Toti aia de visau la concursuri acu au putut sa mearga,da nu asta e problema...!!! Problema e ca astia din nimereala i-au incurcat pe aia care stiu cum sta treaba cu pescuitul sa mearga mai departe....aici e durerea..!!!
Dar voi greilor,organizatorilor,ca niste baieti destepti ce sunteti puteti sa faceti la anu tare..!!!
Si iata cum vad eu rezolvarea:
1.De la locurile 1 la 15 dupa ultima mansa respectiv Livada sau Sacelu sa poata sa mearga la anu la calificari de la prima etapa in aceeasi formula(daca schimba formula sa o ia iar d jos) iar ceilanti ce doresc calificari sa faca doua sau trei manse de preliminarii din care sa se califice inca 20 de echipe.
Stati toti linistiti ca in 5 manse d calificari se duce dracu bulanu si daca nu se duce inseamna ca si peste hotare ar putea sa existe si asta nu e rau...!!!
2.Sa se aleaga mult mai bine si pe criterii mai ferme bazinele piscicole pe care se desfasoara calificarile si mai ales perioadele de desfasurare,pt ca astea sunt foarte importante dupa parerea mea..!!!
3. cu ajutorul celor intamplate anul asta si celor de anii trecuti sa se refaca si sa se intaresca regulamentele d participare iar punctele problematice sa se revizuiasca...!!!!
Nu spuneti ca ceea ce sa incercat anul asta nu e bine de loc...e un lucru bun facut pentru prima oara in Romania si personal cred ca pentru Romania..!!! Ca nu a iesit excelent..asta e...!!! mai incercam si pana la urma vom reusi sa facem ceva...acel ceva ce cred ca toti ne dorim..!!!o echipa nationala puternica care sa ne aduca in sfarsit aurul mondial mult ravnit de catre toti si niciodata avut...!!!!
Daca va deranjaza parerea mea personala sa o stergeti...!!!