Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie:
andrei vladeanu scrie: daca imi spui ca directorul CEC ti-a jignit familia nu cred ca e vreo solutie sa-mi scot banii de la CEC din solidaritate pentru tine ...

si ar mai fi ceva...daca vezi ca toata lumea scoate banii de la CEC si CEC-ul ar fi cea mai controversata banca ar trebui sa-ti pui un semn de intrebare :wink:
pana una-alta, nu a bagat nimeni banii acolo ca sa-i scoata (cu exceptia depunatorilor CarpZone si Free Carp Deva) :)
dar de la cealalta banca, cea din calea mosilor, eu i-am scos. si mai sunt multi care i-ar scoate...
:wink:
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:dar de la cealalta banca, cea din calea mosilor, eu i-am scos. si mai sunt multi care i-ar scoate...
foarte corect , dar si sa scoti banii de la o banca pe considerentul ca a fost activa pe vremea comunistilor si sa-i bagi la Bancorex :D :D :D

mai bine bagam banii intr-o bere cand ajung in RO
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

george tomescu

Mesaj de george tomescu »

andrei vladeanu scrie: dar de la cealalta banca, cea din calea mosilor, eu i-am scos. si mai sunt multi care i-ar scoate...
or fi, dar unde sa se duca?

Dragilor,
chiar daca nu scriu prea multi pe aici, sa stiti ca de citit se citeste.
Si se comenteaza in interiorul cluburilor / asociatiilor.

Este pacat de toata zbaterea lui Popescu pentru infiintarea federatiei, ca nu a stiut ce sa faca mai departe.
A incercat o "smecherie" ieftina cu permisele. Nu i-a iesit.
A intrat in lumea pescarilor de competitie cu bata in mana. A amenintat, a balacarit, a "scuipat" ...
Pe scurt a stricat tot ce construise.
In loc sa va lase pe voi, cei care sunteti / erati in diverse entitati organizatorice ale federatiei sa incepeti sa organizati competitii si sa aratati ca federatia este altceva decat agvps, sa va construiti un "istoric" pentru a putea spera la o asociere la CIPs, "presedintele lu' peste" s-a kkt in drum si i-a mai dat si cu sutul.

Oare individul este atat de naiv incat sa-si inchipuie ca o gramada de pescari de competitive, oameni cu oarece putere financiara, care au investit enorm in acest domeniu, se vor lasa tavaliti si scuipati de un ... neicanimeni?
Oare a crezut ca vor veni ca oile la muls, doar ca scrie pe fruntea lui "presedinte"?

Trebuia sa-si duca constructia mai departe si sa arate diferenta fata de agvps.
Dar nu stie sa se poarte cu oamenii. Nu stie sa conduca.

Din pacate, cat va fi acolo toata lumea va pune egal intre federatie si popescu.
Si este pacat pentru ca lumea nu contesta ideea de federatie ci conducatorul si modul in care a incercat sa "vanda gogosi". S-a vazut clar ce comportament are. E dus rau !!!
CS APS

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

george tomescu scrie: Din pacate, cat va fi acolo toata lumea va pune egal intre federatie si popescu.
Si este pacat pentru ca lumea nu contesta ideea de federatie ci conducatorul si modul in care a incercat sa "vanda gogosi". S-a vazut clar ce comportament are. E dus rau !!!
domnule draga,
imi permit sa am o parere diferita.

in primul rand, nu mai cred ca "lumea" contesta pe popescu si nu federatia. pur si simplu am inceput sa cred ca "lumea" nu vrea nicio federatie.

apoi, realitatea trista este ca "lumea" va merge la entitatea aflata in realitie oficiala cu cips-ul, chit ca aceasta este "cooperativa", "C.A.P.", "stabor" sau orice alta forma asociativa...

...inclusiv o federatie. chiar si condusa de popescu.

"lumea" e dispusa sa se uite si sa astepte, nu sa construiasca.

sa aleaga calea simpla si comoda.
The One Team

george tomescu

Mesaj de george tomescu »

Andrei,

Dincolo de balacareli, Popescu s-a batut cu caramida in piept ca trimite el echipe la competitiile internationale, ca face competitii interne cu costuri foarte mici etc.

Ca entitatea se numeste federatie sau altcumva, e alta discutie.

Popescu nu a facut nimic din ce a promis. Chestia cu CIPs-ul era foarte putin probabila si se vedea de departe.
Toate declaratiile lui au fost jignitoare, amenintatoare etc.
A cam pus boii inaintea carutei.

Trebuia sa va lase, macar un an, sa va faceti treaba. Sa vada lumea ca se construieste ceva functional. Ca sa aveti ce arata.
Si pe urma sa ceara desfiintarea agvps si afilierea federatiei.
Toti stiu cata implicare a avut agvps in organizarea CM 2012. Dar au, asa cum spui, relatia oficiala cu CIPs. Nu ameninta pescarii, chiar daca altfel nu ii ajuta.

Altfel ...
In 2012, la Corbu, cate interviuri ai reusit sa-i iei lui Orhei? :lol:
CS APS

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

pur si simplu am inceput sa cred ca "lumea" nu vrea nicio federatie.
Pai, desigur, daca "federatia" nu e decat un AGVPS redivivus (sau, si mai rau), raspunsul e NU, lumea nu vrea nici o "federatie"! Si, pana acu', din ce a aratat (adica nimic), e mai rau decat AGVPS. Care, de bine de rau, pe banii lor ii lasa pe pescari in pace, nu ca "federatia" care, pe banii pescarilor, vrea sa impuna ea reguli. Ca ratutitul ala din fruntea ei tot anunta voios ca, fara "federatie", nu mai are voie nimeni nici sa pescuiasca si nici sa participe la competitiile internationale. Ori, in cazul asta, raspunsul vis-a-vis de "federatie" e ... ciuciu!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

andrei vladeanu scrie:
george tomescu scrie: Din pacate, cat va fi acolo toata lumea va pune egal intre federatie si popescu.
domnule draga,

in primul rand, nu mai cred ca "lumea" contesta pe popescu si nu federatia. pur si simplu am inceput sa cred ca "lumea" nu vrea nicio federatie.

apoi, realitatea trista este ca "lumea" va merge la entitatea aflata in realitie oficiala cu cips-ul, chit ca aceasta este "cooperativa", "C.A.P.", "stabor" sau orice alta forma asociativa...

Problema ta Andrei e ca ai parerea asta diferita cateodata in situatii fataliste si e atat de neinspirata incat te coboara bai mult decat sa te urce. Nu stiu daca nu ti-a spus nimeni asta pana acum. Eu insa ti-am mai spus ca daca mergeai in continuare pe infiintarea federatiei pentru pescari atunci cand ai avut initiativa si nu-i cedai "drum liber" lui Popescu erau toate acum bine asezate si linistite si nici nu erau atatea relatii dezmembrate. Majoritatea pescarilor s-au pronuntat pentru o federatie asa ca ideea ca nu-si doreste lumea o federatie e gresita. Gandind diferit s-ar putea sa-ti scape asta. Lumea insa vrea o federatie a ei.
Toate problemele APCR-ului din trecut tot pe seama acestui fapt se pot pune. Pe greselile facute de tine, apoi de Val Pangica, dupa care de voi doi impreuna si in final de combinata dintre tine, Popescu, "mediatori" si Val Pangica.
Ai pomenit de Burleanu. Tie mereu iti place sa asociezi pescuitul cu fotbalul. O alta idee gresita si eu ti-am mai spus si asta, dar fie. Burleanu a venit fara o atitudine de fronda in FRF ca sa faca curat in ea. Sa scoata practicile mafiote si incompetenta din federatie. I-au sarit la gat baietii ca le taie macaroana. Ce macaroana?!!!!!! Puterea de a dicta. Aici e toata socoteala si la noi. O federatie a noastra ar taia puterea unora de a dicta si de a tine departe de fenomen atatia pescari care iubesc si isi doresc competitia, dar au posibilitati modeste de ce?!!!!! De staboooor! Ca tot va place voua sa pomeniti de el. Stabor al cui?!!!! Ne uitam in trecutul APCR-ului sa vedem cine-l instituia si cum se solutionau "judecatile"? Zic sa nu.
Al doilea "subiect" pus in discutie la care ai achiesat e despre finantarile lui Val Pangica. Mai oameni buni! Nimeni nu l-a obligat si nimeni nu l-a luat cu japca. Daca le facea respectuos si nu pomenea atata despre ele sau nu reprosa cuiva ca l-a cumparat si el nu se comporta "in consecinta", ca sa-l citez, nu numai ca nu deranja pe nimeni, dar probabil era pus pe un piedestal precum e acum Florin Carstocea. Toata lumea ii intelegea relatia cu AGVPS-ul pe fondul vanatorii si era impacata cu gandul. Plus ca asta insemna pentru pescari, la momentul in care a fost "uns" in APCR, un plus valoare si o posibila unealta in negocierile care urmau an de an pentru constituirea drepturilor de participare la CM-urile FIPS-CIPS.
S-a intamplat ce?!!! V-ati uns si ati vazut ca unsoarea va face alunecosi si v-ati strecurat intr-o alta gauraaaa! Aia popesciana. Asta se pare ca v-a cam inghitit ca e mai cotlonoasa si veti iesi mai greu din ea. De ce? Pentru ca voi nu concepeti sa fiti DE ACEEASI PARERE cu cei "comozi", dar multi, cei care formeaza baza de resurse sau de selectie din fenomen, ca sa va traga afara mai repede. Veti mai sta in ea pana probabil si sper, in momentul in care toata lumea asta care nu a putut misca ceva din cauza jocurilor de manevre pe care le-a facut pseudoconducerile carpfishingului in trecut va misca din nou.
De-asta nici nu mai are lumea incredere sa mai miste un deget pana nu vor fi incredintati ca ceea ce vor face va fi bun facut.
Sfatul meu?!!! Daca vreti sa construiti ceva faceti-o cu cei ce "uita si asteapta" ;). Si tu si Pangica. Daca tot va considerati inca parte din lumea asta si nu a celor ce staborisesc. Tot din cauza voastra s-a produs scindarea si a aparut liga lui Orhei si alte cluburi noi care au decis sa se descurce singure si s-au asociat cu AGVPS-ul. Au vrut sa participe si nimic mai mult. Au fost blamate si atunci, dar pentru ca si ele au fost consecvente a trebuit sa il accepte pe popescu si s-au manifestat intentia de asociere tot pentru a participa. Nu insa de ai da posibilitatea sa subjuge si sa mai pangareasca si el fenomenul. N-au intrat in federatia lui. Pe asta s-a bazat "asteptarea" lor.

A venit vremea scuzelor si impacarii Andrei. Tehnic vorbind federatia lui popescu si-a spus ultimul cuvant si orice incercare furibunda de a o revitaliza nu va insemna decat pierdere de resursa. De-asta nici nu se manifesta lumea ca sa-i dea satisfactie lui Pangica. De resurse va fi nevoie grupa mare ca sa se poata repara ce a stricat popescu si sa se poata participa anul asta la CM.
Poate pierdem organizarea, dar o gaura in participare va atarna in istoria carpfishingului romanesc. Nu vom mai putea sta la aceeasi masa cu ceilalti decat peste ani si performantele anterioare vor fi bagatelizate o perioada.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

....erare humanum est, perseverarae diabolicum
Urban culture.

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

andrei vladeanu scrie:
domnule draga,

Andrei, ai dreptate, lumea nu mai crede in popescu dar nici in federatia luisi asta datorita scopului pentru are a creat-o.
Eu cred intr-o federatie pentru fiecare ramura sportiva in parte, cu o conducere aleasa in mod democratic, nu intr-o conducere impusa sau numita.
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

gabrielcalin scrie:Eu cred intr-o federatie pentru fiecare ramura sportiva in parte,

asa este firesc , asa cum am spus-o mai sus , ceea ce este comun intre ramurile de pescuit este faptul ca avem apa in fata si..cam atat , asa cum si la multe alte discipline sportive factorul comun este mingea dar sunt gestionate organizatoric de federatii de profil fiecare in parte

gabrielcalin scrie:cu o conducere aleasa in mod democratic, nu intr-o conducere impusa sau numita.
asta este criteriul numarul unu !!!! :!: :!: :!:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”