Moderatori: carpdiscount.ro, stress, coco carpdiscount
masuratoarea sa facut cu counterul am pus destul de mult fir pe tamburi decind practic acest sport ca sa stiu cum se face asta bine.Vladut Mateianu scrie:apropo, cum ai facut masuratoarea ? ca daca te iei dupa capacitatea declarata a mulinetei s-ar putea sa ai o mare deceptie.....zaky scrie: atunci ia si tu o rola de 1000 m si pune pe 4 mulinete cite 250 m sa vedem iti ajunge?
Doru, de cati metri ai nevoie pe rola de 2000???doru_croc scrie:Este aproape o regula ca rolele mari sa aiba o toleranta care poate ajunge pana la + sau - 5%. (nespecificata intotdeauna de producator, dar admisa, conform standardelor)
Nu este vorba numai de P-line.
Am intalnit-o si la alti producatori (ex.: Shimano, Ultima, Nash, Fox)
Asa ca eu nu m-as hazarda in afirmatii gen "protectia consumatorului", pentru ca aici nu este vina echipei Carpdiscount (care au si propus o cale amiabila pentru solutionarea diferendului), ci numai vina producatorului, care sigur va fi sesizat referitor la problema aparuta.
Au fost alte probleme mai grave, unde era vorba de sume foarte mari care s-au rezolvat, asa ca @zaky ia un antiinflamator si treci pe la baieti si rezolvati problema civilizat.
PS Nu sunt avocatul din oficiu al Carpdiscount, dar discutiile astea ma deranjaza
PS2 Coco vreu si eu o rola de Floroclear ( 2000 m ) ( 0,40 mm ). Trec maine s-o iau.
chiar voi comanda niste fireVlad_Mihai scrie:Nu era nevoie de scuze publice, multumim oricum pentru intelegere, la urmatorul colet o sa aveti o surpriza. Multumim !