Cautam runner

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Cezar Bibu
Puncte: 0

Mesaj de Cezar Bibu »

Nu, nu , deocamdata fileul e cam mult . Iulica, tata, iti mai recomand inca peretele !

cezaro

Re: Cautam runner

Mesaj de cezaro »

Cezar Bibu scrie:Pentru cei care sunt interesati sa participe ca runner la Boiliesmania, va rog mesaj privat. Asiguram taxa, capturi si buna dispozitie garantate ! :lol:
mama ce mi-ar fi placut dar nu e timp...din pacate :cry:
"Lasati ciortanii sa vina la mine !"
cezar oprea

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Cezar Bibu scrie:Nu, nu , deocamdata fileul e cam mult . Iulica, tata, iti mai recomand inca peretele !
-------------------

ok.....dar ma gandeam sa va trimit eu ... :D :D ....mai de rasa......MISTRETI ca tot e octombrie ... :D ......stiti voi.. 8) ....

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

petre iulian scrie:
Cezar Bibu scrie:Nu, nu , deocamdata fileul e cam mult . Iulica, tata, iti mai recomand inca peretele !
-------------------

ok.....dar ma gandeam sa va trimit eu ... :D :D ....mai de rasa......MISTRETI ca tot e octombrie ... :D ......stiti voi.. 8) ....
Esti chiar deplasat si din cite vad ori prea prost - ori prea pus pe harfe de 2 lei !! Nu meriti nici macar raspuns !

Iar daca Cezar ti-a recomandat peretele , eu zic ca e Ok , dar nu sa bati mingea , ci sa te dai cu capul de el , pina iti iese inteligenta pe ochi ! Cum crezi tu ca pot accepta astfel de postari , atit timp cit niciodata - dar niciodata in standul meu si al lui Bibu , sau invers ( ca sa-i fac placere lui Grasu ) nu s-au inregistrat evenimente de nici un fel ! ( porci , bautura , , "faina" , petarde , pesti morti , samd ) ???????? Mai omule , noi chiar pescuim din placere .......si ne face placere cind pescuim , fara alte petarde !!

Eu zic sa incetezi cu astfel de postari , pentru ca nu iti fac cinste ! Pesemne ca ar trebuii sa te si bat daca te vad - dar dracu stie cine mai sunteti in carne si oase ?

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

VAL... in primul rand ca nu vb. cu tine, daca esti si avocat totul e ok atunci,in al doilea rand nu te-am jicnit eu pe tine niciodata cu ceva deci..."mai subtire"...si in al 3 lea rand poate nu esti la curent dar chiar au navalit MISTRETII pe TANCABESTI la un concurs si de aia vorbeam eu..... :D ...

--------------

se pare ca numai daca ai sigla cu SENZOR esti respectat ....si nu se mai poate face o gluma ... :D .

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

petre iulian scrie:VAL... in primul rand ca nu vb. cu tine, daca esti si avocat totul e ok atunci,in al doilea rand nu te-am jicnit eu pe tine niciodata cu ceva deci..."mai subtire"...si in al 3 lea rand poate nu esti la curent dar chiar au navalit MISTRETII pe TANCABESTI la un concurs si de aia vorbeam eu..... :D ...

--------------

se pare ca numai daca ai sigla cu SENZOR esti respectat ....si nu se mai poate face o gluma ... :D .
Lasind la o parte faptul ca e la moda sa ataci SENZOR acum - doar au renuntat la organizare si competitie interna ( bravo lor - ca nu mai aveau ce dovedi ! ) , atit timp cit echipa se chema Cezar Bibu si Val Pangica - eu zic ca am ceva comentarii de facut la astfel de postari facute aiurea - doar de dragul de a da tendinta ca faci parte dintr-un grup la care nici macar nu poti respira !!
Ce inseamna porci pentru tine ??????? - de unde ai auzit tu acest termen ????????
Iti repet inca o data si poate la modul serios intelegi si tu - stiu ce inseamna porci , chiar si mistreti , dar te mai intreb odata de unde ai auzit tu ca la Cezar & Val in stand astfel de manifestari ............ au fost un obicei al locului ?????????????? Nu suntem de alta religie , dar ne-am propus mereu daca mergem la pescuit , sa pescuim si atit !
Mai baietule vezi-ti de viata ta si lasa-ma cu astfel de postari !
Este ultima postare pe acest subiect , pentru ca altfel te transform intr-un star al acestui Forum si te bagi in seama prea mult , fata de cei 40 ani pe care ii fac in 10 zile .
Mai bine ma suni la tel 0722362009 - sa lamurim aceste diferenduri , care din punctul meu de vedere se lasa cu corectii fizice !

Roger

Mesaj de Roger »

Na! ca l-ati suparat pe Val.Si l-ati prins si nevorbit. :D

@Val si Cezar
Poate faceti si voi profilul ideal al candidatului..inaltime,greutate(sa stiti cam cat consuma nu de alta)..si job descriptionul also
Alexandru Marcu

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@Alex,

Stii f bine ce vrem noi, si cum suntem noi la concurs, n-o mai scalda ! :)

Vrem un runner care sa ne ajute la manevrat minciocul si sacii de peste ( pentru ca, vorba lui Caragiu, se prelimina nu-i asa ?, capturi numeroase :lol: )si care nu trebuie sa fie si consumator neaparat. Atit.

vijeliosul

Mesaj de vijeliosul »

pace fratilor... echipa asta chiar "joaca" de placere... cine a fost la ei in stand a putut vedea cu cata lejeritate se pescuieste acolo...atmosfera de revelion :wink: :twisted:

P.S. ca sa dreg busuiocul lui iulian anul trecut la avicole au fost mistretii... deci nu cred ca a vrut sa va jigneasca cu faza cu porcii :twisted: asa ca fratilor PACE!

mi-a facut placere sa va arbitrez si sa va dau o "lectie" la stiti voi ce :lol: :wink: :twisted: :lol: :twisted:
prind cat prind si cand nu mai prind inseamna ca am secat lacul :)

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@vijelie,

trebuie sa recunosc ca te pricepi la "sarmale" :lol:
si ca sa nu zica lumea ca vorbim numai cifrat, e vorba de pescuit la salau cu montura cu peste mort ..na, c-am zis-o !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”