Bine explicat Mihai.Mihai Valca scrie:Florin G scrie:Salut,
In primul rand vreau sa il asigur pe nea Matei ca nu are nicio contra in persoana mea Poz. 1 Florin Georgescu dar vreau sa spun ca varianta propusa mareste decalajul dintre A si B.
Am urmarit desfasurarea concursurilor din 2017 - Cenusaru si am si participat la unul 8-9.04.2017 ( cantitate + calitate ).
Toate au avut un numitor comun : pe A se prind pesti mai mari si mai multi, mult mai mari si mult mai multi.
Ex.: la concursul la care am participat standul 1 a avut 249 kg in conditiile in care TOT B-ul nu stiu daca a strans 100 kg. Nu cred ca explicatia este ca pe B erau numai prosti si pe A numai destepti. Cine a fost pe balta stie ca in zona A este de 100 -120 m si are adancime si pe B de pe la 13 pana pe la 21 dai cu undita pe mijloc si este apa mica. Eu am fost pe 21 unde este maxim de ingusta 50 m.
Concluzie : ramane calitate si 5 pesti pe A cu 3 pe B ( eu chiar zic 6 cu 3 )
varianta calitate + cantitate ingroapa definitiv sectorul B
Sa nu fie cu suparare, dar din ceea ce descri mai sus reiese ca nu intelegi cum functioneaza un clasament valoric (puncte), bazat pe cantitate-calitate. Te rog verifica topicul ultimului concurs Cupa Cenusaru' Editia a IV-a, unde am fost locul 2 la general pana in ultima jumatate de ora de concurs, cand echipa aflata pe standul B2, a luat un peste de 9 kg+ si a rasturnat tot clasamentul, respectiv avand un numar mai mic de puncte (3) ne-au devansat de pe locul 2 pe 3. Ca idee noi am prins o cantitate 156 kg, din care calitate 54 kg, iar ei au avut 60 kg cantitate, din care 30 kg calitate.
Ma rog, ideea clasamentului valoric este aceea ca, la final castiga echipa cu cel mai mic numar de puncte nu neaparat cu cea mai mare cantitate, sau calitate la general. Conteaza doar sa aiba cea mai mare cantitate, sau calitate in sectorul in care participa in felul acesta acumuland cele mai putine puncte.
Fire intinse tuturor participantilor, si cat mai multe cantare extra va doresc , aceasta balta chiar ofera surprize de neasteptat.