o sa fie la anu'petre iulian scrie:un concurs gen CTENOMANIA era bun pe Hobaia.
tare de tot!
Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
o sa fie la anu'petre iulian scrie:un concurs gen CTENOMANIA era bun pe Hobaia.
57 reprezinta 63% din 90dan _city_center scrie:90-57=33...........la revedere![]()
![]()
Stomfo? Stonfo? Conectorul!Andrei I scrie:2. Este interzisa nada sau momeala vie si porumbul in stare uscata se poate folosi porumbul uscat numai pe firul de par.
Intrebari pt organizatori:
a. Spartura de porumb se poate folosi si in stare uscata banuiesc ....
b. Porumbul fiert si ulterior deshidratat ...deci tot uscat ..dar fiert e acceptat?
c. "Stomfo" este permis? ca varianta a firului de par.
d. cate echipe trebuie sa fie minim pentru a se tine concursul si care vor fi premiile pentru acel numar minim de concurenti?
dan cotelici scrie:Stomfo? Stonfo? Conectorul!Andrei I scrie:2. Este interzisa nada sau momeala vie si porumbul in stare uscata se poate folosi porumbul uscat numai pe firul de par.
b. Porumbul fiert si ulterior deshidratat ...deci tot uscat ..dar fiert e acceptat?
d. cate echipe trebuie sa fie minim pentru a se tine concursul si care vor fi premiile pentru acel numar minim de concurenti?
Te rog sa nu-mi mai modifici postarile!
Scuze , eu credeam ca-i postarea mea si o pot modifica atata timp cat imi permite sistemul!Andrei I scrie:dan cotelici scrie:Stomfo? Stonfo? Conectorul!Andrei I scrie:2. Este interzisa nada sau momeala vie si porumbul in stare uscata se poate folosi porumbul uscat numai pe firul de par.
Te rog sa nu-mi mai modifici postarile!
Ma scuzi ..din neatentie am apasat pe "modifica" in loc de "citeaza" si nu am observat! am butonele unul langa altul.
Da ala.. la conectorul ala din silicon ma refer care se ataseaza pe ac in locul firului de par. La ten imi pare mai util decat "firul de par" clasic. habar nu am cum ii zice cu "n" sau cu "m" dar stie toata lumea la ce ma refer.
P.S. Ma adresam organizatorilor... nu te vad printre ei. Nici eu nu ti-am cerut sa-mi corectezi postarea.
Asta e .. http://www.profishing.ro/Monturi-si-acc ... -1871.htmldan cotelici scrie: Vreau sa vad si eu cum arata stonfo asta care se asaza pe ac in locul firului de par.Eu stiam ca-i un conector care se pune pe fir si de care se atasaza o pluta.