vot presedinti APCR centralizat 25 feb 2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Popescu Stefan

Re: vot presedinti APCR centralizat 25 feb 2011

Mesaj de Popescu Stefan »

Andrei Vladeanu,
Cred ca esti constient ca afilierea este o etapa ulterioara infiintarii si autorizarii federatiei. De ce te grabesti? Eu sunt sigur ca voi rezolva si aceasta problema. Altfel nu ma apucam sa infiintez federatia. Ce nu inteleg este de ce voi, pescari consacrati, acceptati sa faceti sluj la o structura care a dovedit vreme de 20 de ani ca o doare in cot de pescuitul sportiv. Motivatia ca este inscrisa la CIPS este un argument facil. Fara pescari AGVPSR era moarta demult. Recunoaste ca AGVPSR nu a platit obligatiile financiare catre CIPS ci acestea au fost achitate de voi, cei care ati tinut in viata pe munca, talentul si banii vostri pescuitul sportiv. Merit pe care nu vi-l contesta nimeni.
PS Tu nu ai constituit o federatie sportiva ca sa soliciti afilierea CIPS/FIPS. Si nici nu ai avut consilieri seriosi.
Ultima oară modificat Mar Mar 08, 2011 9:07 de către Popescu Stefan, modificat 1 dată în total.

Popescu Stefan

buhac constantin scrie:Domnul Popescu Stefan cand aveti alegerii la Federatie ?
O asociatie de vanatoare si pescuit care nu esste membra AGVPS poate deveni membra a Federatiei ?
Daca DA care sunt etapele care trebuie sa le parcurgem ?
Nu poate. In federatie se inscriu doar cluburi sportive cu CIS. Si fara vanatoare. Dar ceva ma face sa cred ca stiti deja acest lucru.

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

gsg scrie:Andrei Vladeanu,
Cred ca esti constient ca afilierea este o etapa ulterioara infiintarii si autorizarii federatiei. De ce te grabesti? Eu sunt sigur ca voi rezolva si aceasta problema. Altfel nu ma apucam sa infiintez federatia. Ce nu inteleg este de ce voi, pescari consacrati, acceptati sa faceti sluj la o structura care a dovedit vreme de 20 de ani ca o doare in cot de pescuitul sportiv. Motivatia ca este inscrisa la CIPS este un argument facil. Fara pescari AGVPSR era moarta demult. Recunoaste ca AGVPSR nu a platit obligatiile financiare catre CIPS ci acestea au fost achitate de voi, cei care ati tinut in viata pe munca, talentul si banii vostri pescuitul sportiv. Merit pe care nu vi-l contesta nimeni.
PS Tu nu ai constituit o federatie sportiva ca sa soliciti afilierea CIPS/FIPS. Si nici nu ai avut consilieri seriosi.
nu am facut sluj. am avut nevoie de agvps (pt inscrierea la mondiale), iar agvps a avut nevoie de noi (pt structura si organizare). a fost un parteneriat echitabil, bazat NUMAI pe pescuitul crapului in regim de competitie. altceva nu am avut de impartit cu agvps-ul.

intr-adevar nu am constituit o federatie sportiva (pt ca daca se intampla asa discutia asta nu exista). insa am parcurs pasii pe care i-ai facut pana acum d-ta.

spui ca problema cips o vei rezolva. se poate. numai ca avantajul d-tale in fata noastra (o structura in activitate) este ca ai timp. timp de procese care - te avertizez - vor dura mult, la fel ca in cazul acr sau al porumbeilor. noi nu ne-am permis si nici nu ne permitem sa paralizam activitatea competitionala in acest scop.

ps nu te grabi sa-mi raspunzi ca odata federatia intrata in drepturi scoate in afara legii alte manifestari sportive in pescuit. pentru ca atat timp cat agvps inscrie echipele nationale la mondiale o poate face pe baza unor liste, indiferent cate campionate nationale face federatia.

bref, e f incurcat.
(si asa cum spun mai sus, precedente exista - vezi cazul acr vs. fra)
The One Team

Popescu Stefan

Ma faci sa zambesc. Ce are pescuitul sportiv cu porumbeii? Era valabil daca AGVPSR era inscrisa in Registrul Sportiv. Dar nu este. Cum nu este nici APCR, LRS, LRC.
AGVPSR era obligata sa se autorizeze pentru a putea organiza activitati de competitie de pescuit sportiv. (Art. 94 din L/69/2000). Cum nu a facut-o si-a pierdut acest drept legal. Faptul ca este inregistrata la CIPS/FIPS nu este de natura sa-i confere si statutul de membru permanent, daca in propia tara nu este recunoscuta si autorizata ca atare.

andrei vladeanu
Veteran

gsg scrie:Ma faci sa zambesc. Ce are pescuitul sportiv cu porumbeii? Era valabil daca AGVPSR era inscrisa in Registrul Sportiv. Dar nu este. Cum nu este nici APCR, LRS, LRC.
AGVPSR era obligata sa se autorizeze pentru a putea organiza activitati de competitie de pescuit sportiv. (Art. 94 din L/69/2000). Cum nu a facut-o si-a pierdut acest drept legal. Faptul ca este inregistrata la CIPS/FIPS nu este de natura sa-i confere si statutul de membru permanent, daca in propia tara nu este recunoscuta si autorizata ca atare.
nu zambi.
asociatia columbofila romana (sau cum se numeste) organiza concursuri de porumbei de zeci de ani
intre timp a aparut federatia sportiva pe legea 69/2000
caz absolut similar
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

andrei vladeanu scrie:
gsg scrie:Ma faci sa zambesc. Ce are pescuitul sportiv cu porumbeii? Era valabil daca AGVPSR era inscrisa in Registrul Sportiv. Dar nu este. Cum nu este nici APCR, LRS, LRC.
nu zambi.
asociatia columbofila romana (sau cum se numeste) organiza concursuri de porumbei de zeci de ani
intre timp a aparut federatia sportiva pe legea 69/2000
caz absolut similar
ps acum se judeca
The One Team

Popescu Stefan

Cunosc speta, numai ca nu se aplica in cazul de fata.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

gsg scrie: Mosule,
federatia deja exista si nu este condusa de cine te gandesti tu. Tu vorbesti de excrocherii?Am auzit ca ai interdictie de a mai pescuit in Ungaria pe baza de smen.
Nu mai da asigurari ca te faci de cacao. Tu nici macar nu sti cu ce se manaca o federatie.
http://www..........ro
De bine ce ai auzit echipa Senzor este invitata de onoare la cea mai mare cupa desfasurata pana acum pe acel lac !
Iar daca vreau sa "stiu" despre o federatie, o pot face linistit, platind avocati si juristi. Plus ca daca nu cunosti, provin dintr-o familie cu tata procuror si mama judecatoare.... asa ca nu cred ca as avea o problema daca as dori sa ma implic.

Si inca ceva. Tu esti din afara lumii noastre. Asa cum ne vezi si ne citesti, de multe ori parem dezbinati si fara relatii intre tabere. Dar, in fata unui dusman comun te asigur ca cele cateva degete independente se vor strange intr-un pumn.... asa suntem noi, PESCARII. Daca cunosti termenul....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

gsg scrie:Cunosc speta, numai ca nu se aplica in cazul de fata.
ba da.
The One Team

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Pana la urma cine organizeaza APCR ori Federatia ?
Detalii finale cand stim ?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”