Vot final APCR - CN 2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Costel Stanila
Puncte: 0

Vot final APCR - CN 2011

Mesaj de Costel Stanila »

12 cluburi membre APCR vor inscrie IN MOD CERT cate un lot la CN 2011, din 15 membre depline. 3 CLUBURI NU SUNT INCA SIGURE SI PRIN URMARE NU AU INTRAT LA VOT.
Concret: 12 voturi valabile.

1. Decalarea mansei I - Fantanele cu 24h, de miercuri-sambata (4-7 mai) in loc de joi-duminica(5-8 mai).
Rezultat: 7 pentru si 5 impotriva

2. Desfasurarea mansei II pe unul din urmatorele lacuri: A.-Iezer, B.-Tancabesti, C.-Darvari
Rezultat: 6 pentru C.-DARVARI, 3 pentru B.-Tancabesti, 2 pentru A.-Iezer, 1-abtinere.
Costel Stanila
A.P.C.R.

Pasa

Re: Vot final APCR - CN 2011

Mesaj de Pasa »

Bravo domn presedinte Stanila ca nu ai facut cum vroia Vladeanu sa si faca la lotul lui avantaj pe Tancabesti mersi esti un mare presedinte
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

Costel Stanila

Pasa scrie:Bravo domn presedinte Stanila ca nu ai facut cum vroia Vladeanu sa si faca la lotul lui avantaj pe Tancabesti mersi esti un mare presedinte
Pasa nu e cazul si n-are nici o legatura...fiecare club a votat cum a crezut de cuviinta.
Costel Stanila
A.P.C.R.

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

pentru balta Darvari sper sa nu se mai accepte derogari de la regulament ...pescuit in afara culoarului stabilit (genul...de la ora 10 la ora 2, sau de la tufa de pe deal la copacul de la vale), indiferrent cat de constructiva ar parea cauza propusa.
Daca nu se va mai face nici un rabat de la regulament va fi mai liniste.

@Costel Stanila

cantarele intermediare? se oficializeaza? asa ca informatie...ca sa pot dormii si eu noaptea.

multumesc

Darvari sa fie !!!!!!!!!!!!!!!!!
Ultima oară modificat Mar Mar 08, 2011 12:44 de către Gabi Tomulescu, modificat 1 dată în total.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Pasa

Mesaj de Pasa »

Ori cum influenta ta si a spus cuvantul
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

Costel Stanila

Pasa ti-am mai zis, eu doar am centralizat voturile cluburilor, nu este rolul meu sa influentez pe nimeni ...si mai mult, av nici nu a votat tancabesti...asta asa ca fapt divers.

Gabi regulamentul se va definitiva in curand...voi lua in discutie propunerea ta si cu APS.
Costel Stanila
A.P.C.R.

Pasa

Mesaj de Pasa »

Costel Stanila scrie:Pasa ti-am mai zis, eu doar am centralizat voturile cluburilor, nu este rolul meu sa influentez pe nimeni ...si mai mult, av nici nu a votat tancabesti...asta asa ca fapt divers.

Gabi regulamentul se va definitiva in curand...voi lua in discutie propunerea ta si cu APS.
ori cum eu iti multumesc 8)
pai ce a votat Iezerul cumva
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

gabi scrie:pentru balta Darvari sper sa nu se mai accepte derogari de la regulament ...pescuit in afara culoarului stabilit (genul...de la ora 10 la ora 2, sau de la tufa de pe deal la copacul de la vale), indiferrent cat de constructiva ar parea cauza propusa.
Daca nu se va mai face nici un rabat de la regulament va fi mai liniste.

@Costel Stanila

cantarele intermediare? se oficializeaza? asa ca informatie...ca sa pot dormii si eu noaptea.

multumesc

Darvari sa fie !!!!!!!!!!!!!!!!!
gabi dar directia de pescuit se poate ...propune ,sa zic asa,sau standul(implicit directia) trebuie sa fie perpendicular pe mal?
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

sa respectam decizia majoritatii care a decis mansa secunda la darvari

se mizeaza pe principiul pestelui putin, dupa modelul baltilor de la mondiale.
din pacate, la fel ca la mondiale, hazardul (bulanul) va avea un cuvant greu de spus.

bine, bine, o sa spuneti, dar africa de sud cum a castigat 3 editii consecutive, una cu peste mult, alta mediu si ultima cu peste putin?!?
probabil ca nu la bulan, va raspund.

dar va rog sa nu uitati ca echipele din africa de sud desfasoara calificarile pe lacul cu cea mai mare densitate de crap din lume, Bloemhof. inclusiv anul acesta cand vor veni italia.
The One Team

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

eu zic ca directia nu trebuie sa fie neaaparat perpendiculara pe mal. daca se schimba orientarea pentru a mari zona libera (pe apa) dintre doua standuri mai apropiate e ok. dar ca sa se schimbe directia de pescuit pentru ca o zona sau alta a dat pesti in decursul timpului si acum este in afara oricarui stand nu cred ca se face.
e parerea mea
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”