Un gest de onoare pentru toti

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Un gest de onoare pentru toti

Mesaj de oanavictor »

nu cred ca se pune problema banilor ,cand sa acceptat ca lotul care va face deplasarea o va face pe cheltuiala proprie ,eu cred ca fiecare sia facut calculele lui ,mai ales un club care a avut avut ca obiectiv locul 1 !si obiectivul lui ovidius a fost locul 1 !
dar .....se pot strange niste bani pentru a se constitui o delegatie de suporteri care sa faca deplasarea in portugalia ,inchiria un microbuz........dormit la cort pe balta ,mancat la gramada ,oameni care vor fi de real folos in strangerea de informatii ,mai o apa rece in standuri ,o cafea calda cand e nevoie ....

are barbu bani da ne ingroapa pe toti .......vinde toata tuica ....... :idea:
ce sa mai spun de badarcea care a castigat la 5 din 47 saptamana trecuta :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

oanavictor scrie:nu cred ca se pune problema banilor ,cand sa acceptat ca lotul care va face deplasarea o va face pe cheltuiala proprie ,eu cred ca fiecare sia facut calculele lui ,mai ales un club care a avut avut ca obiectiv locul 1 !si obiectivul lui ovidius a fost locul 1 !
dar .....se pot strange niste bani pentru a se constitui o delegatie de suporteri care sa faca deplasarea in portugalia ,inchiria un microbuz........dormit la cort pe balta ,mancat la gramada ,oameni care vor fi de real folos in strangerea de informatii ,mai o apa rece in standuri ,o cafea calda cand e nevoie ....

are barbu bani da ne ingroapa pe toti .......vinde toata tuica ....... :idea:
ce sa mai spun de badarcea care a castigat la 5 din 47 saptamana trecuta :lol:
Uite ca usor - usor , Popescu are dreptate . Lesinai daca incurajai initiativa asta , care sa dovedeasca AGVPS si Federatiei , ca se poate si fara ei ? Sa sti ca faceam la fel si daca era Pelicanul . Pentru ca nu e usor pentru nimeni sa nu aiba finantare . Stiau - OK ! Dar acum nu stiu nici daca merg , daramite sa isi mai faca rost de bani , ce a fost prin luna mai nu mai merge acum ....
Irinel cere sustinere pentru Ovidius . Uite ca am creat oportunitatea .... cu ce altceva cu ce sa ii ajutam ? Nu o mai lua asa usor Victore !

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Val scrie:
oanavictor scrie: dar .....se pot strange niste bani pentru a se constitui o delegatie de suporteri care sa faca deplasarea in portugalia ,inchiria un microbuz........dormit la cort pe balta ,mancat la gramada ,oameni care vor fi de real folos in strangerea de informatii ,mai o apa rece in standuri ,o cafea calda cand e nevoie ....

Uite ca usor - usor , Popescu are dreptate . Lesinai daca incurajai initiativa asta , care sa dovedeasca AGVPS si Federatiei , ca se poate si fara ei ? Sa sti ca faceam la fel si daca era Pelicanul . Pentru ca nu e usor pentru nimeni sa nu aiba finantare . Stiau - OK ! Dar acum nu stiu nici daca merg , daramite sa isi mai faca rost de bani , ce a fost prin luna mai nu mai merge acum ....
Irinel cere sustinere pentru Ovidius . Uite ca am creat oportunitatea .... cu ce altceva cu ce sa ii ajutam ? Nu o mai lua asa usor Victore !
Bai tu sti sa citesti sau citesti doar printre randuri !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NU SE PUNE PROBLEMA CA IN PORTUGALIA SA MEARGA ALTCINEVA DECAT OVIDIUS ......NU MAI FACE TU SCENARII SI DACA MAI TI MINTE CAND TE INVATAM IN DELTA CEVA CU RASPUNSURILE LA
NECUNOSCUTI SI MIAI DAT DREPTATE ATUNCI .........DAR PROBABIL CA ESTI NEVORBIT LA FIRMA :!: :idea:
CEL MAI MARE AJUTOR PENTRU OVIDIUS ESTE ACELA DE A NE URCA CU EI IN AVION ,PE BANII NOSTRI :idea:SI ACOLO SA NE OCUPAM NOI DE EVENTUALUL LOT DE LA ALBA ASA CUM STIM NOI :lol: :lol:
MERGEM CU GARCEA ,GENES ,ALEXE ,SALAM ,NE MAI AJUTA VITALI CU CEVA .....MAI LUAM PE AIA MAI IMBRACATI DE LA BRASOV [CLAUDIU ,FELIX,FASIE ]............ :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Asta e smecherie ce zici tu ! :lol: :?:
Pai cum dracu sa ne facem respectati ? Prin batalioane de pedepsa ??? Posibil sa se sajunga si acolo , baietii sunt unul si unul ... dar tot in Delta ti-am spus ca te plictisesti .... si de aia scrii !
Plus ca ne maninca puscaria pe toti ..

claudiubv

Mesaj de claudiubv »

[quote="oanavictor"][quote="Val"][quote="oanavictor"]

Irinel cere sustinere pentru Ovidius . Uite ca am creat oportunitatea .... cu ce altceva cu ce sa ii ajutam ? Nu o mai lua asa usor Victore ![/qu

Bai tu sti sa citesti sau citesti doar printre randuri !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NU SE PUNE PROBLEMA CA IN PORTUGALIA SA MEARGA ALTCINEVA DECAT OVIDIUS ......NU MAI FACE TU SCENARII SI DACA MAI TI MINTE CAND TE INVATAM IN DELTA CEVA CU RASPUNSURILE LA
NECUNOSCUTI SI MIAI DAT DREPTATE ATUNCI .........DAR PROBABIL CA ESTI NEVORBIT LA FIRMA :!: :idea:
CEL MAI MARE AJUTOR PENTRU OVIDIUS ESTE ACELA DE A NE URCA CU EI IN AVION ,PE BANII NOSTRI :idea:SI ACOLO SA NE OCUPAM NOI DE EVENTUALUL LOT DE LA ALBA ASA CUM STIM NOI :lol: :lol:
MERGEM CU GARCEA ,GENES ,ALEXE ,SALAM ,NE MAI AJUTA VITALI CU CEVA .....MAI LUAM PE AIA MAI IMBRACATI DE LA BRASOV [CLAUDIU ,FELIX,FASIE ]............ :

Prezent Nea Victore :wink:
Lukacs Claudiu

*** CAMPION NATIONAL 2012***
*** CAMPION MONDIAL 2012***
*** VICE CAMPION MONDIAL LA INDIVIDUAL 2012 ***
...ACS Carpteam Brașov...

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

Val scrie:Pentru ca vad ca multi vorbesc si nimeni nu face nimic , si pentru ca imi dau seama cat de greu ii este acestei echipe nationale din acest an , propun sa-i ajutam .

Indiferent de suma care se va stringe , pentru ca eu banuiesc ca toti vom fi solidari , Vali Vesa nu este un manager care sa isi bata joc de bani .
Are si asa o gramada de probleme sa stringa o suma decenta , la atitea si atitea care s-au scris pe aici . Asta e un gest concret ...ajutam campionii . Iar pentru 1-2 antrenamente si competitie .... e mult financiar . Sa nu uitam ca Portugalia nu e colea linga noi ! Au avut ghinion , hai sa-i ajutam , fara AGVPS si federatie ..

Incep aceast sprijin , pentru deplasarea echipei nationale la CM din Portugalia , prin donarea sumei de 300 EUR . Rog pe Vali sa imi spuna unde trebuie sa ii virez .
In masura in care colegii pescari se vor implica , rog sa posteze si un cont public unde ne putem aduce contributii cat de mici , dar din suflet , pentru a sustine echipa nationala .
am dat deja 100 euro,din suflet, lui Marius Din pentru lotul Ovidis inca de marti 9 iulie...nu am vrut sa fac public lucrul asta....oricum salut initiativa lui Val
Hai Ovidius....suntem alaturi de voi ,la bine si la greu!
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

Stefan Popescu scrie:Eu am deja banii pregătiți pentru lotul național. O să vedem cine pleacă. Oricum, Ovidius nu va reprezenta România. A refuzat sprijinul federației în acest sens.
Popescule ,nu murdari cu dejectiile tale si topicul asta...in afara de a trimite concurenti in tribunal .nu ai facut nimic pentru pescarii concurenti...despre cei recreativi nu se mai pune in discutie....esti un mare zero ,in special moral...si un caracter infect
mars pana nu vei fii banat
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

didi-ionita

Mesaj de didi-ionita »

Daca tot e sa ajutam o echipa romaneasca sa castige CM-ul si anu asta , ma ofer si eu cu 1000 ron cash ( banuiesc ca mai au cheltuieli si pe lei :) , nu numai in euro ) .
Daca aveti nevoie de ceva legat de nada/boiliesuri/ingrediente/tarate/prafuri/arome/amino/lichide etc , si se face sa le am pe stoc , cu cea mai mare placere vi le pot pune la dispozitie - gratuit , bineinteles .
Nu vreau sa se inteleaga altceva din postul acesta , decat strict ce am scris mai sus , iar pe ...carcotashi ii invit sa-si tina scenariile pt ei .
Astept un cont sau un semnal pe pm pt contact
stima,
didi ionita

irinel bunica

Mesaj de irinel bunica »

Salut initiativa lui Val si ma bag si eu 200-300 euri! :)
"Caracterul fara inteligenta poate mult,
dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic." (Cicero)

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Tocmai mi-am comandat un sonar insa as vrea sa donez si eu un set de swingere iluminated spre vanzare. Ma mai uit si mai adaug ceva.
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”