CARP SHOW. Intrece-te cu echipa nationala!

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
oliviu orhei

Re: CARP SHOW. Intrece-te cu echipa nationala!

Mesaj de oliviu orhei »

Stimate Domnule Vladut,
Eu consider ca m-am adresat cuviincios si cu respect in tot ce am scris pe acest FORUM.
Am recunoscut si recunosc rezultatele obtinute de dumneavoastra in acei 5 ani de pescuit la crap. In ce context nu v-am respectat ?! Va rog sa fiti mai précis daca se poate !

Pot spune ca am invatat multe in domeniul pescuitului de la dumneavoastra.
Dar vad ca acum recunoasteti ca ati fost un profesor rau voitor pana sa intru in clubul CRAP ZONE(anul trecut)

PANA ANUL TRECUT POT SPUNE CA V-AM CONSULTAT IN DOMENIU PESCUITULUI LA CRAP (boiliesurile sunt fondante si carpfishingul este o ramura a atletismului....), acum constatat cu regret altceva…m-ati invatat gresti aproape tot ce este legat de pescuitul la crap.

Raspunsul dat este foarte politicos nu am ce zice referitor la provocare, dar eu unul nu mi-as permite sa discut astfel cu un client. Nu stiam ca pescuitul este pentru unii un CAZINO.

Referitor la propunerea de concurs, daca va considerati asa de bun (Si ai si 50 de kg avans ptr curajul abordat), de ce nu 50 euro eu si dumneavoastra stimate domn 500 euro sau 5000 euro eu si dumneavoastra 50.000 euro, daca va considerati asa de mare pescar!

Propunerea facuta de dumneavoastra o iau ca o gluma buna si de bun simt. Nu vreau sa o iau ca o jignire!

EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de EX-UL »

Ce braile se fac pe aici ma doare capul !! Ce dracu .....

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Deja discutia ma oboseste, nu am timpul si nici placerea sa continui acest dialog. Prefer conversatia cu cei din anturajul meu, macar vorbim pe aceiasi lungime de unda.

PS cat despre pariu, ramane in picioare. Astept confirmarea de la Valer cand are banii in buzunar, precum si perioada aleasa: in octombrie, oricand.

Sanatate.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

kayser soze

Mesaj de kayser soze »

................

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Si , fara gluma , discutia e deranjanta fatza de unii dintre noi - discuta Kaizer Soze ( misto filmul ! ) , cu neica nimeni si cu Vladuzt ! Vlade ai inebunit ......????????? Invata de la mine sa nu mai scrii , decit cind replica ta inseamna o chestie de bun simt si de gandire . Dusmani ...slava Domnului .... si pe ei ce ii costa sa scrie sub nick - name ?????

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

oliviu orhei scrie: .
Clubul pe care il reprezinti ce rezultate a avut la Calificarile pentru Mondiale ??? Am auzit – ati participat cu juniorii – dar unde sunt SENIORII CLUBULUI ??? NU ERA UN MOMENT DE CONFIRMARE A REZULTATELOR OARE !!

TE PROVOC ATAT PE TINE PERSONAL CAT SI ECHIPA SENZOR SENIOR( POT SA VINA SI JUNIORII) ATAT LA CHIROIU CAT SI PE TANCABESTI LA CUPA « CRAP ZONE ». BANUIESC CA AI CURAJUL SA PARTICIPI SI NU VEI CAUTA O SCUZA INTELIGENTA !

:lol: :lol: :lol: :lol:
f tare! sa fi provocat la doua concursuri care nu vor avea loc :wink: :!:

radu badica

Mesaj de radu badica »

Pana la urma ce echipe au achitat avans? ca poate vine si speed fishing fara prezenta domnului Radu Badica adica mitzanu, leo, viteza, boss flores, si altzi 2 prieteni de ai nostrii si eu vin la sfarsit sa iau cupa. :)

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

dan _city_center scrie:
oliviu orhei scrie: .
Clubul pe care il reprezinti ce rezultate a avut la Calificarile pentru Mondiale ??? Am auzit – ati participat cu juniorii – dar unde sunt SENIORII CLUBULUI ??? NU ERA UN MOMENT DE CONFIRMARE A REZULTATELOR OARE !!

TE PROVOC ATAT PE TINE PERSONAL CAT SI ECHIPA SENZOR SENIOR( POT SA VINA SI JUNIORII) ATAT LA CHIROIU CAT SI PE TANCABESTI LA CUPA « CRAP ZONE ». BANUIESC CA AI CURAJUL SA PARTICIPI SI NU VEI CAUTA O SCUZA INTELIGENTA !

:lol: :lol: :lol: :lol:
f tare! sa fi provocat la doua concursuri care nu vor avea loc :wink: :!:
Hai sa stranim valuri, ca de... e criza si nu s-a inscris lumea.
Oare de ce nu sunt listele pline?
La alte concursuri nu o fi criza?
C. S. PELICANUL

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

daca nu gasesc un lot ma gandesc serios sa fac un lot din Renegatii Carpzonisti :wink:

pana acum sunt-Dragan,Soare,George,EU....ne mai trebuie o echipa. Buhac e capitanul :wink: ...
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Nini

Mesaj de Nini »

petre iulian scrie:daca nu gasesc un lot ma gandesc serios sa fac un lot din Renegatii Carpzonisti :wink:

pana acum sunt-Dragan,Soare,George,EU....ne mai trebuie o echipa. Buhac e capitanul :wink: ...

PE MINE M-AI UITAT MAH.. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”