Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
mama ce mi-ar fi placut dar nu e timp...din pacateCezar Bibu scrie:Pentru cei care sunt interesati sa participe ca runner la Boiliesmania, va rog mesaj privat. Asiguram taxa, capturi si buna dispozitie garantate !
Esti chiar deplasat si din cite vad ori prea prost - ori prea pus pe harfe de 2 lei !! Nu meriti nici macar raspuns !petre iulian scrie:-------------------Cezar Bibu scrie:Nu, nu , deocamdata fileul e cam mult . Iulica, tata, iti mai recomand inca peretele !
ok.....dar ma gandeam sa va trimit eu ...![]()
....mai de rasa......MISTRETI ca tot e octombrie ...
......stiti voi..
....
Lasind la o parte faptul ca e la moda sa ataci SENZOR acum - doar au renuntat la organizare si competitie interna ( bravo lor - ca nu mai aveau ce dovedi ! ) , atit timp cit echipa se chema Cezar Bibu si Val Pangica - eu zic ca am ceva comentarii de facut la astfel de postari facute aiurea - doar de dragul de a da tendinta ca faci parte dintr-un grup la care nici macar nu poti respira !!petre iulian scrie:VAL... in primul rand ca nu vb. cu tine, daca esti si avocat totul e ok atunci,in al doilea rand nu te-am jicnit eu pe tine niciodata cu ceva deci..."mai subtire"...si in al 3 lea rand poate nu esti la curent dar chiar au navalit MISTRETII pe TANCABESTI la un concurs si de aia vorbeam eu........
--------------
se pare ca numai daca ai sigla cu SENZOR esti respectat ....si nu se mai poate face o gluma ....