CALIFICARI 2006

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de EX-UL »

Am si sters o postare aiurea , iar pe Cristi N - il rugam sa semneze cu numele intreg .
A pus si o intrebare interesanta . La eliminatoriu se vor califica primii 18 la general sau cite 6 echipe / vechile sectoare A , B si C ? Mie mi se pare normal sa mearga primii 18 la general , oferta este generoasa si greu de crezut ca o echipa buna , cu ginduri de lot , sa nu iasa in primii 18 oriunde ar pescuii pe balta . Si daca nu iese , poate nu a fost pregatita anul asta !

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

@ am raspuns si eu, deja, mai sus...
The One Team

Dani Hentiu

Mesaj de Dani Hentiu »

Cheltuielile ocazionate de deplasarea in Portugalia vor fi suportate INTEGRAL de AGVPS si APCR.
daca este asa nu mai bine ar fi ca primele in bani pt echipele care se califica sa nu mai fie asa mari si macar o parte din participanti sa isi recupereze banii
spun asta pt ca cei care vor participa isi doresc sa se califice, nu sa plece acasa cu bani si atunci macar primele 18 echipe isi pot recupera banii

iulian staicu

Mesaj de iulian staicu »

propunere :
la ultimele 3 etape , se poate merge cu 1 rezerva ?iar in cazul in care se califica unul din cei trei renunta .

iulian staicu

adigogo

Mesaj de adigogo »

Daca in prima mansa, cea eliminatorie, se intampla ca echipe foarte bune sa pice pe locuri pierzatoare - si s-au vazut cazuri - nu inseamna ca se va diminua valoarea finala a lotului din start?
O asemenea pierdere ar fi suplinita poate doar de un capitan cu foarte mare experienta, care sa dea indicatii foarte precise, o autoritate care sa fie ascultata fara idei si comentarii de toti membrii lotului national, heterogen de data asta.
Altfel...

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

-taxa de participare 500 euro platibili O DATA sau 4 etape x 500 euro ?
-4 etape - personal mi se pare prea mult. e CLAR ocupata toata vara. din pacate (sau di fericire :lol: :lol: ) unii dintre noi trebuie sa mai si munceasca si mai au si familie care necesita atentie, concediu, etc... o echipa buna din oradea sa faca 4 deplasari la bucuresti... si una e sa faci 4 iesiri la pescuit de placere si alta e 4 etape de concurs cu stresul aferent...

NU DATI CU PARUL, asta e parerea mea...
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

adigogo

Mesaj de adigogo »

Salut Vali!
Este clar ca 4 etape inseamna foarte mult, dar numai cei care isi pot aloca foarte mult timp pescuitului, au si experienta necesara pentru un asemenea concurs, care, iar e clar, isi pierde mult din caracterul "open", ducandu-se spre profesionism. Poate e mai bine asa, in definitiv vorbim de mondiale! si oricum raman suficiente concursuri de castigat in rest, mai ales daca profesionistii sunt ocupati cu calificarile :lol:

mirceaef

Mesaj de mirceaef »

Vali,

Aia cinci sute se platesc o singura data, e prima intrebare pe care i-am pus-o si eu lui Andrei.
Si eu ma gandeam ca patru manse te cam tin ocupat toata vara dar, pe de alta parte, cei care intra in lotul de 18 isi platesc patru concursuri intr-unul singur, nu e rau, iesi mai ieftin decat sa platesti patru taxe diferite, sau cel putin asa am gandit eu, oi fi mai stramt la pozanare :lol: si evident, o gandesc mai mult din perspectiva contribuabilului la fondul de premiere, vorba lui Daniel :D :D

O completare la intrebarea lui Iulian as avea si eu: e voie cu rezerva si runner?
Epure-Fusu Mircea
Carping Club

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

[quote="adigogo"]...numai cei care isi pot aloca foarte mult timp pescuitului, au si experienta necesara pentru un asemenea concurs...[/quote]

salut,

uite, am niste prieteni care au un biz relaxant, au si bani, au si timp liber si nu sunt casatoriti. merg si la pescuit dar asta nu-i face profesionisti...

@mircea, ai dreptate din punctul asta de vedere. dar 4 etape (uite , ma si vad printre cei 18 hehehe) vara, cu stresul aferent, nu merci...
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

adigogo

Mesaj de adigogo »

Revin la una dintre problemele care mie mi se par importante:
CAPITANUL TEHNIC AL ECHIPEI!
Avand in vedere ca aceste calificari se vor desfasura "la individual" se poate intampla ca lotul castigator sa nu fie omogen! Atunci, trebuie sa fiti de acord, piesa de rezistenta in tot acest puzzle ramane capitanul echipei care trebuie sa fie de toti acceptat si de toti ascultat.
Poate ar trebui facut un referendum pe forum in urma caruia acest capitan sa fie ales de catre toti cei care au de gand sa participe la calificari si care pot fi posibili membrii ai lotului! In felul asta se elimina poate si discutiile... atat de dragi noua :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”