Oricum, Vladut, tu atunci ai spus ca e o idee buna si ca merita incercata la urmatoarele concursuri.Eu am vrut doar sa-ti reamintesc si in nici un caz sa fac eu vreo regula.Scuze.
Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Vlade fa-o tata de la 5 kg in sus - ca balta are potential ! sa vedem cum stam si la peste mare , ca la ciortaneala stim cu totii ................... daca nea Cristi a putut pe Peris sa tina cu mare succes un concurs cu + 5 kg - inseamna ca si Tincabestiul poate , sau cu atit mai mult ! Scapam de bile cioplite , porumb de cauciuc , pasta pe bolies , turbo jeturi , solubile , si alte necazuri si dam si noi la crap , as cum ne arata drumul drept in viata Vladeanu prin articolele pe care le scrie in ALP !!!Cezar Bibu scrie:de la 3 kg????Pe Tincabesti? La inceputul de octombrie?
Am asistat chiar dupa Open la o "greblare". Capturi: vreo 20 si ceva de plumbi si km de fire.Vladut Mateianu scrie:Se va ocupa Radu in cursul zilei de luni. Este o problema serioasa de care ne vom ocupa in calitate de gazde ale acestui eveniment.