nu-mi dau seama de ce a intarziat atat postarea asta?!?...Dan Mitranescu scrie:"Concursul se va desfasura dupa reteta FIPS, in ceea ce priveste sistemul de punctare." ???
1,5 kg ?
ten ?
porumb ?
Ca asa zice pe acolo pe la FIPS !

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
nu-mi dau seama de ce a intarziat atat postarea asta?!?...Dan Mitranescu scrie:"Concursul se va desfasura dupa reteta FIPS, in ceea ce priveste sistemul de punctare." ???
1,5 kg ?
ten ?
porumb ?
... un FIPS mi-a trebuit !cornelserbu scrie:nu-mi dau seama de ce a intarziat atat postarea asta?!?...Dan Mitranescu scrie:"Concursul se va desfasura dupa reteta FIPS, in ceea ce priveste sistemul de punctare." ???
1,5 kg ?
ten ?
porumb ?
Pe homepage Crapmania la regulament scrie: Concursul incepe joi 17 octombrie ora 14 si se termina duminica la ora 14. Banuiesc ca e o eroare, nu?andrei vladeanu scrie:da, perioada ramane 17-20 septembrie
Zambaccian scrie:Pe homepage Crapmania la regulament scrie: Concursul incepe joi 17 octombrie ora 14 si se termina duminica la ora 14. Banuiesc ca e o eroare, nu?andrei vladeanu scrie:da, perioada ramane 17-20 septembrie
1. doua avertismenteAndrei I scrie:Andrei am 2intrebari leagate de posibilele Avertismente:
1. La cate avertismente se da Eliminare? 2 ca de obicei?
2. Avertismentele se cumuleaza in lotul de 6+2 sau se iau in calcul avertismentele fiecare echipe de 2 pescari? Mai concret daca echipa din A din lotul X ia un avertisment si echipa din B tot din lotul X ia si ea unul este automat eliminare pentru tot lotul X ?
Si inca o intrebare:
In regulament se specifica "pescuitul se desfasoara in zona standului" ceea ce inteleg ca 1- maxim 2 metri stanga-dreapta este permis sa iesi cu lanseta sau minciocul. Dar te rog sa clarifici si cu intratul in apa pana unde este voie ... glezne genunchi, deloc. - si bineinteles sanctiunea pentru aceasta abatere.
Multumesc anticipat.