Moderatori: carpdiscount.ro, stress, coco carpdiscount
asa sa faci Zaky.......zaky scrie:am luat azi o rola de p-line 0,25 fluo,ce za zic firul la prima vedere pare super bun ceea ce ma dezamagit e lungimea unei role de 1000m care nu e nici decum 1000 m fir pe rolaci doar 670m,mai intelegeam daca lipseau 50m dar 350 mmi se pare inacceptabil acest lucru ,parca am cumparat din europa de la chinezi nu de la niste adevarati pescari de crap care sunteti .
Dupa ce ca ne jupoaie de bani patronii de balti au inceput acum si magazinele si producatori din domeniu pescuitului.daca stam cu miinile in sin si nu facem nimic o sa fim mereu tepuiti,sunt sigur ca nu sunt singuru caz ,probabil ca mai sunt si vor mai aparea sa faca public.nu ma face 66 ron care i-am dat pe 1000m fir si am primit 670m dar nu imi place sa fiu fraierit,miine dau cu subsemnatu la protectia consumatorului poate se face ceva si o sa intelegem ca nu e bine sa ne lasam fraieriti si sa nu facem nimic.
mult 330 de metri.....zaky scrie:cu siguranta a fost masurat corect
atunci ia si tu o rola de 1000 m si pune pe 4 mulinete cite 250 m sa vedem iti ajunge?Cristi_Ionita scrie:Pai ce sa faca cei de la magazin?Daca asa au primit si ei rola?![]()
Problema e la producator
Oricum firul e bun asta e sigur