării, trebuie să fi trimis de țara ta. Iar autorizarea participării la competiții oficiale internaționale o dă Ministerul Tineretului și Sportului. Acești viteji de tastatură dau din gură pe forumuri, dar nu au fost în stare să demonstreze impostura AGVPSR, care și-a însușit ilicit dreptul de reprezentare al României, fără a fi recunoscută și autorizată în acest sens. Ce nu pricepe Tataie, este un lucru elementar. Medaliile poartă însemnele organizatorului, dar el nu s-a dus acolo ca persoană privată, ci în numele României. Iar România nu l-a autorizat să o reprezinte.florinw scrie:eu am vazut ceva treninguri pe care scria Romania.trebuie predate si alea?
Dar sunt optimist că, încet, încet veți realiza cu toții ce înseamnă pescuitul sportiv de competiție și veți ieși din mizeria în care a adus AGVPSR pescuitul sportiv din România.
Și acum să vă dau ca o știre (pentru că nu cred că știți). Bentu, marele reprezentant al pescuitului sportiv din România, se plângea unui prieten al meu că nu-i las în pace tocmai acum când obținuse și el carnetul de arbitru internațional de pescuit sportiv.
![]()
![]()
![]()
![]()
Art. 240
Uzurparea de calităţi oficiale
Folosirea fără drept a unei calităţi oficiale, însoţită sau urmată de îndeplinirea vreunui act legat de acea calitate, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.
Atipel, de Stiinta Bucuresti ai auzit ??Stefan Popescu scrie:Eu știu că este alui Șiman. Echipa Politehnicii joacă în campionatul studențesc. Și pe vremea mea, era în subordinea UASCR - Centrul Universitar București. Cine stie statistici, găsește că în anul 1975 echipa Politehnicii a dat baraj pentru Divizia C, cu Abatorul București. Abatorul era o echipă ca a jucat mult timp în Divizia C! Așa că mai ușor! A câștigat Abatorul după prelungiri, când antrenorii noștri au scos mijlocașii că să câștige parlagii!
În campionatul studențesc, ne băteam la locul I cu echipa ASE, antrenată vreo câțiva ani de Ilie Oană.
lucfish scrie: Sportivii clubului Energy și-au sacrificat familiile, banii, timpul liber, au depus multă muncă, chiar până la epuizare, sudoare pentru aceste rezultate și nu este normal ca președintele(federației) să-i trateze cu nonșlalanță, indiferență (predarea medaliilor, cazul dvs.), ba mai mult să-i jignescă, blamaze.