PS Vrei sa zici tu ca pescari pasionati ca Orhei, Razvan Gheorghe, Vali , Madalin etc vor avea vreodata acceptul presedintelui de a participa la o asemenea competitie ? Eu sincer ma indoiesc....

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Andrei ,poate vremea boilesurilor apune ce zici de noua era porumb sau mamaliga si sa o introducem noi Romanii in comunitate cum au introdus englezii bilele.Sincer m-as bucura enorm ca Mitranescu sa vanda in U.K.mamaliga si saci SOLUBILI CU SPARTURA de porumb.andrei vladeanu scrie:sincer sa fiu eu as vrea cu ten
daca si-ar face mitranescu o echipa cu baboieru, caiacistu, vaslasu, cocenaru si ceaungiul.
sa mai terminam cu porumbul uscat pe tancabesti.... as pune si braila suplimentar!
din pacate dan e in echipa nationala si nu prea se mai poate....
Vladut Mateianu scrie:Asa o fi Dane, dar tot Florentin hotareste daca este cazul sa participati sau nu....De acea vorbesc cu el, ca de la presedinte la presedinte...![]()
PS Vrei sa zici tu ca pescari pasionati ca Orhei, Razvan Gheorghe, Vali , Madalin etc vor avea vreodata acceptul presedintelui de a participa la o asemenea competitie ? Eu sincer ma indoiesc....Tu ce zici ?
Da dar nu oricum?Avem pretentii.andrei vladeanu scrie:va astept la Carp Show
Dan Marinita scrie:Da dar nu oricum?Avem pretentii.andrei vladeanu scrie:va astept la Carp Show
Vladut Mateianu scrie:Dane, ma bucur ca scri liber...chiar apreciez asta !![]()
In alta ordine de idei, boiliesurile de care razi tu(apropo, imi aduc aminte de proverbul cu vulpea si strugurii....) i-au adus ROMANIEI 2 titluri de VICECAMPIONI MONDIALI si atatea medalii la concursurile interne incat daca ti le-ai pune la gat nu te-ai mai putea ridica.....
![]()
PS La Chiroiu ,pestele apreciaza boiliesurile.... probabil ptr ca este un animal primitiv...Nu ?