
- Gif The Big Is Better ed 3-1.gif (627.62 KiB) Vizualizat de 5498 ori
Organizator: CS Senzor Team, cu sprijinul lui Victoras Petcu
Locatie: Moara Vlasiei 2
Perioada: 4-7 august 2015 (marti-vineri)
Echipe: 27 locuri
Taxa 700 lei / echipa 3 pescari cu drepturi depline.
Concursul CU TAXA ceea mai mica si mult asteptat de catre orice pescar din Romania se continua cu editia a III. Intr-un mini concediu relaxant, pescarii au posibilitatea de a-si demonstra talentul si tehnica pescuitului, timp de 72 ore pe celebrul Carpodrom MV2.
ORGANIZARE:
Vor fi 3 sectoare:
Sectorul A –
Sector WLC
Sectorul B –
Sector Carping
Sectorul C –
Sector Senzor
Cei trei mari producatori de nada, dupa a caror denumire au fost botezate sectoarele, vor premia la inceputul concursului fiecare echipa participanta cu cate un pachet de nada si momeli in valoare de 200 lei.
CLASAMENT:
Se va intocmi cate un singur clasament pe fiecare sector, criteriul de departajare fiind calitatea pestilor prinsi. Echipele se vor clasa in functie de greutatea totala a celor mai mari (10 pesti pe sectorul A, cei mai mari 7 pesti pe sectorul B, si cei mai mari 5 pesti pe sectorul C) capturati pe durata competitiei. Echipele care nu au capturat cantitatea de peste solicitata de pe fiecare sector nu vor face parte din clasamentul final.
TRAGEREA LA SORTI SE VA DESFASURA ASTFEL:
PRIMA TRAGERE: se trage mai intai nr. de ordine la tragerea la sorti a standurilor, acest lucru facindu-se in ordinea achitarii avansului.
A DOUA TRAGERE: se vor trage standurile care sunt: de la A1 la A9, B1 la B9 si C1 la C9.
PROGRAM COMPETITIE:
1. Adunarea pe balta marti 4 august 2015 la ora 9.00. La 9.30 incepe tragerea la sorti.
2. Concursul va incepe la ora 12.00 si se va termina vineri, 7 august 2015 la ora 12.00.
3. Festivitatea de premiere vineri, 7 august 2015 la ora 13.30.
PREMII:
Sector A
Loc 1 – CUPA SI DIPLOMA (pentru fiecare membru din echipa)
Loc 2 – CUPA SI DIPLOMA (pentru fiecare membru din echipa)
Loc 3 – CUPA SI DIPLOMA (pentru fiecare membru din echipa)
Sector B
Loc 1 – CUPA SI DIPLOMA (pentru fiecare membru din echipa)
Loc 2 – CUPA SI DIPLOMA (pentru fiecare membru din echipa)
Loc 3 – CUPA SI DIPLOMA (pentru fiecare membru din echipa)
Sector C
Loc 1 – CUPA SI DIPLOMA (pentru fiecare membru din echipa)
Loc 2 – CUPA SI DIPLOMA (pentru fiecare membru din echipa)
Loc 3 – CUPA SI DIPLOMA (pentru fiecare membru din echipa)
CEL MAI MARE PESTE DIN CONCURS: TROFEU SI DIPLOMA (pentru fiecare membru din echipa)
REGULAMENT:
1. 4 lansete / echipa, un singur carlig la fiecare .(ELIMINARE)
2. Este interzisa nada vie.(ELIMINARE)
3. Concurentii sunt obligati sa nu prezinte la cantar pesti morti. (ELIMINARE)
4. Se pescuieste cu plumb, arc naditor sau feeder.
5. Concurentii trebuie sa manevreze cu grija crapii pe mal.(AVERTISMENT)
6. Numarul minim de saci pe care trebuie sa-l aiba o echipa este de 10. Sacii de pastrare trebuie sa fie model mare. Pestii se vor pastra cate unul in fiecare sac.
7. Sunt obligatorii monturile care sa permita eliberarea plumbului in caz de ruptura.
8. Concurentii sunt obligati sa anunte potentialii vizitatori ca nu au voie cu masina pe lac. Se pot primi vizite la stand in intervalul orar 8.00 - 20.00 si doar pe jos.(AVERTISMENT)
9. Concurentii au voie sa circule cu masina DOAR pe timpul zilei si asta doar cu viteza redusa si fara sa deranjeze concurentii.(AVERTISMENT)
10. Concurentii sunt obligati sa trateze competitia cu sportivitate, fara urlete, scandal, muzica sau alte manifestari huliganice.(AVERTISMENT)
11. Este interzisa folosirea oricarui tip de de sonar sau barca de nadit. (ELIMINARE)
12. Iluminatul de orice fel este permis, fara insa a deranja vecinii de pescuit.
13. Concurentii sunt obligati sa lase standul in perfecta stare de curatenie la finalul competitiei, fara chistoace de tigari , coji de seminte sau gunoaie imprastiate.
14. Toate activitatile legate de pescuit (nadit, lansat, drill) se desfasoara in zona standului, fara a deranja vecinii de pescuit.(AVERTISMENT)
15. Pe durata concursului echipele pot face o singura schimbare. Schimbarea trebuie anuntata arbitrilor de sector si consemnata in foaia de concurs.
16. Nadirea grea este permisa intre orele 9.00 - 18.00.(AVERTISMENT la prima abatere, la a doua ELIMINARE)
17. Echipele sunt obligate sa cantareasca toti crapii prinsi, nu este voie sa retii pestele in sac decat pana la primul cantar oficial.(AVERTISMENT)
18. Sunt obligatorii momelile atasate pe firul de par.
19. Pestele este punctabil doar atunci cand acesta este agatat in acul monturi lansetei cu care pescarul pescuieste. Asa numitele “tramvaie” sunt declaratii pesti nepunctabili.
20. La cumulul de 2 avertismente de orice fel, echipa in cauza va fi descalificata. Decizia o va lua organizatorul concursului.
21. Echipele vor pescui doar in interiorul standurilor delimitate de benzile de demarcare. (AVERTISMENT)
ARBITRAJ:
1. Se fac 3 cantariri pe zi, dimineata incepand cu ora 7.00, la pranz incepand cu ora 12.00 si seara incepand cu ora 18.00. Exceptie face cazul cand un concurent a prins o captura mai mare de 15 kg. Atunci se pot face si cantariri intre cantarele oficiale. Noaptea nu se fac cantariri de nici un fel. Pestii care sunt cantariti la un extra-cantar si nu au peste 15 kg vor fi bagati in sacul de pastrare pana la primul cantar oficial.
2. La aceste cantariri un vecin de stand este OBLIGAT sa participe.
3. In caz de forta majora se pot face cantariri in orice moment.
4. Chiar si in timpul cantarelor oficiale, concurentii au dreptul sa acorde prioritate activitatiilor de pescuit in defavoarea cantaririi crapilor.
5. Arbitrii sunt obligati sa aplice regulamentul, sa se AUTOSESIZEZE cand este cazul si sa noteze avertismentele in foaia de arbitraj. In cazul in care apar neintelegeri intre doi concurenti vecini (referitoare la zona de pescuit) cel care ia decizia finala este arbitrul sef, care va hotari locul amplasarii markerului .
6. Contestatiile pot fi aduse la cunostiinta arbitrului principal DOAR in scris si in cel mult 1 ora de la consumarea faptei, asta in cazul in care arbitrul nu se autosesizeaza. Orice contestatie ulterioara nu va mai fi luata in seama. La o contestatie scrisa se depune o garantie de 100 RON. In cazul in care contestatia se dovedeste indreptatita, echipa primeste garantia inapoi.
7. Concurentii sunt obligati sa scoata crapii din apa si sa-i puna in salteaua de cantarire. Dupa cantarire arbitrul va elibera crapul in apa.
8. Rezultatul oficial prezentat la festivitatea de premiere va putea fi contestat doar timp de 2 ore, orice contestatie ulterioara nefiind luata ulterior in seama.
ATENTIONARE
1. Inainte de inceperea concursului, arbitrii vor verifica prezenta saltelei de receptie model mare (pe pontoane este obligatoriu saltele cu schelet metalic care sa nu permita ranirea crapilor), a minciocului ecologic, a celor 10 saci mari obligatorii, a sprayului dezifectant precum si a monturilor care sa permita eliberarea rapida a crapului in caz de ruptura. Echipele care nu corespund vor incepe concursul mai tarziu, cand vor remedia situatia.
2. Se puncteaza crapul romanesc , crapul oglinda si ctenul indiferent de greutate.
3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a elimina direct din concurs orice echipa care provoaca scandal sau aduce injurii sau jigniri echipei de arbitrii.
Taxa trebuie achitata pana pe data de
15 iulie 2015, iar pentru rezervarea locului trebuie achitat un avans minim de 350 lei in limita locurilor disponibile. Concursul se va desfasura cu un minim de 24 echipe. Avansul se poate achita la show-roomul Senzor Planet (strada Cezarescu Economu nr. 43), magazinul partener Claumar Pescar (bulevardul Ghencea nr.30 – Bucuresti) sau in in contul
RO07 BTRL 0440 1201 D647 94XX, Banca Transilvania, titular Visan Adrian Nicolae.
Persoana de contact:
Visan Adrian – 0727.314.469