Moderator: Carping Club
faina argumentare.....Carping Club scrie:Cipi, toata lumea se raporteaza la Anglia, produse, pescari, tehnici etc fara a lua in considerare faptul ca tot ce se produce si se gandeste acolo este facut 90 % pentru baltile de acolo -diferite de ale noastre- si pentru un pescuit la crap pe care, cel putin la noi, il practica foarte putini pescari ( eu stiu doar vreo 10 ), acela dupa capturi.
Pescarul roman de crap vrea sa prinda sute de kilograme de peste si sa aiba prezentari la 10 minute. Pentru asta avem boiliesurile solubilele sau alternativa momelilor rapide provenite din Anglia si folosite in Romania, porumbul flotant.
Carping Club a incercat intotdeauna sa se raporteze la realitatea de aici, la baltile de la noi, la stilul de pescuit etc lansand produse testate mult timp in concursuri. Anul acesta ne-am propus sa lucram partea de prezentare a momelilor, mecanica mixului si sa aducem pe piata o momeala rapida, daca vreti chiar o alternativa la flotantele din plastic. Asa am ajuns la pop-ul solubil si nutritiv cat si la alte produse la fel de interesante pe care le vom prezenta zilele acestea.
Referitor la comentatiul tau, fiecare producator de nada are "teoriile" lui in urma testelor proprii. Nu stiu de ce trebuie sa ne raportam la un alt producator de nada?..chiar daca numele lui e F Warwick
VHodorog