Val scrie: Fata de tine , eu am pescuit in ultima vreme ...6 ore pe Magura . Greu penru tine
asa este , cred ca de fapt pentru mine era imposibil

saracu Andrei , a pscuit un concurs intreg cu rucsacu-n spate

Moderator: gor965
Val scrie: Fata de tine , eu am pescuit in ultima vreme ...6 ore pe Magura . Greu penru tine
Nice sex ! Si mai opreste-i pe astia de nu stiu realitatea si de unde au supt cind se credeau pe cai mari .... cica li se cuvine pomana !Vladut Mateianu scrie:Hai sa ti-o zic si pe asta inainte sa ma culc. Aveam o relatie de prietenie, bazat pe impartirea banilor pe care ii luam de la :gusteri"...Val scrie:
Cred ca glumesti .... asta este manipularea ta , de care te bucuri cind gasesti lume la fel de inteligenta ca tine !!!! Nu cred ca este premiera ca cei care stiu ceva din vechime , ca pe acest site esti venetic ....l-am vandut lui Cornel la APCR si a ajuns la tine ..... acum eu nu stiu ce relatii aveati voi ... fie-i tarina usoara !Intelegi ? Cine erau "gusterii" ? Revin maine seara, acum ma bag sa fac putin sex...
![]()
Noapte buna si nu mai fi asa suparacios !
Vladut Mateianu scrie:Aveam o relatie de prietenie, bazat pe impartirea banilor pe care ii luam de la :gusteri"... Intelegi ? Cine erau "gusterii" ?
O sa vezi la urmatoarea editie a Carp World ca Vladeanu a pescuit cu Alex Matea . Frumos ruscac ))))))))) Dar tu in afara de gura si jigniri , mai sti ceva despre concursuri si altele pe aici ? Cum merge linul pe Luton ? Merge botzul de paine ? Fratioare ai sarit calul rau de tot ..... o sa trebuiasca sa ii iei un bilet de avion sa ne lamurim undeva la Mijlocul locului .Cristi Y scrie:Val scrie: Fata de tine , eu am pescuit in ultima vreme ...6 ore pe Magura . Greu penru tine
asa este , cred ca de fapt pentru mine era imposibil![]()
![]()
, ma pun cu sportivii federatiei ?? scoliti , legali , pregatiti ... putirinta mare monsher
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
saracu Andrei , a pscuit un concurs intreg cu rucsacu-n spate![]()
![]()
![]()
ȘERPAȘ
![]()
![]()
Val scrie:Pentr unul care si-a si vandut sculele de crap .... Vorbim de sacrificii si de jale , de unul care nu are macar un batz cu care sa dea la crap
bai ce nasol ca m-ai cunoscut ...cum dracu te-ai bagat cu mine pe prietenie ? Se pare ca nu sti deloc la oameni ! Tocmai tu ala destept , ai gasit prieten intr-unul varza la pescuit , labagiu si camatar , carierist de ocazie , samsar , samd , samd ..... Cum dracu m-ai gasit mai Cristi ? ca nu le ai in cap de ieri ....le ai de multa vreme ....de fapt mi-au mai spus din ele la o adica ... Ce-a detreminat sa te asociezi cu mine la modul serios .Cristi Y scrie:Val scrie:Pentr unul care si-a si vandut sculele de crap .... Vorbim de sacrificii si de jale , de unul care nu are macar un batz cu care sa dea la crap
cea sa-i fac ??? saracia ... trebuia sa dau ceva la copii de mancare .... dar cand am avut bete am facut ceva cu ele , tu inca ai si tot degeaba![]()
![]()
Val scrie: o sa trebuiasca sa ii iei un bilet de avion sa ne lamurim undeva la Mijlocul locului .
Multumesc de raspunsul sincer.Cristi Y scrie:Val scrie: o sa trebuiasca sa ii iei un bilet de avion sa ne lamurim undeva la Mijlocul locului .
bilet de avion imi iau , din mila vecinilor![]()
![]()
dar merg la pescuit in delta cu prietenii , ca nu am decat 4 zile de stat in Romania , sper sa reusesc sa imprumut si un bat sa nu fiu nevoit sa dau la pripon
![]()
![]()
![]()
de lamurit , lamureste-ti singur problemele unde vrei tu , tu esti cel care le ai ....
Dragul meu , nu am vazut mai vocali ca tine pe un Leo Denk, Sorin Rudeanu , Cornel Iacob , Nittzu , samd .......ca nu esti singuul ... sau poate in mintea ta crezi ca altul ca tne nu este ... Fi mai modest si ai tolerant fatza de altii ca tine .Cristi Y scrie:Val scrie: o sa trebuiasca sa ii iei un bilet de avion sa ne lamurim undeva la Mijlocul locului .
bilet de avion imi iau , din mila vecinilor![]()
![]()
dar merg la pescuit in delta cu prietenii , ca nu am decat 4 zile de stat in Romania , sper sa reusesc sa imprumut si un bat sa nu fiu nevoit sa dau la pripon
![]()
![]()
![]()
de lamurit , lamureste-ti singur problemele unde vrei tu , tu esti cel care le ai ....