Federatia sigur va organiza CN. Nu stiu ceilalti ce au de gand. Oricim va fi interesant de urmarit.buhac constantin scrie:Pana la urma cine organizeaza APCR ori Federatia ?
Detalii finale cand stim ?

Moderator: gor965
Federatia sigur va organiza CN. Nu stiu ceilalti ce au de gand. Oricim va fi interesant de urmarit.buhac constantin scrie:Pana la urma cine organizeaza APCR ori Federatia ?
Detalii finale cand stim ?
ti-am mai explicat. cis (certificat de identitate sportiva) ar fi trebuit apcr-ului daca pescuitul la crap ar fi fost disciplina sportiva. acesta a fost si considerentul pentru care instanta de judecata ne-a atribuit dreptul de a organiza competitii.gsg scrie:Ai uitat un lucru; nu aveti CIS. E treaba voastra. Sa nu aveti surprize.
Si maine e o zi. Se decide daca AGVPSR mai exista. Daca instanta spune next?![]()
![]()
![]()
Dumneavoastra aveti cis!!!!!!!!!!daca aveti de ce nu-l postati ca sa vada toata gloata si sa le puneti calus la guragsg scrie:Ai uitat un lucru; nu aveti CIS. E treaba voastra.![]()
Toate la timpul lor, domnule Oana.oanavictor scrie:Dumneavoastra aveti cis!!!!!!!!!!daca aveti de ce nu-l postati ca sa vada toata gloata si sa le puneti calus la guragsg scrie:Ai uitat un lucru; nu aveti CIS. E treaba voastra.![]()
Da, am reusit. Cred ca voit faci confuzia intre disciplina si ramura sportiva. Disciplina crap este cuprinsa in statutul FRPS si aprobata ca atrare de instanta.andrei vladeanu scrie:ti-am mai explicat. cis (certificat de identitate sportiva) ar fi trebuit apcr-ului daca pescuitul la crap ar fi fost disciplina sportiva. acesta a fost si considerentul pentru care instanta de judecata ne-a atribuit dreptul de a organiza competitii.gsg scrie:Ai uitat un lucru; nu aveti CIS. E treaba voastra. Sa nu aveti surprize.
Si maine e o zi. Se decide daca AGVPSR mai exista. Daca instanta spune next?![]()
![]()
![]()
daca intre timp ai reusit d-ta sa faci pescuitul la crap discplina sportiva (iar noi n-am aflat) atunci o sa scoatem cis.
in cazul asta ne vedem in instanta. cat timp se desfasoara cn-ul avem timp sa ne judecam.gsg scrie: Disciplina crap este cuprinsa in statutul FRPS si aprobata ca atrare de instanta.