URGENT (AZI!!!) PAREREA PRESEDINTILOR IN CAZUL SOIMUL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
gaoaza
Mesaje: 137
Membru din: Mie Iul 08, 2009 18:09

Re: URGENT (AZI!!!) PAREREA PRESEDINTILOR IN CAZUL SOIMUL

Mesaj de gaoaza »

NB BORA

gaoaza
Mesaje: 137
Membru din: Mie Iul 08, 2009 18:09

Re: URGENT (AZI!!!) PAREREA PRESEDINTILOR IN CAZUL SOIMUL

Mesaj de gaoaza »

PASA DORMI

Avatar utilizator
Pasa
Mesaje: 350
Membru din: Vin Feb 19, 2010 14:30

Re: URGENT (AZI!!!) PAREREA PRESEDINTILOR IN CAZUL SOIMUL

Mesaj de Pasa »

noapte buna!
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

alx
Mesaje: 14
Membru din: Mar Iun 01, 2010 14:38

Re: URGENT (AZI!!!) PAREREA PRESEDINTILOR IN CAZUL SOIMUL

Mesaj de alx »

alx scrie:Astazi 25.05.2010 , am primit punctul de vedere OFICIAL al AGVPS cu privire la problemele aparute im prima mansa a CN, pe pista de concurs Floreasca. Pozitia este definitiva si semnata de dl. Vicepresedinte Teodor Bentu – Sef al Comisiei de Competitii la pescuit a AGVPS .
AGVPS a judecat aceasta cauza, pentru ca prin prisma apartenentei la diferite asociatii (in speta, AVPS Soimul, membra a AGVPS) si Asociatia Hook (Buzau) – in curs de afiliere la AGVPS, prin APCR, sa nu existe un conflict de interese, fata de judecata regulamentara a Comisiei Campionatului National 2010, care sa favorizeze, de facto - o echipa partenera a APCR in defavoarea unei asociati membra a AGVPS.
Judecata AGVPS s-a bazat pe, citam din textul oficial trimis catre AVPS Soimul:
“ Membrii Juriului care, potrivit art.72 din Regulament, este ”singura autoritate cu putere de a decide descalificarea”, după analizarea cazului, au invocat spiritul de FairPlay al concursului, prin procesul verbal de soluţionare a contestaţiei au decis liber şi în unanimitate, au aprobat ca echipa clubului HOOK Fishing să nu fie exclusă din concurs ci doar să fie penalizată cu un punctaj corespunzător a 50 Kg din capturi. Această penalizare a anulat întreaga cantitate de peşte înregistrată de echipă la ora penalizării iar diferenţa până la 50 de kg urmând a fi scăzută din cantitatea ce va fi pescuită în orele ce vor urma. „
„Cu o oră înaintea terminării celor 72 de ore de concurs, când se contura finalitatea clasamentului, iar echipa A.V.P.S. Şoimul se situa pe locul 4, la un singur loc distantă de cel care i-ar fi permis calificarea în fazele superioare, o persoană , alta decât căpitanul echipei, a depus în numele A.V.P.S. Şoimul o contestaţie având acelaş subiect şi obiect cu contestaţia depusă de Clubul Green Lake, care fusese deja soluţionată şi prin votul reprezentantului AVPS Şoimul. Prin contestaţie se invocă faptul că decizia luată în cazul anterior a fost ilegală şi solicită aplicarea sancţiunii prevăzute în Regulament şi excluderea din concurs şi, implicit, din clasament a echipei HOOK Fishing pentru a lăsa locul liber pentru AVPS Şoimul.”
„Această nouă contestaţie a fost depusă în atenţia Juriului Concursului , Preşedintelui APCR, Comisiei Centrale de Competiţii, Subcomisia de Crap şi Conducerii AGVPS, Domnului Director General Neculai Şelaru şi Domnului Vicepreşedinte Teodar Bentu”.
Citam in continuare :
„Potrivit Regulamentului, contestaţia A.V.P.S. Şoimul nu mai trebuie soluţionată de Juriul Concursului, deoarece acesta a luat o decizie aprobată fara rezerve şi de reprezentatntul AVPS Soimul. Decizia poate fi atacată în termenul legal conform art.74 lit f. din Regulament în ordine doar la Comisia Campionatului Naţional, (autoritate formată din preşedinţii tuturor cluburilor de pescari la crap) şi în continuare la Comisia Centrală de Competiţii a AGVPS”
Faptul că AVPS Şoimul, la sfârşitul concursului, când se cunoşteu rezultatele lui , pentru a fi avantajat şi a obţine un beneficiu, a contestat o decizie pe care a aprobat iniţial fără rezerve, reprezintă o schimbare de atitudine care denotă lipsă de moralitate care trebuie judecată principial. Se pune problema moralităţii contestaţiei AVPS Şoimul şi spiritul de fair play invocat de reprezentantul AVPS Şoimul când a fost de acord cu Decizia Juriului”
Prin urmare, tinind cont de faptul ca in urma judecatii AGVPS, APCR nu poate fi facuta raspunzatoare de vreo discriminare fata de orice asociatie apartenenta la AGVPS in favoarea uneia din APCR , SUSTINE decizia voata de cei 11 presedinti de cluburi ai APCR , in speta - Comisia Campionatului National , decizie publica si irevocabila , valabila prin vot care este: Omologarea rezultatului inregistrat la finalul mansei de la Floreasca si calificarea in actul secund al CN a cluburilor: Carp West & AP Banatul, Green Lake si Hook Fishing Club.
Presedinte APCR 25.05.2010
Andrei Vladeanu
ASTEPT DETALII DESPRE ACEASTA ACTIUNE AJVPS.

Avatar utilizator
Pasa
Mesaje: 350
Membru din: Vin Feb 19, 2010 14:30

Re: URGENT (AZI!!!) PAREREA PRESEDINTILOR IN CAZUL SOIMUL

Mesaj de Pasa »

Astazi 25.05.2010 , am primit punctul de vedere OFICIAL al AGVPS cu privire la problemele aparute im prima mansa a CN, pe pista de concurs Floreasca. Pozitia este definitiva si semnata de dl. Vicepresedinte Teodor Bentu – Sef al Comisiei de Competitii la pescuit a AGVPS .
AGVPS a judecat aceasta cauza....................................................................................................................
...............................................................................................................................................................
Se pune problema moralităţii contestaţiei AVPS Şoimul şi spiritul de fair play invocat de reprezentantul AVPS Şoimul când a fost de acord cu Decizia Juriului”
Prin urmare, tinind cont de faptul ca in urma judecatii AGVPS, APCR nu poate fi facuta raspunzatoare de vreo discriminare fata de orice asociatie apartenenta la AGVPS in favoarea uneia din APCR , SUSTINE decizia voata de cei 11 presedinti de cluburi ai APCR , in speta - Comisia Campionatului National , decizie publica si irevocabila , valabila prin vot care este: Omologarea rezultatului inregistrat la finalul mansei de la Floreasca si calificarea in actul secund al CN a cluburilor: Carp West & AP Banatul, Green Lake si Hook Fishing Club.Presedinte APCR 25.05.2010
Andrei Vladeanu

aceasta era o hotarire pe care d-ul bentu o lua si semna?

PROCES - VERBAL
din data de 28.05.2010
Subcomisia de Pescuit la Crap din cadrul Comisiei Centrale de Pescuit Sportiv şi
Competiţii de pe lângă Consiliul AGVPS privind soluţionarea contestaţiei AVPS Şoimul
nr. 100/17.05.2010, depusă la AGVPS cu nr. 474/17.05.2010,
adresată Comisie Centrale de Pescuit Sportiv şi Competiţii
..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Comisia de soluţionare a contestaţia DECIDE

1. În mod cu totul excepţional se aprobă accesul în faza superioară, respectiv Etapa a II-a concursurilor din cadrul Campionatului Naţional de Pescuit la Crap ediţia 2010, a echipelor Asociaţia HOOK Fishing şi AVPS Şoimul.
2. Pentru a nu perturba forma de organizare şi desfăşurare a etapelor se decide ca:
- Echipa din manşa I care a obţinut cel mai bun rezultat din cele 3 grupe, Asociaţia Planet Carp, cu 4 puncte, va fi promovată în mod direct în etapa a III-a şi, pe locul rămas liber, va concura echipa AVPS Şoimul.
- Etapa a III se va desfăşura cu 7 echipe în loc de 6, respectiv câte 2 echipe calificate din etapa a II-a din cele 3 grupe, la care se va adăuga echipa Planet Carp.
- În etapa a III-a, din cele 7 echipe care vor concura, se vor califica în etapa a IV-a 5 echipe.
3. Prezenta decizie reprezintă un caz cu totul excepţional şi nu poate fi invocat pe viitor ca un precedent la care să se facă referiri.
4. Preşedintele APCR se va îngriji de punere în aplicare a deciziei şi de informare a organizatorilor de concursuri din etapele Campionatului Naţional de Pescuit la Crap ediţia 2010.

Preşedinte : Teodor Bentu
Secretar : Mugurel Ionescu
Şef Subcomisia de Crap : Andrei Vlădeanu

iar aceasta e hotarirea luata de aceleasi domn bentu la numai 3 zile distanta?

dacai asa, e un paradox, in ceea ce hotareste acest domn.

ATENTIA PRIMA HOTARIRE ESTE UN PUNCT DE VEDERE (OFICIAL LAU FACUT ALTI NICI MACAR NU ESTE SEMNAT) A DOUA HOTARIRE ESTE OFICIALA
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

gaoaza
Mesaje: 137
Membru din: Mie Iul 08, 2009 18:09

Re: URGENT (AZI!!!) PAREREA PRESEDINTILOR IN CAZUL SOIMUL

Mesaj de gaoaza »

buna dimineata tuturor.te ai trezit zigzig.esti la miting!?

gaoaza
Mesaje: 137
Membru din: Mie Iul 08, 2009 18:09

Re: URGENT (AZI!!!) PAREREA PRESEDINTILOR IN CAZUL SOIMUL

Mesaj de gaoaza »

alexe dormi!?

Avatar utilizator
Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro
Mesaje: 1912
Membru din: Joi Mai 31, 2007 22:06
Puncte: 0

Re: URGENT (AZI!!!) PAREREA PRESEDINTILOR IN CAZUL SOIMUL

Mesaj de Victoras Petcu »

Vladut Mateianu scrie:Victorash, ce nu ai inteles este ca atat eu cat si mai multi pescarii vechi(majoritatea facand parte din cluburi) ne cam doare-n cot de Agvps, ptr. ca pe banii nostrii noi hotaram.... :wink:
Si cu toate ca nu inteleg care este rostul postarilor tale in acest gen de subiect, o sa-ti explic ptr ultima oara. CN este organizat de APCR. APCR detine de la OSIM dreptul de a organiza CN de pescuit la crap. Si asta indiferent daca agvps-ul este de acord sau nu. Iar daca APCR hotareste ceva, asa se va face.

Si inca ceva : nu mai cauta sa bagi strambe contra lui Vladeanu, el reprezinta interesele APCR si va actiona ca atare.
Si te rog ptr ultima data, lasa-ne pe noi, PESCARII, sa hotaram care este drumul pe care vrem sa-l urmam, NOI nu ti-am dat sfaturi cum sa-ti populezi balta sau cum sa faci taxele !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PLANET CARP A PLECAT ACASA!!!!!! SOIMUL PARTICIPA LA SACEL IN ETAPA II-A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"CN este organizat de APCR. APCR detine de la OSIM dreptul de a organiza CN de pescuit la crap. Si asta indiferent daca agvps-ul este de acord sau nu. Iar daca APCR hotareste ceva, asa se va face."

VLADUTE,VEZI CA DACA APCR HOTARESTE CEVA,NU POATE SA FACA??????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Victoras Petcu

Avatar utilizator
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Mesaje: 18916
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 20:23
Puncte: 0
Localitate: BUCURESTI
Contact:

Re: URGENT (AZI!!!) PAREREA PRESEDINTILOR IN CAZUL SOIMUL

Mesaj de Vladut Mateianu »

......
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”