Moderator: gor965
Pasa nu e cazul si n-are nici o legatura...fiecare club a votat cum a crezut de cuviinta.Pasa scrie:Bravo domn presedinte Stanila ca nu ai facut cum vroia Vladeanu sa si faca la lotul lui avantaj pe Tancabesti mersi esti un mare presedinte
ori cum eu iti multumescCostel Stanila scrie:Pasa ti-am mai zis, eu doar am centralizat voturile cluburilor, nu este rolul meu sa influentez pe nimeni ...si mai mult, av nici nu a votat tancabesti...asta asa ca fapt divers.
Gabi regulamentul se va definitiva in curand...voi lua in discutie propunerea ta si cu APS.
gabi dar directia de pescuit se poate ...propune ,sa zic asa,sau standul(implicit directia) trebuie sa fie perpendicular pe mal?gabi scrie:pentru balta Darvari sper sa nu se mai accepte derogari de la regulament ...pescuit in afara culoarului stabilit (genul...de la ora 10 la ora 2, sau de la tufa de pe deal la copacul de la vale), indiferrent cat de constructiva ar parea cauza propusa.
Daca nu se va mai face nici un rabat de la regulament va fi mai liniste.
@Costel Stanila
cantarele intermediare? se oficializeaza? asa ca informatie...ca sa pot dormii si eu noaptea.
multumesc
Darvari sa fie !!!!!!!!!!!!!!!!!