CAlificari 2009

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Andrei I
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Andrei I »

Regulile dupa care se desemneaza reprezentantii oricarei nationale in orice sport, in orice competitie ..... SUNT REGULILE COMPETITIEI!

Se pescuieste in echipa de 38,5 pescari ...pai tot asa trebuie sa se desfasoare si calificarile!!

E pur si simplu aberant sa gandesti altceva :shock:

Cum ar fi sa se joace vreo 70 de manse de miuta cu echipe 6 jucatori si cele mai bune 2 echipe sa reprezinte ROMANIA la un campionat mondial de fotbal??!!!?

Nici macar nu conteaza daca e mai bine sau mai rau sa faceti echipe de 2 pescari sau de 15 ....... trebuie doar respectata formula de joc a cm de pescuit. PUNCT.

Andrei I.
Milionar excentric

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:nu interveneam daca nu aparea cea mai mare aberatie din pescuitul competional la crap in regim de campionat mondial.

"Castigatorii acestor calificari, sigur vor fi cei mai in forma pescari ai momentului care se descurca pe orice balta si a caror nada si strategie nu trbuie sa le-o faca nimeni."

asta imi aminteste cu nostalgie de intalnirile cu g6.
atentie, eu nu vreau sa combat ideea calificarilor individuale. poate sunt indicate. eu combat aberatia de mai sus. si alte cateva, de acelasi (aceeasi) autor(i).
in primul rand va invit sa intrebati si sa asculati parerile unor pescari care au stat cel putin intr-un stand de mondiale. pentru ca vad ca de acestia nu pomeneste nimeni.
in schimb sunt asteptate cu interes parerile presedintilor de cap-uri, ale bibliotecarilor, runnerilor si paznicilor de noapte.
in standul de cm nimeni nu e "pescarul momentului"! asta e clar.
fara informatii rapide, veridice si cu putere credibila nu faci nimic.

mai departe. degeaba ai castigat 4 (sau 40) de manse la individual pt ca la mondiale te intreci cu alte echipe nationale. formate din 6 + 2. trebuie sa stii sa pescuiesti in acest regim.

inchei cu un exemplu elocvent, poate decisiv. spusele mele le poate certifica zvonko. in serbia, la cm, in sectorul b au picat castigatorii calificarilor nationale (3 manse pe lacul de concurs, adica pe acelasi lac, nu cu profil similar). dupa 30 de ore de concurs, pestele s-a mutat la jumatatea lacului si trebuia pescuit departe. in calificari se pescuise in 30 de metri!
s-a incercat sa se intervina cu schimbare, insa cei doi (doar erau campioni nationali, nu-i asa?) au refuzat sa iasa.
capitanul a incercat sa se descurce. le-a spus de kant si kusturica. a imbracat repede un costum hugo boss. le-a recitat din apollinaire si shakespeare
nu e aberatie, sufletel, este parerea mea despre calificari, si nu parerea mea despre cine ar trebui sa se duca la cm pe care cread ca o sti si pe care am expus-o in atatea randuri (selectioner care raspunde de rezultat si selectionata), dar in rautatea ta, ai uitat acest mic amanunt si te-ai grabit sa ma faci repede aberant.

sasrcasmul si mistoul pe care-l afisezi, sa sti ca nu ma impresioneaza deloc, mai ales ca am incetat demult sa te mai consider cel mai tare pescar de crap, care mananca, cm-uri pe paine si este de neinlocuit.

exemplul nu e deloc elocvent, fiindca in general se spune ca sunt exceptii care-ntaresc regula (poate, daca-si vedea de treaba capitanul sarb, cautau coechipierii pestele si dadeau de el)

nostalgiile tale despre intalnirile cu g6 ar trebui sa-ti aminteasca mai intai de acuzatiile pe care ti le aducea badica si la care, in majoritate nu prea aveai raspuns.

si ca sa inchei, parca nu te mai interesa subiectul ...cred c-ar fi mai bine sa-ti vezi de traba si sa lasi caterinca pentru situatii mai adecvate.
Ultima oară modificat Lun Noi 17, 2008 23:43 de către cornelserbu, modificat 1 dată în total.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Andrei I scrie:Regulile dupa care se desemneaza reprezentantii oricarei nationale in orice sport, in orice competitie ..... SUNT REGULILE COMPETITIEI!

Se pescuieste in echipa de 38,5 pescari ...pai tot asa trebuie sa se desfasoare si calificarile!!

Cum ar fi sa se joace vreo 70 de manse de miuta cu echipe 6 jucatori si cele mai bune 2 echipe sa reprezinte ROMANIA la un campionat mondial de fotbal??!!!?

Nici macar nu conteaza daca e mai bine sau mai rau sa faceti echipe de 2 pescari sau de 15 ....... trebuie doar respectata formula de joc a cm de pescuit. PUNCT.

Andrei I.
mai, PUNCT, cu ce ocazie decretezi tu care sunt si care nu sunt aberatii, sau ai crezut ca nu e vladeanu destul de lins ... pana una alta, aici doar ne dam cu parerea si ne etalam argumentele, aprecierile la parerile altora, nu cred ca esti tocmai tu in masura sa le faci.

si nu uita, in stand intra doar 2 oameni, nu toata echipa
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

cornelserbu scrie:
Andrei I scrie:Regulile dupa care se desemneaza reprezentantii oricarei nationale in orice sport, in orice competitie ..... SUNT REGULILE COMPETITIEI!

Andrei I.
mai, PUNCT, cu ce ocazie decretezi tu care sunt si care nu sunt aberatii, sau ai crezut ca nu e vladeanu destul de lins ... pana una alta, aici doar ne dam cu parerea si ne etalam argumentele, aprecierile la parerile altora, nu cred ca esti tocmai tu in masura sa le faci.

si nu uita, in stand intra doar 2 oameni, nu toata echipa
ok ok ... :lol: succes pe mai departe ..ma duc sa plang in cada.

Conteaza mai putin CINE e cel care va spune...sunteti, sau aveti pretentia ca sunteti niste indivizi cerebrali...mai cititi si voi mesajul fara a considera ca TOTI in tara asta simt nevoia de a linge pe cineva. Si ma rog cam la ce avantaje credeti ca ma astept sa obtin, presupunand prin absurd ca afirmatia domniei voastre e adevarata? ceva bile gratis? o reteta din aia "care prinde singura"? sau poate va e frica ca voi fi eu selectionat la nationala? :lol: Daca aveam si eu ceva par carunt as spune ca ura va face RIDICOLI... noroc ca sunt mai necopt si bunul simt nu ma lasa sa fac astfel de afirmatii :lol: :lol:

P.S1. "si nu uita, in stand intra doar 2 oameni, nu toata echipa" Este un argument solid daca se tinteste obtinerea celui mai bun rezultat la individual (adica locul 1 pe unul din sectoare) si doar atat.... dar e un joc de echipa de 2+2+2 si socoteala asta mie nu-mi da niciodata =2 !

P.S2. Punct ..si virgula ? :lol:

Andrei I.
Ultima oară modificat Mar Noi 18, 2008 0:02 de către Andrei I, modificat de 2 ori în total.
Milionar excentric

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Andrei I.
... si VIRGULA

TOATE LOTURILE NATIONALE DIN TOATE RAMURILE SPORTIVE AU COMPONENTI DE LA MAI MULTE CLUBURI SI NICIODATA UN CLUB NU O SA REPREZINTE NATIONALA !!!

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Dan Mitranescu scrie:

Andrei I.
... si VIRGULA

TOATE LOTURILE NATIONALE DIN TOATE RAMURILE SPORTIVE AU COMPONENTI DE LA MAI MULTE CLUBURI SI NICIODATA UN CLUB NU O SA REPREZINTE NATIONALA !!!
Corect Dan...dar celelalte ramuri sportive au o federatie..iar cluburile se califica la competitile internationale intercluburi in urma jocurilor cu acelasi nr de sportivi in echipa!
Milionar excentric

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Andrei I scrie:

Conteaza mai putin CINE e cel care va spune...sunteti, sau aveti pretentia ca sunteti niste indivizi cerebrali...mai cititi si voi mesajul fara a considera ca TOTI in tara asta simt nevoia de a linge pe cineva. Si ma rog cam la ce avantaje credeti ca ma astept sa obtin, presupunand prin absurd ca afirmatia domniei voastre e adevarata? ceva bile gratis? o reteta din aia "care prinde singura"? sau poate va e frica ca voi fi eu selectionat la nationala? :lol: Daca aveam si eu ceva par carunt as spune ca ura va face RIDICOLI... noroc ca sunt mai necopt si bunul simt nu ma lasa sa fac astfel de afirmatii :lol: :lol:

P.S. Punct ..si virgula ? :lol:

Andrei I.
mai, baiatule, eu nu te-am facut pe tine nici aberant, nici necerebral si nici ridicol...tu chiar nu intelegi ca aici e vorba doar de niste pareri ale altora pe care in loc sa le respectati, tu si cu vladeanu le luati la misto. Cred ca ai bagat cam multe jigniri pe cm patrat...nu te gandesti deloc ca ar fi cazul sa te mai abtii ???
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Asa este Andrei ,

Daca se tinea cupa UEFA la crap mergeam cu un lot din partea unui club.

Acum insa vorbim de un lot national care trebuie format cu cei mai buni jucatori (echipe de doi) pusi la dispozitie de catre cluburi.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

nu cred ca merge comparatia cu fotbalul, ganditi-va mai bine la lotul de gimnastica, sau de caiac ...la un aparat, sau in barca intra doar un om (in al doilea intra si 2), dar lotul este mult mai mare ...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

cornelserbu scrie:
Andrei I scrie:

P.S. Punct ..si virgula ? :lol:

Andrei I.
mai, baiatule, eu nu te-am facut pe tine nici aberant, nici necerebral si nici ridicol...tu chiar nu intelegi ca aici e vorba doar de niste pareri ale altora pe care in loc sa le respectati, tu si cu vladeanu le luati la misto. Cred ca ai bagat cam multe jigniri pe cm patrat...nu te gandesti deloc ca ar fi cazul sa te mai abtii ???
Nu ati inteles nimic. Si sunt convins ca puteti intelege daca vreti!

Eu pot sa fiu mandru de Cornel Serbu+ Gigi Becali + a+ b + ...w daca se vor intoarce campioni mondiali. Si nu imi pasa din ce club fac parte sau ce opinii au. DVS puteti? Si eu mi-am exprimat tot o opinie ... si nu iau la misto pe nimeni daca nu sunt luat peste picior (mai cititi odata postarea dvs pe care o consider jignitoare la adresa mea ... nu ma faceti ridicol... dar spuneti ca "mangai" pe cineva.. de parca ar avea nevoie Vladeanu de mangaieri din partea mea? NU E RIDICOLA AFIRMATIA DVS?)

Eu imi doresc sincer sa excelam si noi intr-un sport pe care chiar il indragesc, si in care culmea CHIAR AVEM SANSE. Si din acest motiv imi permit sa nu fiu deacord cu opinia dumneavoastra. e ok acum?

Si de ce trebuie sa fim mai cu mot decat altii? De ce sa inventam noi modele de calificari ...hai sa analizam cum se fac calificarile celor mai importante 5 echipe nationale in ultimii 5 ani si sa facem ca ei.
Ultima oară modificat Mar Noi 18, 2008 0:19 de către Andrei I, modificat 1 dată în total.
Milionar excentric

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”