Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
oliviu orhei scrie: .
Clubul pe care il reprezinti ce rezultate a avut la Calificarile pentru Mondiale ??? Am auzit – ati participat cu juniorii – dar unde sunt SENIORII CLUBULUI ??? NU ERA UN MOMENT DE CONFIRMARE A REZULTATELOR OARE !!
TE PROVOC ATAT PE TINE PERSONAL CAT SI ECHIPA SENZOR SENIOR( POT SA VINA SI JUNIORII) ATAT LA CHIROIU CAT SI PE TANCABESTI LA CUPA « CRAP ZONE ». BANUIESC CA AI CURAJUL SA PARTICIPI SI NU VEI CAUTA O SCUZA INTELIGENTA !
Hai sa stranim valuri, ca de... e criza si nu s-a inscris lumea.dan _city_center scrie:oliviu orhei scrie: .
Clubul pe care il reprezinti ce rezultate a avut la Calificarile pentru Mondiale ??? Am auzit – ati participat cu juniorii – dar unde sunt SENIORII CLUBULUI ??? NU ERA UN MOMENT DE CONFIRMARE A REZULTATELOR OARE !!
TE PROVOC ATAT PE TINE PERSONAL CAT SI ECHIPA SENZOR SENIOR( POT SA VINA SI JUNIORII) ATAT LA CHIROIU CAT SI PE TANCABESTI LA CUPA « CRAP ZONE ». BANUIESC CA AI CURAJUL SA PARTICIPI SI NU VEI CAUTA O SCUZA INTELIGENTA !
![]()
![]()
![]()
![]()
f tare! sa fi provocat la doua concursuri care nu vor avea loc![]()
petre iulian scrie:daca nu gasesc un lot ma gandesc serios sa fac un lot din Renegatii Carpzonisti![]()
pana acum sunt-Dragan,Soare,George,EU....ne mai trebuie o echipa. Buhac e capitanul...