mai bine il suni pe Cristi , ca in afara de voi doi si inca 2 clone , sunteti singurii care mai scrieti aici . Cu drag .
Costa ceva spatiu pe server . E amara victoria in cerc intim

Moderator: gor965
Scuze dar a postat Isus ( Doamne iarta-ma ) . El daca vrea , ne sterge pe toti si ne asteapta la Apocalipsa .... Bai Vlade , ai balta de crescut si promovat , nu te mai baga in rahaturi ! Stai in banca ta .Vladut Mateianu scrie:Sunt si eu alaturi de ei. Cu un mare jet ptr popete.....
Si mai sunt multi !
Apropo, "voi" cati sunteti (inca) in barca pacaliciului ?
In spirit de fronda pentru tot ceea ce se intimpla intre voi .. E bine asa ? Prefer sa imi cultiv necuratul decit sa il gasesc in toti cei care imi zic prietene , colega , partenere , frate , samd ...Vladut Mateianu scrie:Sunt lucruri in viata mai importante ca afacerile. Se numesc prieteni...![]()
Apropo, tu de ce sprijini lighioana ? Ptr bani ? Nuuu...
Vladut Mateianu scrie:Sunt lucruri in viata mai importante ca afacerile. Se numesc prieteni...
Sa iti fie rusine !Cristi Y scrie:Vladut Mateianu scrie:Sunt lucruri in viata mai importante ca afacerile. Se numesc prieteni...
Pilhane , vorbesti despre prieteni cu cineva care si pentru asta da bani asa ca nu are rost , lasa-l sa se bucure in aburii alcoolului care i-l starneste la sesizari si polemici ....
Pune-l , Tica. Omul are dreptate , chiar daca nu intelege tot inca.ticairlandezu scrie:@ cornel.s
am zis eu ca tot noi vom avea probleme de constiinta![]()
@ caraulea
Amu domnule draque, constat ca dumitale ai avea o problema...ai uitat sa-ti "semnezi" epistola![]()
Indiferent cata dreptate ti-as acorda, nu ma lasa constiinta, sa-ti "import" mesajul pe topicul de la stationar...considerand ca nu in felul acesta se rezolva o "nedreptate".
In speranta cu lucrurile se vor rezolva de la sine...iti urez in continuare, o zi buna.
Dar el nu ma place Pilhane ...s-ar lepada de mine si maine .Vladut Mateianu scrie:@val
Dar te-ai gandit daca el te placea daca nu aveai bani fara numar ?![]()
![]()
Prietenii adevarati sunt cei pe care ii ai langa tine atunci cand nu ai bani, restul sunt doar....povesti trecatoare...