PS Crapmania eu am platit-o... nu Rosioru, ca sa fie clar. Si oricum ce legatura are cu raspunsul la intrebarea : de ce te juri si nu respecti promisiunea ?

Moderator: gor965
Vlade , promisinea poate fi respectata ca nu am o mare placere sa scriu aici la toti .... Sterge contul .... cu tot ce implica ... ai OKul meu . .Poti ?Vladut Mateianu scrie:Si inca ceva Val. Faptul ca ne-ai ajutat cu bani a reprezentat o rampa ptr tine, in perioada aia chiar ajunsesei sa fi cunoscut in elita pescarilor..... ca sa nu zic ca, poate datorita acelui imprumut acum stai la masa cu "dumnezeu"...
PS Crapmania eu am platit-o... nu Rosioru, ca sa fie clar. Si oricum ce legatura are cu raspunsul la intrebarea : de ce te juri si nu respecti promisiunea ?
Cred ca glumesti .... asta este manipularea ta , de care te bucuri cind gasesti lume la fel de inteligenta ca tine !!!! Nu cred ca este premiera ca cei care stiu ceva din vechime , ca pe acest site esti venetic ....l-am vandut lui Cornel la APCR si a ajuns la tine ..... acum eu nu stiu ce relatii aveati voi ... fie-i tarina usoara !Vladut Mateianu scrie:VLADUT MATEIANU Membru din: Sâm Ian 08, 2005 8:23 pm
VAL PANGICA Membru din: Mie Mai 05, 2010 7:49 pm
Deci, cine este mai vechi ?Site-ul este din ianuarie 2005, cand mai chemat la tine acasa sa te lauzi cu lansarea.... de, pe vremea aia inca erai de-al nostru, pescar simplu si entuziasmat de pescuit...
Nu pot si nici nu doresc.Val scrie:
Vlade , promisinea poate fi respectata ca nu am o mare placere sa scriu aici la toti .... Sterge contul .... cu tot ce implica ... ai OKul meu . .Poti ?
Val scrie:Vlade , promisinea poate fi respectata ca nu am o mare placere sa scriu aici la toti ....
Arogant ! Pentr unul care si-a si vandut sculele de crap .... Vorbim de sacrificii si de jale , de unul care nu are macar un batz cu care sa dea la crap ..... Bai ma lasi ! Nu stiu cum dracu faceti demagogia asta cind la ultimul concurs al tau , ai venit pe sculele mele si ti-ai aratata valoarea personala .Cristi Y scrie:insa de atunci tu ai ramas cu scrisul pe cand Vladut a adus vre-o cateva titluri mondiale !!!!
apropos , la Magura s-au dat diplome la toate locurile sau la primele 10 ????
greu in concurs cu pescari adevarati![]()
![]()
Hai sa ti-o zic si pe asta inainte sa ma culc. Aveam o relatie de prietenie, bazat pe impartirea banilor pe care ii luam de la :gusteri"...Val scrie:
Cred ca glumesti .... asta este manipularea ta , de care te bucuri cind gasesti lume la fel de inteligenta ca tine !!!! Nu cred ca este premiera ca cei care stiu ceva din vechime , ca pe acest site esti venetic ....l-am vandut lui Cornel la APCR si a ajuns la tine ..... acum eu nu stiu ce relatii aveati voi ... fie-i tarina usoara !