Moderator: gor965
Nu poate. In federatie se inscriu doar cluburi sportive cu CIS. Si fara vanatoare. Dar ceva ma face sa cred ca stiti deja acest lucru.buhac constantin scrie:Domnul Popescu Stefan cand aveti alegerii la Federatie ?
O asociatie de vanatoare si pescuit care nu esste membra AGVPS poate deveni membra a Federatiei ?
Daca DA care sunt etapele care trebuie sa le parcurgem ?
nu am facut sluj. am avut nevoie de agvps (pt inscrierea la mondiale), iar agvps a avut nevoie de noi (pt structura si organizare). a fost un parteneriat echitabil, bazat NUMAI pe pescuitul crapului in regim de competitie. altceva nu am avut de impartit cu agvps-ul.gsg scrie:Andrei Vladeanu,
Cred ca esti constient ca afilierea este o etapa ulterioara infiintarii si autorizarii federatiei. De ce te grabesti? Eu sunt sigur ca voi rezolva si aceasta problema. Altfel nu ma apucam sa infiintez federatia. Ce nu inteleg este de ce voi, pescari consacrati, acceptati sa faceti sluj la o structura care a dovedit vreme de 20 de ani ca o doare in cot de pescuitul sportiv. Motivatia ca este inscrisa la CIPS este un argument facil. Fara pescari AGVPSR era moarta demult. Recunoaste ca AGVPSR nu a platit obligatiile financiare catre CIPS ci acestea au fost achitate de voi, cei care ati tinut in viata pe munca, talentul si banii vostri pescuitul sportiv. Merit pe care nu vi-l contesta nimeni.
PS Tu nu ai constituit o federatie sportiva ca sa soliciti afilierea CIPS/FIPS. Si nici nu ai avut consilieri seriosi.
nu zambi.gsg scrie:Ma faci sa zambesc. Ce are pescuitul sportiv cu porumbeii? Era valabil daca AGVPSR era inscrisa in Registrul Sportiv. Dar nu este. Cum nu este nici APCR, LRS, LRC.
AGVPSR era obligata sa se autorizeze pentru a putea organiza activitati de competitie de pescuit sportiv. (Art. 94 din L/69/2000). Cum nu a facut-o si-a pierdut acest drept legal. Faptul ca este inregistrata la CIPS/FIPS nu este de natura sa-i confere si statutul de membru permanent, daca in propia tara nu este recunoscuta si autorizata ca atare.
ps acum se judecaandrei vladeanu scrie:nu zambi.gsg scrie:Ma faci sa zambesc. Ce are pescuitul sportiv cu porumbeii? Era valabil daca AGVPSR era inscrisa in Registrul Sportiv. Dar nu este. Cum nu este nici APCR, LRS, LRC.
AGVPSR era obligata sa se autorizeze pentru a putea organiza activitati de competitie de pescuit sportiv. (Art. 94 din L/69/2000). Cum nu a facut-o si-a pierdut acest drept legal. Faptul ca este inregistrata la CIPS/FIPS nu este de natura sa-i confere si statutul de membru permanent, daca in propia tara nu este recunoscuta si autorizata ca atare.
asociatia columbofila romana (sau cum se numeste) organiza concursuri de porumbei de zeci de ani
intre timp a aparut federatia sportiva pe legea 69/2000
caz absolut similar
De bine ce ai auzit echipa Senzor este invitata de onoare la cea mai mare cupa desfasurata pana acum pe acel lac !gsg scrie: Mosule,
federatia deja exista si nu este condusa de cine te gandesti tu. Tu vorbesti de excrocherii?Am auzit ca ai interdictie de a mai pescuit in Ungaria pe baza de smen.
Nu mai da asigurari ca te faci de cacao. Tu nici macar nu sti cu ce se manaca o federatie.
http://www..........ro
ba da.gsg scrie:Cunosc speta, numai ca nu se aplica in cazul de fata.