Pt Dl Coco - Am invatat de la parintii mei ceva foarte frumos si la rindul meu am predat asta copiilor mei CAPUL PLECAT DE SABIE NU ESTE TAIAT- doresti scuze poftim imi cer scuze .
Intrebarea este pt ce am cerut scuze?????
Te-am acuzat de ceva ??? Nu am inteles , am semnalat un lucru pe care l-au mai facut si altii tot la aceleasi fire PLINE .
Am expus numai si numai cea ce am facut si am constatat si am intrebat ce ar face altii in locul meu.
PT CE TI-AM CERUT SCUZE ???? Esti cumva producatorul PLINE??? La fel ca tine si eu vind aceste produse de as fi ofensat eu cind cineva mi-ar sesiza o astfel de chestie si ma repet nu as fi primul care a expus problema aceasta la PLINE.
Sa lamurim si alta problema- te doare pe tine sufletul ca vreau eu sa pun o rola de 1000 m pe un tambur ??? Te-a deranjat ca ti-am facut vinzare??? Ca in loc sa cumpar 2 role am cumparat 4 . S-au numai cei care pun doar jumatate din fir pe tambur sunt pescari??? Si de ce doare sufletul pe cineva care cistiga de pe urma vinzarilor de role .
Hai sa mergem mai departe , am sunat la Dl Coco si am sesizat problema intilnita , nu am acuzat , nu am injurat NU AM CERUT BANI INAPOI absolut nimic doar am povestit la tel dl Coco ce am gasit , dupa care dumnealui a spus asa- MERG ACUM CU ROLA DE FIR RAMASA LA CLAUMAR O MASOR SI VA SUN IMEDIAT SI VA SPUN CE AM GASIT SI CARE AR FI CAUZA DIFERENTEI. Am asteptat pina la miezul nopti si telefon de la dl Coco NU AM MAI PRIMIT .
Deci pentru ce mi-am cerut scuze ?????
Acum vine partea mai amuzanta , findca dl Coco a facut referire la masinile de masurat firul care ar fi nu stiu cum si nu stiu ce-- FIRUL PLINE DE 0,20 IN ROLE DE 1000 M A FOST MASURAT DE MINE CU O MASINA IDENTICA CU ACEEA CU CARE A MASURAT DL COCO ,SE POATE CA MASINA MEA SA FIE DECALIBRATA NU CONTEST ASTA DAR ESTE NOUA NOUTA LUATA CU FACTURA DE 3 ZILE si inca un amanunt foarte important am fost 4 persoane care am asistat la masurarea firului
Cred ca cel mai corect erea ca dl Coco sa ma sune exact asa cum a spus ca va face si sa povestim cea ce s-a intimplat si s-a constatat la masurarea firului exact cum am facut si eu cind am gasit diferenta de fir .
De ce oare mi-am cerut eu scuze???
Si inca ceva AM POMENIT EU AICI IN SCRIS SAU TELEFONIC SA MI SE INAPOIEZE BANII ???? Dl Coco se vede ca virsta si avintul luat iti da aripi dar te rog mult nu imi blama cei 53 de ani pe care ii am eu .
NU TE-AM ACUZAT DE ABSOLUT NIMIC si MA INTREB DIN NOU pentru ce ti-am cerut scuze?????
SI INCA O INTREBARE DE 1000 DE PUNCTE DE CE OARE AS SPUNE EU CA AM GASIT FIR MAI PUTIN PE ROLE DECIT SCRIE PE ELE in conjunctura cind e prima oara cind cumpar asemenea fir ????? In conjunctura cind am intrebat daca cineva poate trage la raspundere acel producator de fir NIMIC MAI MULT.