CAMPIONATUL MONDIAL 2008- SERBIA

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
mihai dorobantu
Puncte: 0

Pacat

Mesaj de mihai dorobantu »

@Echipa Romaniei

Baieti, stiu ca sunteti dezamagiti ca nu ati luat aurul mondial...
Dar nu uitati ca argintul nu chiar un esec.
Stiu ca ati fost foarte aproape dar perforrmanta voastra e cu atat mai frumoasa. Noi stim ca sunteti mai buni si cred ca asta conteaza cel mai mult.
Aurul modial , din punctul meu de vedere , e doar o chestiune de timp.
Felicitari si fruntea sus.
Mai sunt ocazii.

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

Romania a avut din nou aeeasi echipa valoroasa dar la capitolul noroc, bulan etc...avem probleme..asa suntem noi romanii blestemati sa avem pe linga adversarii directi din competitii inca un adversar SANSA, care ne este potrivnica cateodata...de cele mai multe ori in situatii extrem de importante.

asta am scris duminica cind nu stiam exact istoria desfasurarii concursului.

acum dupa ce am citit cele scrise de Andrei imi intaresc convingerile si sustin din nou sus si tare ca nu ati avut SANSA , in situatia de fata Croatia care a avut peste in ultimele secunde este numai si numai NOROC pentru ca nu ai cum , prin valoarea proprie sa influentezi ora la care sa traga pestele. La fel de bine puteau sa-l scape sau sa fie sub cantar, sau sa le traga la 13.01...dar...

Felicitari baieti...altceva nu se poate spune.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

andrei vladeanu scrie:ultima zi, ora 11,00. balul se tremina la 13,00.
la noi in sectorul B cantarim 3 bucati, Anglia, zero. ne apropiem la 2 crapi de ei. este clar ca daca reusim sa-i depasim, castigam aurul.
toti trei ii prindem intre 9.00 si 11.00 in conditii de stres si presiune maxima. driluri cu coechiperi care stau pe margine cu spatele, ca la fotbal la penalty-uri. nu scapam nici unul. conditii nasoale, cu un prag abrut de pietris si vegetatie.
la 12,15 trage. intep si incep drilul. in spate, vreo 30 de oameni. cipica face trei cruci. zvonko pleaca, pe motiv ca nu poate sa se uite. la jumatatea drumului scapa din carlig. senzatia nu o pot descrie.
ma intorc si le fac semn la spectatori sa nu scoata un cuvant.
arunc din nou. la 12, 40 trage din nou. ii zic lui Cornel ( care intrase sambata in locul lui Vladut) sa-l intepe el, poate e mai norocos.
il aduce si il bagam in mincioc.
anglia nu prinde. ne mai trebuie un peste, suntem la un kil de ei.
nu mai trage, se face 13,00 suna goarna. am pierdut.
vine zvonko in fuga urland ca suntem campioni mondiali!
cum? bulgaria a cantarit 2 pesti in sectorul C si a urcat peste croati in clasament.
in acele momente croatii de pe acelasi sector C sunt in dril cu un crap intepat la 12,59 si 30 de secunde!
piticu ( care iesise tot sambata si ii lasase locul lui Mircea F) se afla in spatele croatilor.
crapul se parcheaza in prag. trag de el si il scot la 13,00 si 11 minute. potrivit regulamentului ai un sfert de ora sa scoti ultimul peste.
crapul croatilor cantareste 3100 gr.
nu mai suntem campioni mondiali.

ps daca scoteam pestele scapat din carlig la 12 si un sfert, am fi fost campioni mondiali chiar si cu acest ultim crap al croatilor.
Bine ca nu v-a plesnit ceva la cap de nervi , mai baieti - la asa ghinion !
Felicitari inca o data din intreaga inima si sa fiti siguri ca nu termina acum aceste concursuri de campionat mondial. Timpul e in fata !

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

@Gabi
Vladut isi dorea sa prindem un cap de sector din alea doua existente ,ne-a iesit treaba asta ,deci o jumatate de bulan mai avem din cand in cand :D
Finalurile unor intreceri la care participa romanii sunt nerecomandate cardiacilor (nici acum nu am facut exceptie)...si vorba lu Nea Toma Caragiu : ...ce farmec au mai avea concursurile ...daca nu le-am pierde !
Una peste alta e intradevar doar o notiune de timp pana vom fii campioni mondiali ...findca suntem buni si toti ceilalti o stiu !
Numai bine tuturor si fire intinse strasnic !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

gor965 scrie:@Gabi
Vladut isi dorea sa prindem un cap de sector din alea doua existente ,ne-a iesit treaba asta ,deci o jumatate de bulan mai avem din cand in cand :D
Nu se pune, se stie, ala e bulanu' lui Gogu :lol:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

Aveti aici albumul foto de la CM din Serbia. Pana la emisiune, va clatiti ochii :D http://www.infopescar.tv/foto.html
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

Super pozele nu credeam sa exziste o asemenea balta,si cate salonte erau prin preajma ,au avut stimulente baietii :lol: .Felicitari inca odata!

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

Da ! Ce sa zic :shock: Intradevar au Sarbii astia niste salonte.......... :P Are dreptate George, uitativa si voi sa vedeti ce tari sunt. Daca am prinde si noi asa ceva in Delta ne-am scote de-o ciorba :lol: :lol: :lol:
Valentin Dumitru

cata bh

superbe pozele

Mesaj de cata bh »

Florentine
Ai facut niste poze minunate si este un loc superb si civilizat.
Interesanta pozitia CIPS FIPS de a permite prezenta atit de aproape a particularilor si mai ales a tentatiilor care arata bine daca nu concurezi dar care arata bestial daca esti mustit :lol: ....probabil ca au distras atentia :lol:

Andrei
Inteleg foarte bine ce mi-ai spus ...... , stiu dorinta voastra de a castiga aurul, realizez ce poate insemna sa pierzi la mustata dar nu uita ca voi aveti cele mai bune pozitii sinteti echipa cu cele mai constante rezultate pacat insa ca nu apare nicaieri un clasament FIPS CIPS cu rezultatele celor 9 editii.Am urmarit siteurile englezesti care tac si se fac ca nu a existat aceasta competitie....rautaciosi mai sant.

Cata

cata bh

Mesaj de cata bh »

Andrei
Uite ce am gasit:

http://www.cips-fips.org/fips-ed/index.html

Acasa la noi va fi?

CATA

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”