CALIFICARI C.M. BELGIA 2005 - Desfasurare si rezultate

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: Ivan Petre Paul, odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
EX-UL
pescar de competitie
Mesaje: 2570
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 19:47
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesaj de EX-UL »

Cel mai mare crap - vreo 16,800 kg - prins de Cipica . Din cite stiu eu a mai fost unul de 10 kg prins de Cezar si cam atit din 2 cifre .

Bogdan D.

Mesaj de Bogdan D. »

Au mai fost inca vreo 2 pesti din 2 cifre: 10 kg Andrei si 11 kg Vladut.

Avatar utilizator
CORNEL IACOB
Mesaje: 182
Membru din: Lun Ian 10, 2005 18:16

Mesaj de CORNEL IACOB »

Ptr. administrator:

Mai bine ai avea grija de gaurile negre din echipa voastra decat sa-ti dai cu parerea de altii...Te-am lasat sa-ti faci de cap si sa scrii numai tampenii vis-a vis de alte echipe si alti pescari pe site-ul tau, dar ,dupa aceste calificari in care ai iesit pe ultimul loc pe sector si pe penultimul loc la general,sa ai tupeul sa vorbesti de evolutia altor echipe mi-a provocat o senzatie de greata si a trebuit sa-ti raspund.
Cum iti permiti sa iti dai cu parerea de pescarii din alte echipe cand tu organizai concursuri de aruncat la distanta in timpul concursului de calificare pentru campionatul mondial?(Apropos,ar trebui sa postezi pe site si clasamentul acestui concurs neoficial in care ,probabil ,te-ai clasat mai bine decat pe sector).
Habar nu ai tu de ce s-a intamplat pe sectorul C si mai ales in standul nostru...
Si daca te mananca tastatura, scrie mai bine despre ''darmatii'' din echipa voastra ,nu te mai baga in seama cu pareri de mare cunoscator in ale pescuitului.
Probabil ca frustrarea pe care o ai din cauza ca nici in acest an nu o sa ai parte de glorie in ale pescuitului, te-a facut sa fii asa de ofticat dupa acest concurs...
Puteai macar sa-ti calci pe inima si sa ne feliciti la finalul concursului...
Oricum nu conteaza...
Probabil pentru ultima oara pe acest site,

Cornel Iacob-una din ''gaurile negre'' ale LOTULUI NATIONAL DE PESCUIT LA CRAP"

P.S. Cand cei de la Senzor si-au facut echipa pentru mondialul din acest an, de ce crezi tu ca nu te-au inclus si pe tine in lotul lor?

Avatar utilizator
dan cotelici
Mesaje: 1028
Membru din: Mie Ian 12, 2005 8:30
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Mesaj de dan cotelici »

A castigat echipa care a fost cel mai bine pregatita , organizata si motivata.Felicitari Andrei pentru modul in care ti-ai coordonat si motivat coechipierii.Fir intins in Belgia!
@val
Asa cum ai intuit, combinatia castigatoare a fost A2,B7,C7.
The second best is the first loser!

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Asta inseamna cumva ca si aici a fost frauda? Vad ca deja a inceput scandalul.Daca a fost si musaro pe balta e clar ca rezultatele au fost trucate.
Grila parca a fost propusa de cotelici....

EX-UL
pescar de competitie
Mesaje: 2570
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 19:47
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesaj de EX-UL »

Mai Cornele - ce te-a apucat frate ?? La acel concurs de aruncari eu nu am participat ( dormeam ) si concursul s-a organizat in afara standului meu , intradevar cu o lanseta de-a mea , pe care au luat-o de pe suportul cu spoduri . Pot confirma acest lucru - vreo 10 persoane . Nu ma acuza pe mine de ceea ce au facut altii . Nu extind discutia despre comportamentul cuiva din echipa mare a noastra , probabil ca o sa o faca altii , dar stiu ca lumea asociaza si poate asta e marea mea pierdere de la acest concurs . Vorba lui Vladeanu - "M-am anturat gresit!" .
Am felicitat din inima echipa voastra atit personal cit pe site . De unde atita pornire impotriva mea ? Sau ai niste refulari strinse 5 zile si ti-ai gasit in mine tzapul ispasitor ? Cu Gogu m-a pupat la sfirsit si l-am felicitat din inima . Am discutat si ce a-ti gresit , etc . Nu s-a suparat si nu a negat o evidenta .
Ce sa scriu despre evolutia mea ? Proasta si foarte proasta pe un mijloc de stand , pe care 3 echipe au prins cam cit a prins Mitzanu in 2 zile .
Din pacate eu nu il am pe Vladeanu in echipa , poate schimbam si eu ceva . Dar prefer sa nu mai raspund la postari cu tonul folosit de tine , ca nu suntem chiar asa buni prieteni . Cu asta punct . Poti scrie ce vrei . Folosind tonul asta nu faci decit sa-ti pui cenusa in cap si poate ar trebuii sa iti faci analiza in cadrul lotului tau , nu public , pe un site care cit de cit este vizitat . Mie imi este chiar indiferent .
Iar apropo de frustrari cred ca ale tale sunt mai mari , cel putin vizavi de mine . Exemple ? Mi-ai facut contestatie la Peris , la un concurs la care toata lumea s-a simtit bine . Ti-am luat banutii tie si colegului tau din Germania ( in mod surprinzator ! ) la Darvari . Te-ai lamurit ca ceea ce am scris inainte de concurs , cu privire la echipa voastra , s-a adeverit . Te inteleg ca ai si tu o limita . Si cu asta gata !

Avatar utilizator
cornel rosioru
maestru emerit
Mesaje: 2211
Membru din: Lun Ian 10, 2005 13:51
Puncte: 0
Localitate: bucuresti

Mesaj de cornel rosioru »

Dane,
Sponsorizarea de care vorbeai inainte de calificari, mai e valabila? Nu e nici o suparare, dar vreau sa stiu pe ce contam.

Avatar utilizator
CORNEL IACOB
Mesaje: 182
Membru din: Lun Ian 10, 2005 18:16

Mesaj de CORNEL IACOB »

Vad ca o dai in ''diverse''.Eu nu am nici o problema sa recunosc ca sunt pescari la noi in echipa mult mai buni decat mine.Dar nu inteleg de unde pana unde ne judeci tu pe noi si iti dai cu parerea despre ce s-a intamplat la Hobaia ? Pot altii sa o faca dar in nici un caz tu !
Nu cred ca cineva de la noi din echipa a comentat componenta altor echipe pe acest forum,mai ales ca ,daca iti aduci aminte,noi am fost din gasca care nu a fost de acord cu acest sistem de calificare cu loturi de 6 pescari.
Daca vrei sa scrii ceva ,scrie despre echipa voastra si lasa-ne pe noi in pace sa ne pregatim pentru Belgia...

EX-UL
pescar de competitie
Mesaje: 2570
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 19:47
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesaj de EX-UL »

Cornele

Scriu in calitate de jurnalist - daca imi permiti . Am un site de tinut si asa ceva trebuie umplut cu comentarii , clasamente , opinii , etc . Ma scuzi ca imi dau cu parerea , dar asta este . Fotbalisti nu intreaba gazetarii daca stiu sa dea cu piciorul in minge ! Intimplarea face ca in cazul de fata gazetarul sa fie si un fotbalist mediocru si frustrat .
Lumea vrea sa stie cum a fost . Si a fost asa cum am spus eu . Cind vor scrie altii , clasati mai bine , cum a fost si ce au facut , dupa ei voi scrie si eu despre echipa mea . De fapt am scris deja ca am pescuit prost si foarte prost , pe un loc nenorocit . Eu cel putin , stiu cind pescuiesc prost .
De fapt nici nu stiu ce te deranjeaza mai mult - ca am scris de gaurile negre ( nici macar nu le-am nominalizat ci era o chestie peiorativa ) sau faptul ca analiza ante concurs s-a adeverit ?! Si mai citeste-o odata ca s-a cam adeverit si in cazul Rudeanu , Big Fish , etc .

EX-UL
pescar de competitie
Mesaje: 2570
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 19:47
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesaj de EX-UL »

CORNEL IACOB scrie:Ptr. administrator:

Puteai macar sa-ti calci pe inima si sa ne feliciti la finalul concursului...

P.S. Cand cei de la Senzor si-au facut echipa pentru mondialul din acest an, de ce crezi tu ca nu te-au inclus si pe tine in lotul lor?
Am discutat astazi cu majoritatea componentilor lotului SENZOR si am primit asigurari ca pozitia ta nu este o pozitie comuna cu a lotului din care faci parte . Baietii recunosc ca i-am felicitat imediat dupa concurs si chiar mi-au multumit pentru vorbele frumoase scrise de mine pe acest Forum despre o mare - mare parte din ei ( de fapt toti mai putin 1 persoana !) . Ba mai mult mi-au recunoscut ca m-au simtit prieten si nu dusman pe timpul concursului . Nu era un secret ca am un feeling aparte pentru majoritatea lor .
Cit priveste intrebarea ta de la sfirsit - eu zic sa mai cercetezi inainte sa te faci de ras cu astfel de afirmatii !
Inainte de a continua acest dialog astept scuzele tale , pentru ca sincer aceste afirmatii s-au adaugat starii mele post concurs si mi-au dus limita rabdarii la maxim . Spre deosebire de tine eu imi mestec amarul incet - incet si ma gindesc la ce am gresit , unde si cum si nu imi poalele in cap pe Forumuri . In continuare consider inacceptabil gestul tau si de un grobianism maxim ( scuzele pot fi si telefonice - pentru a nu te simti cumva obligat vizavi de cei care mai pot citi )

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”