Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
este pe baza de invitatie Domnu'Marian Constantin scrie:X-treme Baits -Marian Constantin + parteneri
Da domnule stress , am primit invitatia ... alte probleme mai avetistress scrie:este pe baza de invitatie Domnu'Marian Constantin scrie:X-treme Baits -Marian Constantin + parteneri
Rautaciosule, nu este nevoie. Am si eu invitatia meaMarian Constantin scrie:Da domnule stress , am primit invitatia ... alte probleme mai avetistress scrie:este pe baza de invitatie Domnu'Marian Constantin scrie:X-treme Baits -Marian Constantin + parteneri
L.E - Daca te intereseaza ți-o vand tie ...
In cazul tau, vezi ca e valabila si pe RATB liniile preorasenesti.stress scrie: Rautaciosule, nu este nevoie. Am si eu invitatia measic sic sic
si topicul asta vrei sa-l strici? hua, la autogara cu tinerazvan u. scrie:In cazul tau, vezi ca e valabila si pe RATB liniile preorasenesti.stress scrie: Rautaciosule, nu este nevoie. Am si eu invitatia measic sic sic
Doar dus!
Eu doar am postat anuntul concursului.bax scrie:Cand am scris asta vb cu george si iohann nu cu toata lumea