Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
Cristi Y
pescar de competitie

Re: Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie: gasit prieten intr-unul varza la pescuit , labagiu si camatar , carierist de ocazie , samsar

nu-mi amintesc sa fi folosit eu termenii astia dar in fine , fie asa cum zici

ok , iti mai spun serios pt ultima data ... te-ai asociat cu cel care mi-a jignit familia , in special tatal si pentru asta i-am declarat razboi si imi este dusman , m-a jignit personal , gratuit , mi-a jignit munca si rezultatele. Pana acum 6 luni , postarile tale contrazic absolut tot ceea ce sustii azi despre federatie si despre popescu , dar , contrar deontologiei de care tot pomenesti , ai preferat sa-i impartasesti ideile acestui mincinos notoriu cu toate ca-mi stiai opinia si atitudinea , Aceasta alegere ai facut-o , atentie , fara sa ai nici un fel de beneficiu sau amestec direct in fenomenul competitional

Andrei mi-a explicat foarte clar care-i este motivatia si am inteles-o si i-o respect , dar tu ???

si in alta ordine de idei , esti SINGURUL care pe toate forumurile unde i-l combat e popescu ma contreaza si singurul care ma sfatuieste sa-mi gasesc locul intr-un ospiciu :roll: :roll: :roll: :roll:
Ultima oară modificat Mar Apr 15, 2014 1:11 de către Cristi Y, modificat 1 dată în total.
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:
Val scrie: gasit prieten intr-unul varza la pescuit , labagiu si camatar , carierist de ocazie , samsar

nu-mi amintesc sa fi folosit eu termenii astia dar in fine , fie asa cum zici

ok , iti mai spun serios pt ultima data ... te-ai asociat cu cel care mi-a jignit familia , in special tatal si pentru asta i-am declarat razboi si imi este dusman , m-a jignit personal , gratuit , mi-a jignit munca si rezultatele. Pana acum 6 luni , postarile tale contrazic absolut tot ceea ce sustii azi despre federatie si despre popescu , dar , contrar deontologiei de care tot pomenesti , ai preferat sa-i impartasesti ideile acestui mincinos notoriu cu toate ca-mi stiai opinia si atitudinea , Aceasta alegere ai facut-o , atentie , fara sa ai nici un fel de beneficiu sau amestec direct in fenomenul competitional

Andrei mi-a explicat foarte clar care-i este motivatia si am inteles-o si i-o respect , dar tu ???
O tii langa si este singurul tau argument , care nu imi apartine , si afara de asta nu ai nimic in favoarea campaniei tale . Nu te-am jignit eu .... in schimb tu pe mine ....la greu ! Cred ca jignirile vin in viata economica cu care m-ai testat .... dar cind ajungi vorbim .

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

Eu cred ca Burleanu de a ajuns sef la FRF are mai putine
in comun cu gazonul decat are Pangica cu standul de
concurs de pe malul lacului.
Nu am observat sa-l intrebe careva daca a carat sacul de mingi
sau a dat la poarta, in ascensiunea sa catre noua functie.

Din punctul meu de vedere, Pangica a pus pe picioare si a
coordonat cel mai mare, important si serios proiect din istoria
competitiei crapiste nationale - o asociatie de 15 cluburi
sportive, cu vice-presedinti din 4 zone ale tarii si un
presedinte ales democratic si sustinut de Mateianu.
Se intampla in 2010.
Parerea mea este ca Pangica a facut multe lucruri bune dpdv
organizatoric, chiar daca dupa el a mai ramas numai sintagma
"sa-i f...m legal".

In momentul in care Pangica s-a asezat pe cel mai important
scaun, cel din capul mesei, la sedinta de constituire a
asociatiei de cluburi de care vorbeam, nu am observat pe
nimeni sa ridice problema daca presedintele a fost pescar
medaliat sau numai breloc, rucsac.
Desigur, nici canditatului propus si sustinut de Mateianu
(Stanila) nu i s-a cerut CV-ul competitional. I s-a cerut sa
aduca bani pentru asociatie. Si a fost votat si aplaudat
pentru ca omul s-a angajat la asta.

Pangica nu mai are voie sa spuna nimic pentru ca in trecut
a sustinut AGVPS-ul (desi mai corect zis este ca a lucrat
in parteneriat cu ei) iar acum crede intr-o organizare de
tip federativ?!?

Banii lui Pangica erau buni in 2010, iar acum nu mai sunt?!?

Proiectele lui Pangica erau bine-venite si sustinute de 15
presedinti de cluburi sportive, iar intre timp omul a devenit
alcoolic?!?

Pangica din presedinte a ajuns rucsac?

Cele de mai sus sunt chestiuni retorice si teme de gandire.
Ideile imi apartin. Daca as fi fost la fel de destept ca Oscar
Wilde v-as fi postat mai scurt, doua idei mari si late:

"Consecvenţa este ultimul adăpost al celui lipsit
de imaginaţie."

"Când te descoperi de partea majorităţii, este timpul
să te opreşti şi să cumpăneşti din nou..."
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:Pangica nu mai are voie sa spuna nimic pentru ca in trecut
a sustinut AGVPS-ul (desi mai corect zis este ca a lucrat
in parteneriat cu ei) iar acum crede intr-o organizare de
tip federativ?!?

11 iunie 2013

Eu va intreb la modul serios . Chiar credeti ca la mine prind toate textele astea pe care mi le trimiteti ? Zau asa ...
Pina una alta exista o HG care ii acorda AGVPS statutul de institutie de interers public . Cind veti reusi abrogarea acestei HG si o veti muta pe Federatia Dvs , mai discutam . Nu sunt un mare fan al sistemului actual , dar asta functioneaza si dupa asta mergem . De bine de rau , merge si aduce multe rezultate .
Cind o sa reusiti sa luati in piept toti muntii , sa aveti inscriere la FIPS pentru federatie si sa luati un statul de federatie nationala , recunoscuta de interes public si singura reprezentanta a Romaniei in afara granitelor , imi scot palaria si va recunosc munca .
Pina atunci , sunt vorbe ...si promisiuni . Si nu asta e calea prin care veti obtine respect si sustinere in orice ati intreprinde . Sala de judecata si balta nu sunt compatibile .

11 iunie 2013

D-le Popescu , ce este asa greu de inteles stimate domn ?

Pescarii care participa la Campionatul AGVPS de la Corbu sau de oriunde , merg si se inscriu la o competitie mondiala a forului international la care este AGVPS este membra . Uneori ii spune acestei competitii Olimpiada de pescuit , alteori CM ale FIPS / CIPS , samd .
Ce legatura are Federatia D-ta cu aceasta situatie ?
Pe noi ca pescari , manageri , fosti combatanti , etc ne intereseaza strict aceasta competitie , nu oricare alta pe care ti-o doresti Dumneata . Nici unul dintre pescarii care vin la un CM , fie ei englezi , italieni , africani , lituanieni , samd nu au acest statut de pescar sportiv legitimat la un club de pescuit afiliat unei Federatii sportive , recunoscuta de MTS din tara respectiva , ....si ce alte doamne iarta-ma denumiri alambicate mai folosesti D-ta . Nici unul dintre pescari nu este profesionist , adica nu traieste din salariu platit de un club . Sau poate or fi 1 sau 2 , dar eu vorbesc de 99 % dintre cei care participa .

FIPS / CIPS primeste in sanul ei pe cine doreste AG a acestei organizatii , nu pe cine crede d-l Popescu ca trebuie .

Forul international are parteneriat cu AGVPS de peste 30 ani si sincer nu cred ca este interesat de statul asta super profesionist pe care il doresti D-ta . Poate intr-o alta lume , dar nu acum !

Concret , lasa dezinformarile si accepta ca in aceasta competitie nu ai ce cauta . Este un concurs de pescuit , ale unor organizatii care fac parte din AGVPS , un concurs de casa daca vrei , si cei mai buni pleaca pe lista la un CM organizat de forul international din care face parte AGVPS .
Nimic in afara legii .
Sub egida AGVPS se mai organizeaza si concursuri de tir vinatoresc si nu am auzit ca Federatia de Tir sa le interzica . Deasemenea , concursuri de caini de vinatoare , probe de lucru si nu am auzit ca Federatia Chinologica sa le interzica . Samd .

Ce dracu , chiar nu pricepi ?

26 iunie 2013

Dar nu trebuie sa va arat nimic decit evidenta . In acest moment , fara o decizie contrara , AGVPS este membra a FIPS / CIPS . Nu trebuie adusa dovada la evidenta .... sau cel care doreste intradevar sa dovedeasca contrariu trebui ca el sa dovedeasca printr-o hartie nu din Romania , ci de la Forul International .
V-am mai dat exemplul referendumului ...de asta vara ..cind Parlamentul a votat vrute si nevrute .. ( gen hartiile semnate de d-na Tocala ) Asta apropo de seriozitatea instutionala din Romania si de durerea in pix a occidentului si a intregii lumi fata de ele . La referendum raspunsul societatii civilizate s-a constituit in 11 porunci pentru premier ..
Nu anticipati si nu gasiti ca normal ceea ce se intimpla aici in tara .
Nu inteleg de ce tulburati apele inainte de sentinta finala , care oricum ati dori sa o grabiti nu o puteti face mai devreme de Congresul din 2014 . AGVPS mai mult ca sigur va face apel la orice ii dezavantajeaza si va cere decizie votata in Congres . De fapt , cerere legala . Nimeni nu poate contesta asta .

CITATE DIN CEL CARE ACUM ESTE VASNICUL OCROTITOR SI MENTOR AL FEDERATIEI LUI POPESCU

andrei vladeanu scrie:Banii lui Pangica erau buni in 2010, iar acum nu mai sunt?!?

asta numai tu poti raspunde ....

andrei vladeanu scrie:Proiectele lui Pangica erau bine-venite si sustinute de 15
presedinti de cluburi sportive, iar intre timp omul a devenit
alcoolic?!?

nu alcoolic ci foarte vocal dupa ora 4 PM , motivul ???? l-am primit de la el printr-un mesaj privat pe care nu-l pot posta aici

p.s. Andrei , prefer sa nu mai intru cu tine in polemica asta , am stat fata in fata si mi-ai explicat clar ce te motiveaza sa fi langa popescu , banuiesc ca ai ales sa ramai langa el pentru ca te-ai convins ca este serios , are banii necesari organizarii programului competitional propus si tot ceea ce a facut , a facut cinstit si serios

Eu prefer sa raman de partea majoritatii ... nu am suficienta imaginatie , asa cum citezi tu , sa ma sucesc dupa cum bate vantul

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

O singura intrebare : Pangica fara bani mai era bagat in seama ? :roll:

Pescuitul este foarte simplu uneori. Cauti locul, nadesti si plantezi.... apoi astepti sa puna botul. Daca intra ceva mare faci poze cu el, il faci vedeta pe internet, il si lauzi ce frumos a luptat...in drill ! :D

De castigat are de castigat si "pescarul" dar si "crapul" ajuns vedeta....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie: Andrei , prefer sa nu mai intru cu tine in polemica asta , am stat fata in fata si mi-ai explicat clar ce te motiveaza sa fi langa popescu , banuiesc ca ai ales sa ramai langa el pentru ca te-ai convins ca este serios , are banii necesari organizarii programului competitional propus si tot ceea ce a facut , a facut cinstit si serios
nici eu, Cristi, nu doresc o polemica.
nici nu ti-as fi raspuns daca nu as fi sesizat tenta peiorativa a vorbelor de mai sus.

precizez inca o data ca

1. sunt motivat sa fiu langa un sistem organizat riguros (Federatie) nu langa popescu.
2. nu m-am convins ca popescu este serios.
3. nu m-am convins ca are banii necesari organizarii
4. nu stiu daca ceea ce a facut a fost cinstit si serios.

am marea rugaminte la tine sa retii aceste 4 puncte, sa le consideri punctele mele de vedere si sa nu le mai introduci insinuant in multele tale postari.
multumesc.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

si mai e ceva, draga tataie
ceva ce mi se pare important si te-as ruga sa te straduiesti sa intelegi ce vreau sa-ti transmit

eu am fost si voi fi toata viata mai apropiat de tine decat de popescu, asta este indiscutabil.
orice s-ar intampla lucrurile vor sta asa si sunt dispus sa te ajut oricand cu ce pot.

numai ca

daca imi spui ca directorul CEC ti-a jignit familia nu cred ca e vreo solutie sa-mi scot banii de la CEC din solidaritate pentru tine :wink: ...
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie: nici eu, Cristi, nu doresc o polemica.
multumesc , multumesc si pentru articolul din PPT

andrei vladeanu scrie: sunt motivat sa fiu langa un sistem organizat riguros (Federatie) nu langa popescu.
un sistem organizat riguros ar insemna ca fiecare disciplina din pescuit sa aiba federatia sa sau orice alt sistem care sa legifereze , asa cum baschetul , voleiul , handballul au fiecare federatii de profil , cu toate ca se joaca in sala , pe parchet , cu mingea , in echipe , etc , la fel si fotbalul cu rugbyul , se joaca pe stadion , pe iarba , in echipe dar au federatii separate
popescu este pe departe de a dori realizarea unui sistem riguros , ci prin blocaje birocratice si tone de hartii obtinute mai mult sau mai putin legal sa puna mana pe administrarea taxelor iar fenomenul competitional din acest sistem nu este alceva decat cheia prin care credea ca poate ajunge la manevrarea acestor fonduri , faptul ca baga toate disciplinele in aceeasi oala ( federatie ) nu face decat sa dovedeasca dorinta de a stapani tot sistemul

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie: eu am fost si voi fi toata viata mai apropiat de tine decat de popescu, asta este indiscutabil.
multumesc inca o data si pentru a pastra aceasta apropiere prefer sa nu mai discutam pe aceasta tema , sa ne respectam reciproc opiniile

andrei vladeanu scrie: daca imi spui ca directorul CEC ti-a jignit familia nu cred ca e vreo solutie sa-mi scot banii de la CEC din solidaritate pentru tine ...

asta trebuia sa inteleaga Val atunci cand , eu fiind pe drum din delta , m-a sunat sa intru pe forum sa ma iau de cornel s sau de gabi 1 pe motiv ca i-l balacaresc pe forum .... eu neavand nici o treaba cu acesti oameni !!!!!!!!

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie: daca imi spui ca directorul CEC ti-a jignit familia nu cred ca e vreo solutie sa-mi scot banii de la CEC din solidaritate pentru tine ...

si ar mai fi ceva...daca vezi ca toata lumea scoate banii de la CEC si CEC-ul ar fi cea mai controversata banca ar trebui sa-ti pui un semn de intrebare :wink:

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”