Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
Cristi Y
pescar de competitie

Re: Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Mesaj de Cristi Y »

pana si pe acest forum este vizitator , asa cum a fost si in echipa nationala de crap :lol: :lol: :lol: :lol:

vizitator corect , nimic de zis , a platit bilet de intrare :D :D :D
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Vladut Mateianu scrie:Eu ti-am adus vreodata aminte ca te-am introdus in lumea buna a carpfishingului, alaturi de campioni cunoscuti

eee , pai de aici problema , a fost introdus dar nu a trecut de vestibul .... :!: :!: :!:

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vladut Mateianu scrie:
Val scrie:
Ati inebunit cu totii ? Ce bani am bagat eu in Popescu ? ZERO ! NADA ! Tie ti-am dat imprumut dar la Popescu , pentru ce ?
Eu nu maninc din pescuit , dar pescuitul ma maninca si asta de la tine o accept , de la Cristi NICIODATA . Macar sa stie de ce . Terminati cu prostiile .....
Asta cu scosul ochilor este cea mai urata ! :oops: Eu ti-am adus vreodata aminte ca te-am introdus in lumea buna a carpfishingului, alaturi de campioni cunoscuti ? Nu uita cum ne-am cunoscut....

In fine, nu are rost sa continuam, candva vei realiza ca fara bani erai singur....

PS Apropo, de ce te-ai jurat acum 2 luni ca nu mai postezi in viata ta pe acest forum iar acum il rupi in doua ? :D :roll: E venita pe linie de "partid" ? :D
M-ai introdus tu in ce ??? bai Vlade , erai un rahat cu ochi care la nunta sau la botez la Adi Dulau , incerci sa imi spui ceva . Termina cu cacaturile si nu uita ca pe crapmania.ro , scrie Val Pangica si l-a cedat lui Rosioru .. nu stiu cum a ajuns la tine . Cat priveste pe domnul de mai jos , nu mai scriu aici .. Nu mai stiu cine este ! De fapt nu il mai recunosc . Cu orgolii si frustari nu rezolvam nimic . Cind omul isi da arama pe fatza nimic nu mai merge .
Ultima oară modificat Mar Apr 15, 2014 0:16 de către Val, modificat 1 dată în total.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Vladut Mateianu scrie: PS Apropo, de ce te-ai jurat acum 2 luni ca nu mai postezi in viata ta pe acest forum iar acum il rupi in doua ? E venita pe linie de "partid" ?

e venita pe linie bahica , nu ai observat ca toate puseele de personalitate sunt dupa ora 16.00 ??? inclusiv cearta cu sotul Violetei Beclea tot in pragul serii avea loc , dealtfel toate certurile , zeci fiind se desfasoara seara :roll: :roll:

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:bai Vlade , erai un rahat cu ochi care la nunta sau la botez

alo alo ,,,, pai unde- i atitudinea morala si toleranta ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

rahatul asta are in fenomenul pe langa care incerci sa-ti cumperi o pozitie atatea titluri cat nu ai tu postari pe siteurile TALE :lol: :lol: :lol:

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:
Val scrie:bai Vlade , erai un rahat cu ochi care la nunta sau la botez

alo alo ,,,, pai unde- i atitudinea morala si toleranta ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

rahatul asta are in fenomenul pe langa care incerci sa-ti cumperi o pozitie atatea titluri cat nu ai tu postari pe siteurile TALE :lol: :lol: :lol:

E nasol sa accepti realitatea ? E greu , asa este ? Care e diferenta intre tine si altii care au fost pe la Senzor Team ? Cu ce te crezi mai bun decit altii ? Ca vad ca traiesti din amintiri ! Ai fost unul dintre multi altii ... si atit !
Ultima oară modificat Mar Apr 15, 2014 0:21 de către Val, modificat 1 dată în total.

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

@val

:D :D Hai ca esti nostim....sau amnezic. "Rahatul" ala de care pomenesti era campion la pescuit crap si ai fi facut orice sa te bagi in seama cu el.... cum de altfel ai si reusit cu povesti din delta in care prindeai bibani, rosioare si ...gupi ! :D

Eu nu te-am intrebat cine a facut site-ul, ci de ce te juri ca nu mai scri apoi la nici o luna iti incalci juramantul si postezi non-stop ?

Parerea lui Tatae este sustinuta de toti pescarii care il cunosc si fac parte din lumea noastra.....chit ca-ti convine sau nu, dar majoritatea stiu care este motivul ptr care esti "pastrat" pe acolo....momentan ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:E nasol sa accepti realitatea
te cred ca-i greu .... din pacate gloria nu se poate cumpara ... NASHPA !!!

felicitari , ai pozitia care o meriti si care te reprezinta , alaturi de popescu ca un vasnic sustinator :lol: :lol: :lol:

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vladut Mateianu scrie:@val

:D :D Hai ca esti nostim....sau amnezic. "Rahatul" ala de care pomenesti era campion la pescuit crap si ai fi facut orice sa te bagi in seama cu el.... cum de altfel ai si reusit cu povesti din delta in care prindeai bibani, rosioare si ...gupi ! :D

Eu nu te-am intrebat cine a facut site-ul, ci de ce te juri ca nu mai scri apoi la nici o luna iti incalci juramantul si postezi non-stop ?

Parerea lui Tatae este sustinuta de toti pescarii care il cunosc si fac parte din lumea noastra.....chit ca-ti convine sau nu, dar majoritatea stiu care este motivul ptr care esti "pastrat" pe acolo....momentan ! :wink:
Mai Vlade , gupy sau scalari , o dai de gard . Cind ne-am vazut pebtru prima data eu aveam site-ul crapmania de vrei 1 an si tu ma cultivai pe mine . Asta ca sa stie lumea adevarul . Atentie ...pe crapmania.ro a scris Val Pangica prima data si apoi pe rugaintea lui RIP Rosioru am cedat-o la APCR . Vezi ca ala batrin e mort si te blesteama ... daca maninci cacat .

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:
Val scrie:E nasol sa accepti realitatea
te cred ca-i greu .... din pacate gloria nu se poate cumpara ... NASHPA !!!

felicitari , ai pozitia care o meriti si care te reprezinta , alaturi de popescu ca un vasnic sustinator :lol: :lol: :lol:
Chiar e nasol ...Bafta la munca ! Poate iti mai trece din nervi ... repet .... sunt altii din Senzor Team poate la fel de titrati in timp si nu au astfel de dialog ... pesemne ca astia inca mai pescuiesc sau fac ceva in timpul lor liber . Nu esti premiera dragul meu ....esti la fel ca altii . ...dar lumea mai si munceste si nu toti au timp ce Forumuri la fel ca tine .
Ultima oară modificat Mar Apr 15, 2014 0:30 de către Val, modificat 1 dată în total.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”